Utorak, 19.04.2011.

13:31

Vučetić: Ugrožen status kandidata

Bivši predsednik Ustavnog suda Srbije Slobodan Vučetić smatra da Srbija, zbog krize izazvane štrajkom Tomislava Nikolića, može da ostane bez statusa kandidata.

Izvor: B92

Vuèetiæ: Ugrožen status kandidata IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

veka84

pre 13 godina

Kakva glupost! Vlast je vrlo svesna da su oni jedini krivci za nedobijanje statusa za EU pa sada pokusavaju da optuze Nikolica! Pa nije Srbija glupa pa da poveruje u ovakve gluposti!!!

Mala Sirena

pre 13 godina

Tesko da moze da se izgubi status kandidata za EU zbog 4 dana strajka gladju! Meni se pre cini da ga je ova vlada izgubila zbog poslednje 3 godine najlosije vladavine u istoriji Srbiji!

milutinac

pre 13 godina

Jedini koji su mogli da ugroze status kandidata za Evropsku uniju su ovi iz vlade! Bas kao sto su ugrozili nase zivote raznim poskupljenjima,otkazima,teskim prezivljavanjem!

sir Oliver

pre 13 godina

Ugrozavate ga sami, tako sto problemima koje treba da resite pustate bradu, umotavate u krpe, krijete po budzacima, dajete lazna imena, izvrcete istinu, dajete lazne podatke.Da li posle svega i sami znate ko ste i kuda ste krenuli?

ZK3

pre 13 godina

Zar je lik koji je u stanju da da ovako nebuloznu izjavu bio PREDSEDNIK USTAVNOG SUDA SRBIJE!?!?!? ALOOO...!!! Pa ovo je STRAŠNO!!! Kakvi ste vi nesposobnjakovići! Pa vi ni jednu ovcu ne biste sačuvali, kamoli dve!!! Užas.

zvone

pre 13 godina

ej ljudi..dok se neuhapse i neizruče hagu Mladić i Hadžić,ta dva ratna zločinca..nema statusa kandidata..tako da strajk nikolića nema veze...a ovaj cirkus SNS što izvodi,to je bez veze..samo mlaćenje prazne slame!

mislim, dakle postojim

pre 13 godina

To znači da možemo odmah da raspišemo izbore. Jupiii...
Šta je Srbija Evropskoj uniji? Tržište na kojem otvara svoje banke i prodaje svoje proizvode. Jednom rečju Superhik. Da li se iko od Vas raspitao o projektima za koje EU odobrava sredstva. U predpristupnim fondovima novac se daje za poboljšanje administracije i prekograničnu saradnju. To u praksi znači: Vi nemate posao, ali uzmete kredit, pa kupite novi računar i sa komšijom napravite zajedničku terasu. Pri tome, morate da uložite i veliki deo svoje ušteđevine. To je ta Evropa, raspikuća i bećaruša. Setite se onog projekta koji su pokrenuli Mađari, u saradnji sa Rumunijom i Srbijom : Dunav-Kriš-Moriš-Tisa. Tu su u opticaju bile razne bajke o zajedničkoj pruzi, putevima i koješta. Od toga naravno nije bilo ništa, a potrošilo se love i love. Inače, do 2008. sam glasala za DS, čisto da se zna.
Uznite se u pamet

unsub

pre 13 godina

Gospodo sto lupate ove pluseve i minuseve i ostavljate ovako pateticne komentare tipa ja sam za DS ali posle ovoga glasam za SNS, jel vas Vucic ili neko placa za to ili ste samo entuzijasti?

Jovan

pre 13 godina

"...u nekom mirnom stanju zemlje, rekao je Vučetić."
O cemu prica ovaj covek? Jos jedan sa platnog spiska DS?
Na osnovu cega on prica o "mirnom stanju" u Srbiji? I, veoma je nisko od coveka kakav je Vucetic, da sve svaljuje na Tomislava Nikolica. Njegov strajk ce upropastiti sve? A koalicija na vlasti nista nije upropastila? Sramota Vuceticu!

Miloš Ilić

pre 13 godina

Vučetić: Ugrožen status kandidata.
Rekao bih da je Srbija ipak uroženija sa ovom vlašću.
Ako je pacijent teško bolestan (Srbija) ne čeka se magični lek (kandidatura) koji će ako stigne povratiti pacijenta medju zdrave već se odstranjuje nezdravo. Stanje u Srbiji je u svakom pogledu toliko loše da ga bilo kakva "kandidatura" ne može popraviti sama po sebi. Moramo se menjati iznutra i zato su nam potrebni izbori. Gde nam je vlada u zadnjih pola godine, godinu? Bavili su se sobom i rekonstrukcijom a sada se zagrevaju za godišnje odmore i aktivno učestvuju u promociji i pozicioniranju svojih partija za sledeće izbore. Ni popravne nikako da polože. Zašto nije sve završeno i poslato u Brisel? Nemamo kadrove? Tačno. Nemamo i zato nam trebaju izbori. Agonija mora da se prekine. Što pre to bolje.
Uredjena Srbija će lako do kandidature.

Оливера Петровић

pre 13 godina

Тзв. статус кандидата Србије за ЕУ угрожен је на дуже време и то због много озбиљнијих проблема у животу државе него што је штрајк глађу једног политичара. Уствари, неминовни неуспех у кандидовању за ЕУ Тадић и влада згодно ће искористити да кривицу припишу Николићу и његовом штрајку.

Djorgo

pre 13 godina

Na pocetku ``Slobine`` epohe, ovaj covek - Vucetic mi je bio daleko najsimpaticniji, ili obrnuto najmanje nesimpatican. Sudeci po ovome sto prica poslednjih par meseci (ili godina) i tu sam pogresio.

I od koga je mnogo je

pre 13 godina

Da bi Srbija dobila status kandiddata za EU potrebno je da donese set zakona iz "Akcionog plana" vlade Srbije, a da bi dobila i "datum" za otpočinjanje pregovora, potrebno je da "evropski zakoni" zažive i u praksi što je "misaona imenica" npr. u pogledu primene zakona o restituciji, te se traži "alibi" zbog predstojećeg neuspeha procesa evrointegracija?!
Štrajk lidera naprednjaka T.Nikolića, jeste njegovo "ljudsko pravo" i pravo "slobode izbora" metoda vođenja "političke borbe", jer je SNS najveća opoziciona politička stranka sa kojom vladajuća Demokratska stranka Borisa Tadića "odbija dogovor" oko provere "legitimiteta" aktuelne vlasti na vanrednim izborima, već "medijskom harangom"i postupcima svojstvenim "diktatorskim režimima" odlučuje kada će i pod kojim uslovima izbori biti raspisani?!

Pobeda

pre 13 godina

Demokrate treba da znate
NE POSTOJI VIŠAK RADNIKA - POSTOJI SAMO MANJAK POSLA,i lopovluk od vlasti..molim vas dosta prodavanja magle o EU.

Kalimero

pre 13 godina

Važno je da beda, glad, giga-mega korupcija, lopovluk, kriminal svih formi,profila, vrsta i podvrsta, politička nesposobnost,nepotizam, satrvena poljoprivreda i nestala industrija, železnica na nivo parka iz doba Jure, koridori koji se grade od vremena Sv. Save,bolnice sa aparatima iz vremena Fleminga i Pastera, efikasno sudstvo sa ubicama koje čekaju na presude po deset godine ne usporavaju ulazak u EU???

Sergije

pre 13 godina

Evo prilike Tadicu i DS-u da pokazu koliko im je stalo do pristupanja Srbije EU. Ako je od Nikolica (sa pravom) trazio da izbori budu nakon dobijanja kandidata, onda, u situaciji kada je dobijanje statusa navodno ugrozeno, mora da raspise izbore za 18. decembar pa cak i ako to nije u najboljem interesu DS.

Ali, da se ne lazemo, samo je obicnim gradjanima Srbije istinski stalo do pristupanja EU. Elitama je i ovako odlicno i ne bi hteli mnogo da eksperimentisu.

Mislite svojom glavom, ne povodite se za lažima političara !!!

pre 13 godina

Status kandidata nikad i nije bio izvestan, kao što to ovdašnji političari pokušavaju da predstave.

Pročitajte upitnik Evropske komisije, pa pokušajte sami da date odgovore na ta pitanja. Onda ćete tek shvatiti koliko smo još daleko od EU, a sve zahvaljujući ovoj nesposobnoj i lopovskoj vlasti.

Osim toga, u Italiji se vlade menjaju na svake pola godine, pa niko ne pravi dramu od toga, niti im beže investitori.

Kao učesnik demonstracija u 90-im godinama uopšte nemam simpatija za Nikolića i SNS, ali isto tako NE PRISTAJEM da budem igračka ove lažne partokratske države.

stankom drzava

pre 13 godina

Znaci po ovom gospodinu to je jedini razlog da nas Evropa otkaci.I ne ulazi u druge detalje zbog cega nas nece u evropsku porodicu.Ne pominjete da ne mozete zbog Stankoma,Zike Mustikle koja je uz pomoc ove iste vlasti otela 6 stambenih zgrada u naselju Filmski grad da bi ih opet prodala vec prodate stanove.Pa nismo ni mi budale zato smo se i obratili svim Evropskim predstavnicima i Ambasadama u Beogradu,i kompletan dokazni materijal je uso u izvestaj EK.Pa se vi zapitajte da li je to samo zbog ovog Nikolica ili zbog opste otimacine u Srbiji.

Zoran

pre 13 godina

Baš me briga za Evropsku uniju, dosta mi je tih ideologija, juče komunizam i samupravljanje, danas kapitalizam i Evropska unija, a sutra?. Stvar je u ljudima, u radu, i šta je preovlađujuće, lopovluk, korupcija i ekspoloatacija radnika, kao što je danas, ili mogućnost da pošteno zaradiš za život i da živiš normalno

Ambruš Šandor

pre 13 godina

G-dine Vučetiću, od vas sam najmanje očekivao ovakav komentar ličnog čina G.dina Tomislava Nikolića. Ukoliko kandinadtura Srbije za članstvo u EU, po vašem mišljenju, zavisi od ovog čina G.dina Nikolića, a ne od objektivnih opšte -demiokratskih,državničkih, pravnih,pravosudnih, ekonomskih i posebno, političkih prilika u Srbiji, đaba ste tolike godine proveli na toliko važnih državno-instisucionalnih funkcija. Ako ovako Vi vidite objektivne uslove za donošenje odluke EU o odpočinjanja postupaka priključenja Srbije EU, šta očekivati od, onih, koji večito, svojom političkom ostrašćenošću, vuku Srbiju unazad.Dosadašnja Vaša odmerenost i umerenost i racionalnost u tumačenju društvenih i državničkih konflikata u Srbiji, ovoga puta su, za mene, izneverena.

platon

pre 13 godina

Kakve su ovo GLUPOST Boze Gospode! Pa jel ov aj misli da smo mi zaista TOLIKO glupi? Kavve ovo veze ima sa NESTABILNOSCU? Ti, bre i tvoji ste ne nestabilnost nego sve sa NE.........; nista uradili niste sta ste MORALI, pa vam je Toma sad kec! Usput strajk gladu je na ZAPADU, u mnogim POLITICKIM akcijama, najlegitimniji metod 'politicke prinude'! zato nemlatite nego BEZITE!

sramota je

pre 13 godina

Bravo Sveti mucenice Nikolicu! Hajde jos unazadi vec unazadjenu i osakacenu Nasu Srbiju, kao da nije dosta! Imam manje od 30 godina i hocu da zivim u normalnoj Srbiji, evropskoj Srbiji, u kakvoj zbog tebe i slicnih tebi,jos uvek ne mogu!!!

Sacuvaj Boze...

pre 13 godina

Najveci krivci za ovakvo stanje u zemlji su Kostunica i Tomislav, Grobar Nikolic...
Sram vas bilo, ucenama, losim i nemoralnim potezima oterali ste nas na rub srama. Nikada necu glasati za SNS i DSS... Vucic je hteo da Otpor krajem 90-ih proglasi teroristima, a Kostunica je sve prodao i pokrao pola drzave sa njegovim pajtasem Veljom. Licno smatram da ako nas Evropa odj..e za to su najveci krivci gore pomenuti hohstapleri. A vi gradjani ne zevajte nego otvorite oci...

Stevan

pre 13 godina

Juce su Tominim strajkom bile ugrozene strane investicije. Danas status kandidata. Sta ce biti ugrozeno sutra, bas me interesuje. Samo zbog ovakvih stupidnih izjava vlastodrzaca koji su izgubili kompas odobravam i Tomin strajk, i glasacu za SNS.

rade

pre 13 godina

Smatram da je bolje za Srbiju da ostane van granica EU,prilagodjavanjem nasih zakona zakonima EU sa nazovi nasim korumpiranim politicarima i biznismenima iz Srbije,dovelo nas je u vreme 19 veka sa totalno razorenom ekonomijom.Sutra ce zakoni EU dati im za pravo da kupuju i obradjuju nasu zemlju,a da mi necemo imati nikakve koristi od toga.STOP EU!!!

djordje

pre 13 godina

ja cu vam dati 1001 razlog zbog kojih srbija nebi trebala da dobije status kandidata, a vi narod plasite sa tominim strajkom, i neke druge vlade su se odrzavale na vlasti bajkama o evropi, meni netreba evropa ali mi treba zivotni standard, zakoni i zatvori za sve.
mislim da bi ipak tomo trebao da dodje malo na vlast da vidite da vlast nije vecna da neko moze da proveri i poreklo vase imovine kao sto bi svaka sledeca vlast trebalo da proveri prethodnu vlast. jer duga vlast moze da napravi male gadafije,mubarake,slobe itd...

Miloš Radulac

pre 13 godina

Tomislav Nikolić da ugrozi dobijanje statusa kandidata ?! Pa to je jedan čovek ,pobogu ! zar jedan čovek,koji nije pritom ni na vlasti,može da destabilizuje "evropsku Srbiju" koju pravi demokratska stranka !? Pa tu nešto ne štima ?! Ili je Nikolić mnogo bitniji nego što i sanjamo,ili Srbija neće ni dobiti taj status,jer je banana-republika,pa se traže krivci. Mislim da je ovo erugo verovatnije. Ali u Nikoliću narod neće videti krivca. Znamo svi ko je kriv!

RAXX

pre 13 godina

Status kandidata ćemo dobiti kada zakonodavstvo usaglasimo sa evropskim,kada ukinemo korupcijui i zvršimo restituciju. Nikakav štrajk jednog čoveka,pa bio to i Tomislav Nikolić,ne može da utiče na odluke EU. Zato ne budite smešni i ne tražite alibi u Nikolićevom gestu,za nesposobnu vlast !

zeljko

pre 13 godina

Baš je mnogo važno mišljenje stručnjaka kome je glavna referenca partijska knjižica. Moš' misliti kakve su nam isntitucije kad su ih ovakvi "genijalci" vodili.

Voja

pre 13 godina

sad je kriv Nikolic,pa nemoze status da se izgubi za cetiri dana strajka gladju, losa vlast tri godine obmanjuje gradjane, to je ono sto nevalja u Srbiji, i to mora pod hitno da se menja...

ljubinko

pre 13 godina

Ko nama garantuje da će mo dobiti u uopšte kandidaturu i pored Tominog gladovanja.Ova vlast je dobila spisak stvari koji mora da ispuni do Jula meseca ove godine,a glavni je hapšenje Mladića i Hadžića ,a ona to ne može da ispuni i to je jasno i ova priča oko dobijanja kandidature je samo kupovina vremena i daljeg opstanka na vlasti i nastavka dalje grabeži , pljačke i rasprodaje .

Seljak Veseljak

pre 13 godina

Nisam ni sumnjao da ce se ovi javiti. Sad kao zbog Nikolica ugrozen status kandidata? A zbog "nezavisnog sudstva" nije, a? Smesni ste ko bioskop!

BGS

pre 13 godina

Počelo je traženje opravdanja za nedobijanje statusa kandidata... Znači,Tomislav Nikolić,toliko je moćan da može da odluči o kandidaturi Srbije ?! A zašto ga onda konstantno omalovažavate i ponašate se kao da njegov štrajk nema nikakve veze sa vlašću ?! Ako ne dobijemo status kandidata,neće to biti zbog Nikolića,isključivi krivac za to će biti onaj ko je privatizovao državu i drži sve poluge vlasti u svojim rukama ! Onaj koji za tri godine ništa nije uradio,a onda predstavio rekonstrukciju kao neki uspeh!Boris Tadić !

marko

pre 13 godina

Cuj molim te, pa gde je to u svetu izborna kampanja odlika nesigurnosti zemlje. Sve reforme koje srbija treba da izvrsi za status kandidata mora da zavrsi do oktobra, i ja stvarno ne vidim kako je kampanja koaj se vodi recimo u novembru odlika destabilizacije. Zasto lepo ne kazete da vam ne odgovaraju izbori u decembru i resen problem, a ne ovako da nas pravite budalama.

pedja

pre 13 godina

nisam simpatizer SNS-a, niti Tome a narocito Vucica....
ali zbog ovakvih izjava 'pamtenih' strucnjaka glasacu za SNS!
i vreme je da se DS kazni!
dzaba se otima sada izjavama nazovi 'strucnjaka', 'analiticara', 'prognosticara', CESID-ovaca itd....

pedja

pre 13 godina

nisam simpatizer SNS-a, niti Tome a narocito Vucica....
ali zbog ovakvih izjava 'pamtenih' strucnjaka glasacu za SNS!
i vreme je da se DS kazni!
dzaba se otima sada izjavama nazovi 'strucnjaka', 'analiticara', 'prognosticara', CESID-ovaca itd....

BGS

pre 13 godina

Počelo je traženje opravdanja za nedobijanje statusa kandidata... Znači,Tomislav Nikolić,toliko je moćan da može da odluči o kandidaturi Srbije ?! A zašto ga onda konstantno omalovažavate i ponašate se kao da njegov štrajk nema nikakve veze sa vlašću ?! Ako ne dobijemo status kandidata,neće to biti zbog Nikolića,isključivi krivac za to će biti onaj ko je privatizovao državu i drži sve poluge vlasti u svojim rukama ! Onaj koji za tri godine ništa nije uradio,a onda predstavio rekonstrukciju kao neki uspeh!Boris Tadić !

Voja

pre 13 godina

sad je kriv Nikolic,pa nemoze status da se izgubi za cetiri dana strajka gladju, losa vlast tri godine obmanjuje gradjane, to je ono sto nevalja u Srbiji, i to mora pod hitno da se menja...

marko

pre 13 godina

Cuj molim te, pa gde je to u svetu izborna kampanja odlika nesigurnosti zemlje. Sve reforme koje srbija treba da izvrsi za status kandidata mora da zavrsi do oktobra, i ja stvarno ne vidim kako je kampanja koaj se vodi recimo u novembru odlika destabilizacije. Zasto lepo ne kazete da vam ne odgovaraju izbori u decembru i resen problem, a ne ovako da nas pravite budalama.

Zoran

pre 13 godina

Baš me briga za Evropsku uniju, dosta mi je tih ideologija, juče komunizam i samupravljanje, danas kapitalizam i Evropska unija, a sutra?. Stvar je u ljudima, u radu, i šta je preovlađujuće, lopovluk, korupcija i ekspoloatacija radnika, kao što je danas, ili mogućnost da pošteno zaradiš za život i da živiš normalno

platon

pre 13 godina

Kakve su ovo GLUPOST Boze Gospode! Pa jel ov aj misli da smo mi zaista TOLIKO glupi? Kavve ovo veze ima sa NESTABILNOSCU? Ti, bre i tvoji ste ne nestabilnost nego sve sa NE.........; nista uradili niste sta ste MORALI, pa vam je Toma sad kec! Usput strajk gladu je na ZAPADU, u mnogim POLITICKIM akcijama, najlegitimniji metod 'politicke prinude'! zato nemlatite nego BEZITE!

zeljko

pre 13 godina

Baš je mnogo važno mišljenje stručnjaka kome je glavna referenca partijska knjižica. Moš' misliti kakve su nam isntitucije kad su ih ovakvi "genijalci" vodili.

Mislite svojom glavom, ne povodite se za lažima političara !!!

pre 13 godina

Status kandidata nikad i nije bio izvestan, kao što to ovdašnji političari pokušavaju da predstave.

Pročitajte upitnik Evropske komisije, pa pokušajte sami da date odgovore na ta pitanja. Onda ćete tek shvatiti koliko smo još daleko od EU, a sve zahvaljujući ovoj nesposobnoj i lopovskoj vlasti.

Osim toga, u Italiji se vlade menjaju na svake pola godine, pa niko ne pravi dramu od toga, niti im beže investitori.

Kao učesnik demonstracija u 90-im godinama uopšte nemam simpatija za Nikolića i SNS, ali isto tako NE PRISTAJEM da budem igračka ove lažne partokratske države.

Pobeda

pre 13 godina

Demokrate treba da znate
NE POSTOJI VIŠAK RADNIKA - POSTOJI SAMO MANJAK POSLA,i lopovluk od vlasti..molim vas dosta prodavanja magle o EU.

Jovan

pre 13 godina

"...u nekom mirnom stanju zemlje, rekao je Vučetić."
O cemu prica ovaj covek? Jos jedan sa platnog spiska DS?
Na osnovu cega on prica o "mirnom stanju" u Srbiji? I, veoma je nisko od coveka kakav je Vucetic, da sve svaljuje na Tomislava Nikolica. Njegov strajk ce upropastiti sve? A koalicija na vlasti nista nije upropastila? Sramota Vuceticu!

RAXX

pre 13 godina

Status kandidata ćemo dobiti kada zakonodavstvo usaglasimo sa evropskim,kada ukinemo korupcijui i zvršimo restituciju. Nikakav štrajk jednog čoveka,pa bio to i Tomislav Nikolić,ne može da utiče na odluke EU. Zato ne budite smešni i ne tražite alibi u Nikolićevom gestu,za nesposobnu vlast !

Miloš Radulac

pre 13 godina

Tomislav Nikolić da ugrozi dobijanje statusa kandidata ?! Pa to je jedan čovek ,pobogu ! zar jedan čovek,koji nije pritom ni na vlasti,može da destabilizuje "evropsku Srbiju" koju pravi demokratska stranka !? Pa tu nešto ne štima ?! Ili je Nikolić mnogo bitniji nego što i sanjamo,ili Srbija neće ni dobiti taj status,jer je banana-republika,pa se traže krivci. Mislim da je ovo erugo verovatnije. Ali u Nikoliću narod neće videti krivca. Znamo svi ko je kriv!

Kalimero

pre 13 godina

Važno je da beda, glad, giga-mega korupcija, lopovluk, kriminal svih formi,profila, vrsta i podvrsta, politička nesposobnost,nepotizam, satrvena poljoprivreda i nestala industrija, železnica na nivo parka iz doba Jure, koridori koji se grade od vremena Sv. Save,bolnice sa aparatima iz vremena Fleminga i Pastera, efikasno sudstvo sa ubicama koje čekaju na presude po deset godine ne usporavaju ulazak u EU???

stankom drzava

pre 13 godina

Znaci po ovom gospodinu to je jedini razlog da nas Evropa otkaci.I ne ulazi u druge detalje zbog cega nas nece u evropsku porodicu.Ne pominjete da ne mozete zbog Stankoma,Zike Mustikle koja je uz pomoc ove iste vlasti otela 6 stambenih zgrada u naselju Filmski grad da bi ih opet prodala vec prodate stanove.Pa nismo ni mi budale zato smo se i obratili svim Evropskim predstavnicima i Ambasadama u Beogradu,i kompletan dokazni materijal je uso u izvestaj EK.Pa se vi zapitajte da li je to samo zbog ovog Nikolica ili zbog opste otimacine u Srbiji.

Seljak Veseljak

pre 13 godina

Nisam ni sumnjao da ce se ovi javiti. Sad kao zbog Nikolica ugrozen status kandidata? A zbog "nezavisnog sudstva" nije, a? Smesni ste ko bioskop!

Stevan

pre 13 godina

Juce su Tominim strajkom bile ugrozene strane investicije. Danas status kandidata. Sta ce biti ugrozeno sutra, bas me interesuje. Samo zbog ovakvih stupidnih izjava vlastodrzaca koji su izgubili kompas odobravam i Tomin strajk, i glasacu za SNS.

djordje

pre 13 godina

ja cu vam dati 1001 razlog zbog kojih srbija nebi trebala da dobije status kandidata, a vi narod plasite sa tominim strajkom, i neke druge vlade su se odrzavale na vlasti bajkama o evropi, meni netreba evropa ali mi treba zivotni standard, zakoni i zatvori za sve.
mislim da bi ipak tomo trebao da dodje malo na vlast da vidite da vlast nije vecna da neko moze da proveri i poreklo vase imovine kao sto bi svaka sledeca vlast trebalo da proveri prethodnu vlast. jer duga vlast moze da napravi male gadafije,mubarake,slobe itd...

Sergije

pre 13 godina

Evo prilike Tadicu i DS-u da pokazu koliko im je stalo do pristupanja Srbije EU. Ako je od Nikolica (sa pravom) trazio da izbori budu nakon dobijanja kandidata, onda, u situaciji kada je dobijanje statusa navodno ugrozeno, mora da raspise izbore za 18. decembar pa cak i ako to nije u najboljem interesu DS.

Ali, da se ne lazemo, samo je obicnim gradjanima Srbije istinski stalo do pristupanja EU. Elitama je i ovako odlicno i ne bi hteli mnogo da eksperimentisu.

sramota je

pre 13 godina

Bravo Sveti mucenice Nikolicu! Hajde jos unazadi vec unazadjenu i osakacenu Nasu Srbiju, kao da nije dosta! Imam manje od 30 godina i hocu da zivim u normalnoj Srbiji, evropskoj Srbiji, u kakvoj zbog tebe i slicnih tebi,jos uvek ne mogu!!!

Djorgo

pre 13 godina

Na pocetku ``Slobine`` epohe, ovaj covek - Vucetic mi je bio daleko najsimpaticniji, ili obrnuto najmanje nesimpatican. Sudeci po ovome sto prica poslednjih par meseci (ili godina) i tu sam pogresio.

Miloš Ilić

pre 13 godina

Vučetić: Ugrožen status kandidata.
Rekao bih da je Srbija ipak uroženija sa ovom vlašću.
Ako je pacijent teško bolestan (Srbija) ne čeka se magični lek (kandidatura) koji će ako stigne povratiti pacijenta medju zdrave već se odstranjuje nezdravo. Stanje u Srbiji je u svakom pogledu toliko loše da ga bilo kakva "kandidatura" ne može popraviti sama po sebi. Moramo se menjati iznutra i zato su nam potrebni izbori. Gde nam je vlada u zadnjih pola godine, godinu? Bavili su se sobom i rekonstrukcijom a sada se zagrevaju za godišnje odmore i aktivno učestvuju u promociji i pozicioniranju svojih partija za sledeće izbore. Ni popravne nikako da polože. Zašto nije sve završeno i poslato u Brisel? Nemamo kadrove? Tačno. Nemamo i zato nam trebaju izbori. Agonija mora da se prekine. Što pre to bolje.
Uredjena Srbija će lako do kandidature.

Оливера Петровић

pre 13 godina

Тзв. статус кандидата Србије за ЕУ угрожен је на дуже време и то због много озбиљнијих проблема у животу државе него што је штрајк глађу једног политичара. Уствари, неминовни неуспех у кандидовању за ЕУ Тадић и влада згодно ће искористити да кривицу припишу Николићу и његовом штрајку.

ljubinko

pre 13 godina

Ko nama garantuje da će mo dobiti u uopšte kandidaturu i pored Tominog gladovanja.Ova vlast je dobila spisak stvari koji mora da ispuni do Jula meseca ove godine,a glavni je hapšenje Mladića i Hadžića ,a ona to ne može da ispuni i to je jasno i ova priča oko dobijanja kandidature je samo kupovina vremena i daljeg opstanka na vlasti i nastavka dalje grabeži , pljačke i rasprodaje .

Ambruš Šandor

pre 13 godina

G-dine Vučetiću, od vas sam najmanje očekivao ovakav komentar ličnog čina G.dina Tomislava Nikolića. Ukoliko kandinadtura Srbije za članstvo u EU, po vašem mišljenju, zavisi od ovog čina G.dina Nikolića, a ne od objektivnih opšte -demiokratskih,državničkih, pravnih,pravosudnih, ekonomskih i posebno, političkih prilika u Srbiji, đaba ste tolike godine proveli na toliko važnih državno-instisucionalnih funkcija. Ako ovako Vi vidite objektivne uslove za donošenje odluke EU o odpočinjanja postupaka priključenja Srbije EU, šta očekivati od, onih, koji večito, svojom političkom ostrašćenošću, vuku Srbiju unazad.Dosadašnja Vaša odmerenost i umerenost i racionalnost u tumačenju društvenih i državničkih konflikata u Srbiji, ovoga puta su, za mene, izneverena.

rade

pre 13 godina

Smatram da je bolje za Srbiju da ostane van granica EU,prilagodjavanjem nasih zakona zakonima EU sa nazovi nasim korumpiranim politicarima i biznismenima iz Srbije,dovelo nas je u vreme 19 veka sa totalno razorenom ekonomijom.Sutra ce zakoni EU dati im za pravo da kupuju i obradjuju nasu zemlju,a da mi necemo imati nikakve koristi od toga.STOP EU!!!

I od koga je mnogo je

pre 13 godina

Da bi Srbija dobila status kandiddata za EU potrebno je da donese set zakona iz "Akcionog plana" vlade Srbije, a da bi dobila i "datum" za otpočinjanje pregovora, potrebno je da "evropski zakoni" zažive i u praksi što je "misaona imenica" npr. u pogledu primene zakona o restituciji, te se traži "alibi" zbog predstojećeg neuspeha procesa evrointegracija?!
Štrajk lidera naprednjaka T.Nikolića, jeste njegovo "ljudsko pravo" i pravo "slobode izbora" metoda vođenja "političke borbe", jer je SNS najveća opoziciona politička stranka sa kojom vladajuća Demokratska stranka Borisa Tadića "odbija dogovor" oko provere "legitimiteta" aktuelne vlasti na vanrednim izborima, već "medijskom harangom"i postupcima svojstvenim "diktatorskim režimima" odlučuje kada će i pod kojim uslovima izbori biti raspisani?!

Sacuvaj Boze...

pre 13 godina

Najveci krivci za ovakvo stanje u zemlji su Kostunica i Tomislav, Grobar Nikolic...
Sram vas bilo, ucenama, losim i nemoralnim potezima oterali ste nas na rub srama. Nikada necu glasati za SNS i DSS... Vucic je hteo da Otpor krajem 90-ih proglasi teroristima, a Kostunica je sve prodao i pokrao pola drzave sa njegovim pajtasem Veljom. Licno smatram da ako nas Evropa odj..e za to su najveci krivci gore pomenuti hohstapleri. A vi gradjani ne zevajte nego otvorite oci...

mislim, dakle postojim

pre 13 godina

To znači da možemo odmah da raspišemo izbore. Jupiii...
Šta je Srbija Evropskoj uniji? Tržište na kojem otvara svoje banke i prodaje svoje proizvode. Jednom rečju Superhik. Da li se iko od Vas raspitao o projektima za koje EU odobrava sredstva. U predpristupnim fondovima novac se daje za poboljšanje administracije i prekograničnu saradnju. To u praksi znači: Vi nemate posao, ali uzmete kredit, pa kupite novi računar i sa komšijom napravite zajedničku terasu. Pri tome, morate da uložite i veliki deo svoje ušteđevine. To je ta Evropa, raspikuća i bećaruša. Setite se onog projekta koji su pokrenuli Mađari, u saradnji sa Rumunijom i Srbijom : Dunav-Kriš-Moriš-Tisa. Tu su u opticaju bile razne bajke o zajedničkoj pruzi, putevima i koješta. Od toga naravno nije bilo ništa, a potrošilo se love i love. Inače, do 2008. sam glasala za DS, čisto da se zna.
Uznite se u pamet

ZK3

pre 13 godina

Zar je lik koji je u stanju da da ovako nebuloznu izjavu bio PREDSEDNIK USTAVNOG SUDA SRBIJE!?!?!? ALOOO...!!! Pa ovo je STRAŠNO!!! Kakvi ste vi nesposobnjakovići! Pa vi ni jednu ovcu ne biste sačuvali, kamoli dve!!! Užas.

zvone

pre 13 godina

ej ljudi..dok se neuhapse i neizruče hagu Mladić i Hadžić,ta dva ratna zločinca..nema statusa kandidata..tako da strajk nikolića nema veze...a ovaj cirkus SNS što izvodi,to je bez veze..samo mlaćenje prazne slame!

sir Oliver

pre 13 godina

Ugrozavate ga sami, tako sto problemima koje treba da resite pustate bradu, umotavate u krpe, krijete po budzacima, dajete lazna imena, izvrcete istinu, dajete lazne podatke.Da li posle svega i sami znate ko ste i kuda ste krenuli?

Mala Sirena

pre 13 godina

Tesko da moze da se izgubi status kandidata za EU zbog 4 dana strajka gladju! Meni se pre cini da ga je ova vlada izgubila zbog poslednje 3 godine najlosije vladavine u istoriji Srbiji!

milutinac

pre 13 godina

Jedini koji su mogli da ugroze status kandidata za Evropsku uniju su ovi iz vlade! Bas kao sto su ugrozili nase zivote raznim poskupljenjima,otkazima,teskim prezivljavanjem!

unsub

pre 13 godina

Gospodo sto lupate ove pluseve i minuseve i ostavljate ovako pateticne komentare tipa ja sam za DS ali posle ovoga glasam za SNS, jel vas Vucic ili neko placa za to ili ste samo entuzijasti?

veka84

pre 13 godina

Kakva glupost! Vlast je vrlo svesna da su oni jedini krivci za nedobijanje statusa za EU pa sada pokusavaju da optuze Nikolica! Pa nije Srbija glupa pa da poveruje u ovakve gluposti!!!

sramota je

pre 13 godina

Bravo Sveti mucenice Nikolicu! Hajde jos unazadi vec unazadjenu i osakacenu Nasu Srbiju, kao da nije dosta! Imam manje od 30 godina i hocu da zivim u normalnoj Srbiji, evropskoj Srbiji, u kakvoj zbog tebe i slicnih tebi,jos uvek ne mogu!!!

Sacuvaj Boze...

pre 13 godina

Najveci krivci za ovakvo stanje u zemlji su Kostunica i Tomislav, Grobar Nikolic...
Sram vas bilo, ucenama, losim i nemoralnim potezima oterali ste nas na rub srama. Nikada necu glasati za SNS i DSS... Vucic je hteo da Otpor krajem 90-ih proglasi teroristima, a Kostunica je sve prodao i pokrao pola drzave sa njegovim pajtasem Veljom. Licno smatram da ako nas Evropa odj..e za to su najveci krivci gore pomenuti hohstapleri. A vi gradjani ne zevajte nego otvorite oci...

pedja

pre 13 godina

nisam simpatizer SNS-a, niti Tome a narocito Vucica....
ali zbog ovakvih izjava 'pamtenih' strucnjaka glasacu za SNS!
i vreme je da se DS kazni!
dzaba se otima sada izjavama nazovi 'strucnjaka', 'analiticara', 'prognosticara', CESID-ovaca itd....

unsub

pre 13 godina

Gospodo sto lupate ove pluseve i minuseve i ostavljate ovako pateticne komentare tipa ja sam za DS ali posle ovoga glasam za SNS, jel vas Vucic ili neko placa za to ili ste samo entuzijasti?

platon

pre 13 godina

Kakve su ovo GLUPOST Boze Gospode! Pa jel ov aj misli da smo mi zaista TOLIKO glupi? Kavve ovo veze ima sa NESTABILNOSCU? Ti, bre i tvoji ste ne nestabilnost nego sve sa NE.........; nista uradili niste sta ste MORALI, pa vam je Toma sad kec! Usput strajk gladu je na ZAPADU, u mnogim POLITICKIM akcijama, najlegitimniji metod 'politicke prinude'! zato nemlatite nego BEZITE!

marko

pre 13 godina

Cuj molim te, pa gde je to u svetu izborna kampanja odlika nesigurnosti zemlje. Sve reforme koje srbija treba da izvrsi za status kandidata mora da zavrsi do oktobra, i ja stvarno ne vidim kako je kampanja koaj se vodi recimo u novembru odlika destabilizacije. Zasto lepo ne kazete da vam ne odgovaraju izbori u decembru i resen problem, a ne ovako da nas pravite budalama.

Zoran

pre 13 godina

Baš me briga za Evropsku uniju, dosta mi je tih ideologija, juče komunizam i samupravljanje, danas kapitalizam i Evropska unija, a sutra?. Stvar je u ljudima, u radu, i šta je preovlađujuće, lopovluk, korupcija i ekspoloatacija radnika, kao što je danas, ili mogućnost da pošteno zaradiš za život i da živiš normalno

zvone

pre 13 godina

ej ljudi..dok se neuhapse i neizruče hagu Mladić i Hadžić,ta dva ratna zločinca..nema statusa kandidata..tako da strajk nikolića nema veze...a ovaj cirkus SNS što izvodi,to je bez veze..samo mlaćenje prazne slame!

rade

pre 13 godina

Smatram da je bolje za Srbiju da ostane van granica EU,prilagodjavanjem nasih zakona zakonima EU sa nazovi nasim korumpiranim politicarima i biznismenima iz Srbije,dovelo nas je u vreme 19 veka sa totalno razorenom ekonomijom.Sutra ce zakoni EU dati im za pravo da kupuju i obradjuju nasu zemlju,a da mi necemo imati nikakve koristi od toga.STOP EU!!!

Voja

pre 13 godina

sad je kriv Nikolic,pa nemoze status da se izgubi za cetiri dana strajka gladju, losa vlast tri godine obmanjuje gradjane, to je ono sto nevalja u Srbiji, i to mora pod hitno da se menja...

BGS

pre 13 godina

Počelo je traženje opravdanja za nedobijanje statusa kandidata... Znači,Tomislav Nikolić,toliko je moćan da može da odluči o kandidaturi Srbije ?! A zašto ga onda konstantno omalovažavate i ponašate se kao da njegov štrajk nema nikakve veze sa vlašću ?! Ako ne dobijemo status kandidata,neće to biti zbog Nikolića,isključivi krivac za to će biti onaj ko je privatizovao državu i drži sve poluge vlasti u svojim rukama ! Onaj koji za tri godine ništa nije uradio,a onda predstavio rekonstrukciju kao neki uspeh!Boris Tadić !

Stevan

pre 13 godina

Juce su Tominim strajkom bile ugrozene strane investicije. Danas status kandidata. Sta ce biti ugrozeno sutra, bas me interesuje. Samo zbog ovakvih stupidnih izjava vlastodrzaca koji su izgubili kompas odobravam i Tomin strajk, i glasacu za SNS.

Pobeda

pre 13 godina

Demokrate treba da znate
NE POSTOJI VIŠAK RADNIKA - POSTOJI SAMO MANJAK POSLA,i lopovluk od vlasti..molim vas dosta prodavanja magle o EU.

Miloš Ilić

pre 13 godina

Vučetić: Ugrožen status kandidata.
Rekao bih da je Srbija ipak uroženija sa ovom vlašću.
Ako je pacijent teško bolestan (Srbija) ne čeka se magični lek (kandidatura) koji će ako stigne povratiti pacijenta medju zdrave već se odstranjuje nezdravo. Stanje u Srbiji je u svakom pogledu toliko loše da ga bilo kakva "kandidatura" ne može popraviti sama po sebi. Moramo se menjati iznutra i zato su nam potrebni izbori. Gde nam je vlada u zadnjih pola godine, godinu? Bavili su se sobom i rekonstrukcijom a sada se zagrevaju za godišnje odmore i aktivno učestvuju u promociji i pozicioniranju svojih partija za sledeće izbore. Ni popravne nikako da polože. Zašto nije sve završeno i poslato u Brisel? Nemamo kadrove? Tačno. Nemamo i zato nam trebaju izbori. Agonija mora da se prekine. Što pre to bolje.
Uredjena Srbija će lako do kandidature.

mislim, dakle postojim

pre 13 godina

To znači da možemo odmah da raspišemo izbore. Jupiii...
Šta je Srbija Evropskoj uniji? Tržište na kojem otvara svoje banke i prodaje svoje proizvode. Jednom rečju Superhik. Da li se iko od Vas raspitao o projektima za koje EU odobrava sredstva. U predpristupnim fondovima novac se daje za poboljšanje administracije i prekograničnu saradnju. To u praksi znači: Vi nemate posao, ali uzmete kredit, pa kupite novi računar i sa komšijom napravite zajedničku terasu. Pri tome, morate da uložite i veliki deo svoje ušteđevine. To je ta Evropa, raspikuća i bećaruša. Setite se onog projekta koji su pokrenuli Mađari, u saradnji sa Rumunijom i Srbijom : Dunav-Kriš-Moriš-Tisa. Tu su u opticaju bile razne bajke o zajedničkoj pruzi, putevima i koješta. Od toga naravno nije bilo ništa, a potrošilo se love i love. Inače, do 2008. sam glasala za DS, čisto da se zna.
Uznite se u pamet

zeljko

pre 13 godina

Baš je mnogo važno mišljenje stručnjaka kome je glavna referenca partijska knjižica. Moš' misliti kakve su nam isntitucije kad su ih ovakvi "genijalci" vodili.

Miloš Radulac

pre 13 godina

Tomislav Nikolić da ugrozi dobijanje statusa kandidata ?! Pa to je jedan čovek ,pobogu ! zar jedan čovek,koji nije pritom ni na vlasti,može da destabilizuje "evropsku Srbiju" koju pravi demokratska stranka !? Pa tu nešto ne štima ?! Ili je Nikolić mnogo bitniji nego što i sanjamo,ili Srbija neće ni dobiti taj status,jer je banana-republika,pa se traže krivci. Mislim da je ovo erugo verovatnije. Ali u Nikoliću narod neće videti krivca. Znamo svi ko je kriv!

Djorgo

pre 13 godina

Na pocetku ``Slobine`` epohe, ovaj covek - Vucetic mi je bio daleko najsimpaticniji, ili obrnuto najmanje nesimpatican. Sudeci po ovome sto prica poslednjih par meseci (ili godina) i tu sam pogresio.

Оливера Петровић

pre 13 godina

Тзв. статус кандидата Србије за ЕУ угрожен је на дуже време и то због много озбиљнијих проблема у животу државе него што је штрајк глађу једног политичара. Уствари, неминовни неуспех у кандидовању за ЕУ Тадић и влада згодно ће искористити да кривицу припишу Николићу и његовом штрајку.

Jovan

pre 13 godina

"...u nekom mirnom stanju zemlje, rekao je Vučetić."
O cemu prica ovaj covek? Jos jedan sa platnog spiska DS?
Na osnovu cega on prica o "mirnom stanju" u Srbiji? I, veoma je nisko od coveka kakav je Vucetic, da sve svaljuje na Tomislava Nikolica. Njegov strajk ce upropastiti sve? A koalicija na vlasti nista nije upropastila? Sramota Vuceticu!

Sergije

pre 13 godina

Evo prilike Tadicu i DS-u da pokazu koliko im je stalo do pristupanja Srbije EU. Ako je od Nikolica (sa pravom) trazio da izbori budu nakon dobijanja kandidata, onda, u situaciji kada je dobijanje statusa navodno ugrozeno, mora da raspise izbore za 18. decembar pa cak i ako to nije u najboljem interesu DS.

Ali, da se ne lazemo, samo je obicnim gradjanima Srbije istinski stalo do pristupanja EU. Elitama je i ovako odlicno i ne bi hteli mnogo da eksperimentisu.

Mislite svojom glavom, ne povodite se za lažima političara !!!

pre 13 godina

Status kandidata nikad i nije bio izvestan, kao što to ovdašnji političari pokušavaju da predstave.

Pročitajte upitnik Evropske komisije, pa pokušajte sami da date odgovore na ta pitanja. Onda ćete tek shvatiti koliko smo još daleko od EU, a sve zahvaljujući ovoj nesposobnoj i lopovskoj vlasti.

Osim toga, u Italiji se vlade menjaju na svake pola godine, pa niko ne pravi dramu od toga, niti im beže investitori.

Kao učesnik demonstracija u 90-im godinama uopšte nemam simpatija za Nikolića i SNS, ali isto tako NE PRISTAJEM da budem igračka ove lažne partokratske države.

Seljak Veseljak

pre 13 godina

Nisam ni sumnjao da ce se ovi javiti. Sad kao zbog Nikolica ugrozen status kandidata? A zbog "nezavisnog sudstva" nije, a? Smesni ste ko bioskop!

Ambruš Šandor

pre 13 godina

G-dine Vučetiću, od vas sam najmanje očekivao ovakav komentar ličnog čina G.dina Tomislava Nikolića. Ukoliko kandinadtura Srbije za članstvo u EU, po vašem mišljenju, zavisi od ovog čina G.dina Nikolića, a ne od objektivnih opšte -demiokratskih,državničkih, pravnih,pravosudnih, ekonomskih i posebno, političkih prilika u Srbiji, đaba ste tolike godine proveli na toliko važnih državno-instisucionalnih funkcija. Ako ovako Vi vidite objektivne uslove za donošenje odluke EU o odpočinjanja postupaka priključenja Srbije EU, šta očekivati od, onih, koji večito, svojom političkom ostrašćenošću, vuku Srbiju unazad.Dosadašnja Vaša odmerenost i umerenost i racionalnost u tumačenju društvenih i državničkih konflikata u Srbiji, ovoga puta su, za mene, izneverena.

ljubinko

pre 13 godina

Ko nama garantuje da će mo dobiti u uopšte kandidaturu i pored Tominog gladovanja.Ova vlast je dobila spisak stvari koji mora da ispuni do Jula meseca ove godine,a glavni je hapšenje Mladića i Hadžića ,a ona to ne može da ispuni i to je jasno i ova priča oko dobijanja kandidature je samo kupovina vremena i daljeg opstanka na vlasti i nastavka dalje grabeži , pljačke i rasprodaje .

RAXX

pre 13 godina

Status kandidata ćemo dobiti kada zakonodavstvo usaglasimo sa evropskim,kada ukinemo korupcijui i zvršimo restituciju. Nikakav štrajk jednog čoveka,pa bio to i Tomislav Nikolić,ne može da utiče na odluke EU. Zato ne budite smešni i ne tražite alibi u Nikolićevom gestu,za nesposobnu vlast !

djordje

pre 13 godina

ja cu vam dati 1001 razlog zbog kojih srbija nebi trebala da dobije status kandidata, a vi narod plasite sa tominim strajkom, i neke druge vlade su se odrzavale na vlasti bajkama o evropi, meni netreba evropa ali mi treba zivotni standard, zakoni i zatvori za sve.
mislim da bi ipak tomo trebao da dodje malo na vlast da vidite da vlast nije vecna da neko moze da proveri i poreklo vase imovine kao sto bi svaka sledeca vlast trebalo da proveri prethodnu vlast. jer duga vlast moze da napravi male gadafije,mubarake,slobe itd...

stankom drzava

pre 13 godina

Znaci po ovom gospodinu to je jedini razlog da nas Evropa otkaci.I ne ulazi u druge detalje zbog cega nas nece u evropsku porodicu.Ne pominjete da ne mozete zbog Stankoma,Zike Mustikle koja je uz pomoc ove iste vlasti otela 6 stambenih zgrada u naselju Filmski grad da bi ih opet prodala vec prodate stanove.Pa nismo ni mi budale zato smo se i obratili svim Evropskim predstavnicima i Ambasadama u Beogradu,i kompletan dokazni materijal je uso u izvestaj EK.Pa se vi zapitajte da li je to samo zbog ovog Nikolica ili zbog opste otimacine u Srbiji.

Kalimero

pre 13 godina

Važno je da beda, glad, giga-mega korupcija, lopovluk, kriminal svih formi,profila, vrsta i podvrsta, politička nesposobnost,nepotizam, satrvena poljoprivreda i nestala industrija, železnica na nivo parka iz doba Jure, koridori koji se grade od vremena Sv. Save,bolnice sa aparatima iz vremena Fleminga i Pastera, efikasno sudstvo sa ubicama koje čekaju na presude po deset godine ne usporavaju ulazak u EU???

I od koga je mnogo je

pre 13 godina

Da bi Srbija dobila status kandiddata za EU potrebno je da donese set zakona iz "Akcionog plana" vlade Srbije, a da bi dobila i "datum" za otpočinjanje pregovora, potrebno je da "evropski zakoni" zažive i u praksi što je "misaona imenica" npr. u pogledu primene zakona o restituciji, te se traži "alibi" zbog predstojećeg neuspeha procesa evrointegracija?!
Štrajk lidera naprednjaka T.Nikolića, jeste njegovo "ljudsko pravo" i pravo "slobode izbora" metoda vođenja "političke borbe", jer je SNS najveća opoziciona politička stranka sa kojom vladajuća Demokratska stranka Borisa Tadića "odbija dogovor" oko provere "legitimiteta" aktuelne vlasti na vanrednim izborima, već "medijskom harangom"i postupcima svojstvenim "diktatorskim režimima" odlučuje kada će i pod kojim uslovima izbori biti raspisani?!

ZK3

pre 13 godina

Zar je lik koji je u stanju da da ovako nebuloznu izjavu bio PREDSEDNIK USTAVNOG SUDA SRBIJE!?!?!? ALOOO...!!! Pa ovo je STRAŠNO!!! Kakvi ste vi nesposobnjakovići! Pa vi ni jednu ovcu ne biste sačuvali, kamoli dve!!! Užas.

sir Oliver

pre 13 godina

Ugrozavate ga sami, tako sto problemima koje treba da resite pustate bradu, umotavate u krpe, krijete po budzacima, dajete lazna imena, izvrcete istinu, dajete lazne podatke.Da li posle svega i sami znate ko ste i kuda ste krenuli?

Mala Sirena

pre 13 godina

Tesko da moze da se izgubi status kandidata za EU zbog 4 dana strajka gladju! Meni se pre cini da ga je ova vlada izgubila zbog poslednje 3 godine najlosije vladavine u istoriji Srbiji!

milutinac

pre 13 godina

Jedini koji su mogli da ugroze status kandidata za Evropsku uniju su ovi iz vlade! Bas kao sto su ugrozili nase zivote raznim poskupljenjima,otkazima,teskim prezivljavanjem!

veka84

pre 13 godina

Kakva glupost! Vlast je vrlo svesna da su oni jedini krivci za nedobijanje statusa za EU pa sada pokusavaju da optuze Nikolica! Pa nije Srbija glupa pa da poveruje u ovakve gluposti!!!