Danska: Uhapšen zbog eksploziva

Dvojica muškaraca, od kojih je u posedu jednog pronađen kilogram eksploziva, uhapšena su u Kopenhagenu, saopštili su danas danski zvaničnici.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

12:00

Default images

Policija u Kopenhagenu je na svom Tviter nalogu navela da su obojica Danci i da su uhapšeni odvojeno u četvrtak ujutru, preneo je AP.

Policija je u stanu 33-godišnjeg muškarca poreklom iz Pakistana pronašla dva paketa od po pola kilograma eksploziva, dok za drugog uhapšenog 31-godišnjeg muškraca navode da ima veze sa danskom vojskom.

Policija nije navela druge detalje vezane za uhapšene, dok je danska televizija DR prenela izjavu tužioca Stiga Fleišera da ovi slučajevi najverovatnije nemaju veze sa terorizmom i da su "obični krivični slučajevi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: