Pljačkaši uhapšeni zbog gužve

Četiri maskirane osobe opljačkale su banku, a uhapšene su pošto su tokom bekstva upale u gužvu na Brankovom mostu.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.11.2007.

11:53

Default images

Naoružani napadači, maskirani kapuljačama, opljačkali su oko 9 časova ekspozituru banke Sosijete ženeral na Novom Beogradu i uz pretnju pištoljem otele oko 2,6 miliona dinara i 45.000 evra. Oni su uz pretnju pištoljima prvo vezali radnike obezbeđenja banke, a potom uzeli novac i crvenim "fordom eskortom" uputili se ka Brankovom mostu.

Beograđani koji su se jutros zatekli na Brankovom mostu bili su svedoci spektakularnog hapšenja pljačkaša banke kakvo su do sada mogli da vide samo na filmu.



"Opservacijom terena i stalnim akcijama policije uočili smo nakon izvršenog krivičnog dela putničko vozilo marke 'ford', u kojoj su se nalazila četiri lica", kaže Aleksandar Janković iz kriminalističke policije.

Kako nezvanično saznaje B92, pljačkaši Nemanja Savić, Vlada Maksimović, Predrag Batos i Ilija Mijačić su uhapšeni tako što ih je policija pustila da posle pljačke uđu u automobil i krenu ka Brankovom mostu.

Budući da pljačkaši nisi računali na to da je u to vreme na mostu velika saobraćajna gužva, policija ih je opkolila s obe strane.

Svi su uhapšeni na sredini mosta, u smeru ka centru grada. Policija je pri hapšenju u kolima pronašla i ukradeni novac i pištolj kojim su razbojnici pretili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: