I Divac gradi u Kragujevcu

Košarkaš Vlade Divac gradiće u Kragujevcu stambeno-poslovni prostor od 36.000 kvadratnih metara.

Izvor: B92, FoNet

Sreda, 02.07.2008.

15:43

Default images

Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović izjavio je Fonetu da je Divac kupio građavinsko zemljište za izgradnju u naselje Erdoglija. Plac na kome će se graditi stambeno-poslovni kompleks nalazi se u neposrednoj blizini tržnog centra Plaza, čija izgradnja uskoro počinje.

Nakon tenisera Novaka Đovokića i režisera Emira Kusturice, za igradnju se odlučio i Divac, koji je, po nezvaničnim informacija, otkupio 1,5 hektara građavinskog zemljišta, po ceni od 36.000 evra za ar.

Na jesen izgradnja akademije

Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović precizirao je danas detalje izgradnje poslovno-teniskog centra i teniske akademije u tom gradu, sa Srđanom Đokovićem, ocem Novaka Đokovića.

Grad Kragujevac je spreman za početak izgradnje teniskog kompleksa koja će početi na jesen, kazao je Stevanović i dodao da će konkretniji radovi biti nastavljeni na proleće.

Vlasnik preduzeća “Femili sport” Srđan Đoković naglasio je da će suinvestitor na ovom projektu biti izraelske kompanije.

On je dodao da će investicija u Kragujevcu biti veća od provobitnog plana jer je predviđeno da hotel i sama akademija imaju više kvadrata, ali da će vrednost investicije biti poznata kada bude gotov idejni projekat.

Porodica Đoković pokolonila je danas Teniskom klubu ''Radnički'' opremu koju je koristio Novak Đoković na ranijim turnirima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: