Vučić: Država ne može da krvari, hitan je problem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Petrohemiji dobro ide i da će se sledeće godine razgovarati o transformaciji.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.10.2017.

12:15

Vučić: Država ne može da krvari, hitan je problem
Foto: Tanjug, arhiva

On je rekao da na računu imaju čak 80 miliona i da im odgovara trenutna konjuktura tržišta.

"Moramo da razgovaramo o MSK i Azotari zbog cene gasa, gledaćemo da rešimo i pomognemo sve što možemo, ne može država da krvari na takav način", rekao je Vučić, dodajući da će država pomoći, kao što je pomogla i Železari.

"Nemamo vrstu hitnog problema sa Borom, iako treba da rešavamo, ali Azotara i MSK su hitan problam. Petrohemiji dobro ide", istakao je on.

Predsenik je, na ceremoniji otvaranja radova u Pančevu, izjavio je da je nova investicija Naftne industrije Srbije u duboku preradu u Pančevu veoma značajna za celu Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

9 h

Podeli: