Jubilarni Ferrari za kineske kupce

Povodom dvadeset godina prisustva na kineskom tržištu, Ferrari je predstavio specijalnu ediciju modela 458 Italia. Jubilarna verzija biće napravljena u svega 20 primeraka i ponuđena isključivo kupcima u Kini.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 11.04.2012.

09:31

Default images

Ferrari je inspiraciju za ovo izdanje pronašao u kineskoj mitologiji.

Automobili iz ograničene serije razlikovaće se od standardnog Ferrarija 458 Italia po detaljima eksterijera kao što je nova crvena nijansa boje karoserije - Marco Polo, zatim po aplikacijama na haubi i krovu sa motivima zmaja i točkovima u boji zlata.
Konture zmaja izvezene su i na naslonima za glavu, dok je na dugmetu za pokretanje motora upisan kineski karakter koji označava reč “start”.

Na instrument tabli jubilarnog Ferrarija nalazi se pločica sa oznakoma 20th Anniversary Special Edition.

Iz Ferrarija nisu saopštili da će se pogonski agregat specijalne serije modela 458 Italia razlikovati od standardnog, tako da će kupcima ovog automobila u Kini biti dostupan već poznati 4.5 litarski V8 od 570 ks.

Više fotografija pogledajte u našoj Galeriji.

Pročitajte o specijalnom Ferrariju koji je napravljen za Erika Kleptona.

Pročitajte o novom modelu Ferrari F12 berlinetta koji je imao premijeru na auto-salonu u Ženevi 2012.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: