Jovanović: Menjamo sistem vrednosti

Čedomir Jovanović izjavio danas u Novom Sadu da će nastojati da zajedno sa Vojvođanima menja sistem vrednosti u Srbiji.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 03.01.2008.

15:19

Default images

U nastavku svoje predsedničke kampanje, obraćajući se pristalicama LDP-a i građanima ispred stranačkih prostorija u centru grada, Jovanović je naglasio da drugi deo kampanje za predsednika počinje u Vojvodini jer u njoj, kao čvrstom uporištu evropskog sistema vrednosti, vidi inspiraciju za pretvaranje Srbije u evropsku zemlju.

On je pozdravio kandidovanje Ištvana Pastora na predsedničkim izborima, napominjući da je to znak da se "mađarska zajednica vraća u politički život naše zemlje" i dodao da bi "bilo dobro da to učine i Albanci na jugu Srbije".

Najavivši svoju vojvođansku konvenciju za 12. januar u Sportskom i poslovnom centru "Vojvodina" u Novom Sadu, Jovanović je sa svojim pristalicama prošetao centrom Novog Sada.

Otpao točak sa autobusa LDP-a

Točak sa autobusa koji LDP koristi u predsedničkoj kampanji Čedomira Jovanovića otpao je tokom vožnje na autoputu Beograd-Novi Sad.

Zahvaljujući veštini vozača izbegnute su teže posledice po putnike autobusa, među kojim se nalazio i Čedomir Jovanović.

Šrafovi na oba leva zadnja točka bili su razlabavljeni do te mere da je to dovelo do otpadanja spoljnjeg točka, dok se unutrašnji držao na samo nekoliko preostalih šrafova, navodi se u saopštenju LDP-a. Radnici MUP-a Srbije izašli su na lice mesta i izvršili uviđaj.

LDP zahteva posebnu pažnju MUP-a, posebno jer su pretnje Čedomiru Jovanoviću sve veće od početka kampanje. Stvari su suviše očigledne da bi se mogle zataškati kao tokom postavljanja bombe pod automobil Čedomira Jovanovića pred parlamentarne izbore, navodi se u saopštenju LDP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: