L Zero: "špijuniranje", novi render

Deo, po deo, novi “srpski” FIAT otkriva svoje lice. Italijanski sajt alVolante objavio je fotografije snimljene u Kragujevcu, na kojima se vide detalji modela L Zero, a nedavno se u britanskom Auto Expressu pojavio još jedan render ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 03.01.2012.

08:50

Default images

Čelnici FIAT-a i državni vrh Srbije označili su 13. decembra 2011. godine početak proizvodnje nulte serije modela FIAT L Zero.

Zahvaljujući "kamuflažnim" folijama kojima je bio oblepljen čitav automobil, prisutni nisu mogli da vide previše detalja.
Ipak, na internetu su se pojavili “špijunske fotografije”, koje su, prema italijanskom sajtu, načinjene u fabrici FIAT u Kragujevcu.
Na osnovu ovih snimaka potvrđene su ranije informacije da će L Zero sa prednje strane ličiti na najmanji FIAT 500, naročito kada su u pitanju maska hladnjaka i svetlosne grupe.
Sa druge strane, neki detalji u unutrašnjosti, kao što je upravljač, podsećaju na novu, treću generaciju Pande.
Fotografije koje su snimljene u Kragujevcu potvrđuju verodostojnost najnovijeg rendera modela L Zero koji je objavio britanski Auto Express.
FIAT L Zero biće predstavljen na sajmu automobila u Ženevi u martu 2012. godine, ali još uvek nije poznato pod kojim imenom.

Iz italijanskog proizvođača stizale su izjave da je u pitanju naslednik modela FIAT Idea i Lancia Musa, a u nekoliko navrata razmatran je povratak naziva Multipla. Ipak, do konačne odluke moraćemo da sačekamo još neko vreme.

Pročitajte o početku proizvodnje nulte serije FIAT-a L Zero

FIAT L Zero na testu bezbednosti u Italiji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: