Besna Sonja htela da prebije Danijela

Izvor: B92

Petak, 19.12.2008.

10:10

Default images

Sve je počelo kada su studentkinje i Danijel kod profesora Pajevića zajedno određivali tonalitet pesme „Čuvam te”. Danijel se nije složio sa Nininim i Sonjinim mišljenjem, Sonja je htela da ga ubedi da greši, ali on joj je doviknuo:

- Ćuti ti! Ti ne znaš gde si šuplja! Ne blamiraj se! - vikao je Danijel, a Sonja je skočila sa stolice ko oparena.

- Dođi ‘vamo, priđi ‘vamo!!! - uzvikivala je Sonja dok je besno prilazila Danijelu koji je u sekundi ustao sa đačke stolice.

- Imaćeš problema, Sonja, nemoj to da radiš - pokušavao je da je smiri Danijel, ali Sonja ga je već uhvatila za ruke, počela da ga gura i u jednom trenutku mu je grubo skinula kačket sa glave.

- Još jednom mi se obrati samo! - pretila je Sonja, držeći ga čvrsto, dok ju je Danijel gurao od sebe.

- Skloni se, skloni se, kretenušo jedna retardirana, skloni se od mene - uzvikivao je bespomoćno Danijel, dok su Nina i profesor Pajević pritrčali kako bi ih razdvojili.

Sonja je kiptela od besa i u svakom trenutku se činilo da će da prebije Danijela.

- Čekam da se smiriš jer mi ništa ne možeš - vikala je Sonja koju su zadržavali Nina i profesor.

- Pa… ko je koga prvi napao? Ti si mene napala! - branio se Danijel.

Posle nekoliko minuta kada su se stišale strasti, Sonja je besno uzviknula:
- Imam nedelju dana da ga prebijem, a nisam jedina koja to želi!

Zbog ove žučne svađe, Sonja i Danijel su kasnije tog dana kažnjeni. Svi studenti osim njih, te večeri su otišli na žurku magazina „Svet”, a Danijel i Sonja, koji su se na kraju i pomirili, ostali su u kući sami i vreme su prekratili igrajući zanimljive geografije.

Spava sam u sobi

Pošto se broj studenata u kući skoro prepolovio, te ima dovoljno mesta i u jednoj i u drugoj sobi, svi studenti su se dogovorili da spavaju u ženskoj sobi kako bi bili zajedno. Iz ove priče jedini je izuzet Danijel, koji je ostao da spava sam u muškoj sobi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: