Nova Toyota Aygo i osveženi Yaris stigli u Srbiju

Druga generacija modela Aygo i restilizovani Yaris i zvanično su stigli na naše tržište. Novi Aygo prodaje se po ceni od 8.490 evra, dok za osnovnu verziju Yarisa treba izdvojiti 9.990 evra.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 09.09.2014.

18:14

Default images

Aygo će se nuditi u više paketa opreme, uz obilje mogućnosti za personalizaciju. Toyota napominje da su posebne verzije ovog modela, opremljene paketima X-WAVE, X-CITE i X-CLUSIV, dostupne uz jedinstven izbor boja.

Početna cena za osnovni model sa 3 vrata, sa paketom opreme X, iznosi 8.490 evra.
Ovaj paket standardno uključuje klima uređaj, podizači prednjih stakala, centralno zaključavanje, VSC (Vehicle Stability Control), 6 vazdušnih jastuka, radio uređaj sa dva zvučnika, AUX/USB ulaz, LED dnevna svetla i HAC sistem pomoći pri kretanju uzbrdo.
Toyota Yaris
Na srpsko tržište stigao je i restilizovani Yaris. Osim novog izgleda prednje maske i promenjenog zadnjeg dela, Yaris sada ima kvalitetnije materijala u unutrašnjosti i poboljšanu ergonomiju.

U ponudi su i nove boje spoljašnjosi kao i više kombinacija boja u unutrašnjosti, koje su na raspolaganju u okviru novih paketa opreme.

Toyota Yaris na našem tržištu ima cenu od 9.990 evra, koliko košta osnovni model u paketu Luna, sa 3 vrata.

Paket opreme Luna podrazumeva klima uređaj, elektropodizače prednjih stakala, centralno zaključavanje, 4 vazdušna jastuka, radio/CD/MP3 uređaj sa šest zvučnika, VSC sistem, elektropodesive spoljne retrovizore, dnevna svetla, ručicu menjača obložrnu kožom i komande audio sistema na upravljaču.

Saznajte više o drugoj generaciji modela Toyota Aygo.

Pročitajte o restilizovanoj Toyoti Yaris.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: