Direktorka AmChama najmenadžer

Izvršna direktorka Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) dobitnica je prestižne međunarodne regionalne nagrade Najmenadžer regiona 2015. godine.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 07.07.2015.

19:56

Default images
Foto: AmCham

Nagrada joj je uručena u petak 3. jula na svečanoj ceremoniji dodele nagrada, koju dodeljuje Agencija za izbor najmenadžera BiH jugoistočne i srednje Evrope u Sarajevu, saopšteno je iz Američke privredne komore.

„Zahvaljujući Maji Piščević i njenoj neverovatnoj sposobnosti i angažovanosti, AmCham je postigao veliki uspeh i odlične rezultate zbog čega joj je i dodeljeno ovo priznanje“, navodi se u obrazloženju nagrade.

“Najveća nagrada za mene su zadovoljni članovi AmCham Srbija a to znači da smo uspeli u onome što nam je mandat a to je bolji poslovni ambijent za sve na tržištu, uvezivanje i povezivanje naših članova i stalno profesionalno usavršavanje i edukacija zaposlenih u kompanijama članicama. Drago mi je što i drugi to primećuju dodeljujući nam priznanja za najbolje, ali to nikako ne znači da ćemo na tome stati. Ovakve nagrade i priznanja zaista jesu dodatna motivacija da radimo još bolje”, rekla je Maja Piščević.

Ove godine nominovano je oko 900 uspešnih menadžera iz 15 zemalja jugoistočne i srednje Evrope, a priznanje je dobilo trideset nagrađenih iz različitih oblasti biznisa te predstavnici drugih sektora koji imaju značajan uticaj na stvaranje poslovnog ambijenta.

Ličnost godine regiona jugoistočne i srednje Evrope, po izboru nezavisnog regionalnog žirija je Rosen Plevneliev, predsednik Bugarske dok su raniji dobitnici ove nagrade bili predsednik Crne Gore Filip Vujanović, predsednik Hrvatske Ivo Josipović i predsednik Poljske Bronislav Komorovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka ima problem

Nemačka se suočava sa nedostatkom radne snage, posebno u visokokvalifikovanom sektoru, a prethodne godine u zemlji je bilo oko 570.000 nepopunjenih radnih pozicija, piše Dojče vele.

9:02

6.5.2024.

1 d

Podeli: