EU HGC: Najava 3. kola – Šta se dešava sa Team Dignitasom?

EU region nikada nije bio zanimljiviji. Nakon samo dva kola, čak pet timova ima izjednačen skor, što govori samo jedno – više niko nije favorit! Open Division timovi igraju rame uz rame sa najboljima, velika trojka polako spada na dvojku. Videćemo šta donosi 3. kolo sa sobom.

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Četvrtak, 06.07.2017.

20:42

EU HGC: Najava 3. kola – Šta se dešava sa Team Dignitasom?

Glavno pitanje pred početak 3. kola je: “Šta se dešava sa Dignitasom?”. Vice šampion Mid-Season Brawla, i najtrofejniji evropski tim počeo je jako loše ovu sezonu. Prvo su prošlog vikenda jedva pobedili Team Good Guys sa 3-2, a zatim su izgubuili od Team Experta takođe sa 3-2. Mene u ulozi off-supporta, čudni draftovi i jako drugačija igra od one na koju smo navikli. Nešto se ozbiljno dešava u redovima “crno-žutih”.

Treće kolo u petak otvara moćni Team Liquid koji igra svoj meč protiv Tricked esport. Kao što smo rekli više niko nije favorit, pa ne možemo sa sigurnošću da kažemo da će TL dobiti ovaj meč. Tricked je uvek nezgodan protivnik. Ako Alex ponovo uzme da provoza svoju D.Vu ko zna šta tu može da bude. Svakako biće sjajan meč za nas gledaoce. Nakon njih igraju Team Expert i Playing Ducks. “Patke” imaju malo lošiji start sezone, i bukvalno variraju iz meča u meč. Čas igraju perfektno, čas partija liči na “clown fiestu”. Nadamo se da će pronaći svoju igru i pružiti dobar otpor Adrd-iju i ekipi.

Subota otvara jedini tim bez poraza u prva dva kola, Fnatic igra protiv Team Good Guys. Ponovo, jadni TGG ima prejakog protivnika ispred sebe. Već su igrali svoj meč protiv Liquida i Dignitasa, a ovog vikenda igraju i protiv svetskog šampiona. “Blizzard please give this guys a break!” Svim srcem svi uz Team Good Guys! Zatim, ponovo još jedne novjajlije odmeravaju snage sa velikim timom. Zealots igra protiv Team Dignitasa. Da se ovaj meč igrao pre mesec dana, gotovo sigurno bi rekli da Dignitas dobija meč, ovako, sve je moguće u subotu.

U nedelju se igra derbi kola između Fnatica i Team Experta. Ukoliko Fnatic pobedi ovaj meč, završiće veliki deo posle i na putu ka Western Clashu čekaće ih još samo Team Dignitas od jakih timova (naravno pod uslovom da pobede sve očekivane mečeve). Pre njih igraju Playing Ducks i Team Liquid od 18h.

Tabela pred početak 3. kola izgleda ovako:
Svi mečevi u petak, subotu i nedelju igraju se od 18h, odnosno 20h i možete ih pratiti kao i uvek na www.twitch.tv/blizzheroes.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: