Automobili

Četvrtak, 04.02.2010.

13:30

Iz Hamanna najavljuju BMW X6 M

Renomirana nemačka tjunerska kompanija Hamann za ženevski salon najavljuje predstavljanje tjuniranog modela BMW X6 M.

Izvor: B92

Default images

Jaka i moćna M verzija stiže restilizovana a performanse su poboljšane ugradnjom “sportskog katalizatora”, prerađenim izduvnim sistemom i reprogramiranom elektronikom motora.

Ljudi iz Hamanna modifikovali su motor pa se BMW X6 M može pohvaliti sa 670 KS i 850 Nm obrtnog momenta - to je značajno povećanje u odnosu na serijski BMW X6 M koji raspolaže sa 555 KS i 680 Nm.

Posebna promena je uklanjanje limitatora maksimalne brzine, pa je maksimalna brzina ovog tjuniranog modela povećana sa elektronski ograničenih 250 na 295 km/h.
Enterijer ovog tjuniranog “Nemca” ukrašen je novim volanom, aluminijumskim papučicama i novim podnim tepisima.

Nove aluminijumske felne, prednji branik sa ugrađenim dnevnim LED svetlima, krovni i zadnji spojler i četiri okrugle izduvne cevi su glavne promene aerodinamičkog paketa BMW X6 M.

Ukoliko želite da već moćan izgled dodatno začinite, po želji je dostupna “Tycoon” hauba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: