Hearthstone: Novi bug sa duplim efektima na kraju poteza

Kada nam god stigne neki novi patch uvek se pojavi gomila nekih bagova. Neki budu nebitni, neki poprilično ozbiljni, a neki jednostavno čudni i interesatni.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 20.10.2017.

22:50

Hearthstone: Novi bug sa duplim efektima na kraju poteza

Ovaj o kome danas pišemo svakako može da ima određenog uticaja na igru, pa ga vredi pomenuti i podeliti. Naime, primećeno je da od poslednjeg patcha, karte koje promene stranu putem Potion of Madness, a imaju neki “at the end of turn” efekat, sada aktiviraju taj efekat duplo, jednom za vas, jednom za vašeg protivnika kada mu se vrate.

Majk Donejis je brzo reagovao i rekao da će ispraviti ovaj bag što pre, ali nije tačno precizirao kada. Tako da u međuvremenu, ukoliko igrate Priesta, uvek imajte na umu da se ovako nešto može desiti i ubacite to u računicu.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: