Pritvor zbog pucnjave u kafiću

Istražni sudija u Čačku odredio je pritvor još dvojici učesnika oružanog obračuna u kafiću "Roksi", Srđanu Đ. (23) i Igoru M. (21), obojici iz Čačka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.11.2009.

13:19

Default images

Istražni sudija Okružnog suda Branislav Stanić rekao je da je njih dvojicu saslušao na odeljenju intenzivne nege u čačanskoj bolnici i nakon određivanja pritvora u bolničkoj sobi ih čuvaju zatvorski čuvari, a policija obezbeđuje celo odeljenje.

Na teret im se stavljaju četiri krivična dela - pokušaj ubistva, učestvovanje u grupi koja je počinila krivično delo, teško delo protiv opšte sigurnosti i nasilničko ponašanje.

Sudija je ranije odredio pritvor za još trojicu učesnika u pucnjavi u kafiću, dvojici Čačana Saši Đ. (22), Voji B. (23), kao i Nemanji M. (21) iz Beograda.

Šesti učesnik pucnjave u kafiću, Danijel J. (25) iz Čačka, protiv koga je takođe podneta krivična prijava, još je u bekstvu.

Prema do sada prikupljenim dokazima u noći u subotu 24. oktobra oko 2.20 časova posle ponoći, nakon sukoba i tuče između dve zavađene kriminalne grupe, braće Saše i Srđana Đ. i Danijela J. s jedne strane i Igora M., Voje B. i Nemanje M. s druge strane, došlo je i do oružanog obračuna u prepunom kafiću "Roksi" u kome je bilo oko 200 gostiju.

Tom prilikom ispaljeno je više metaka, ranjeno osam lica, među kojima i tri devojke, gošće kafića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: