Bagatela? Za slupanu Alfu traži 50.000 evra

Jedan belgijski prodavac automobila oglasio je prodaju najskuplje verzije modela Alfa Romeo Giulia koji je oštećen u udesu.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 20.12.2016.

11:37

Bagatela? Za slupanu Alfu traži 50.000 evra

Za ovaj primerak Alfa Romea Giulia QV, čija cena u Italiji startuje od 79.000 evra kada je reč o novom primerku automobila, oglašivač traži 49.973 evra, što je 30-ak hiljada manje.

Ipak, kada se uzme u obzir stepen oštećenja, ova ponuda koja se u prvi mah čini skupom, možda i zavređuje pažnju potencijalnih kupaca i zaljubljenika u Alfin top model.
U oglasu se navodi da je automobil prešao 5.788 km, otkako je registrovan u oktobru. U sudaru su otećeni zadnje ogibljenje i točak, nedostaje i zadnji branik, a u priličnoj meri stradala je desna strana karoserije, uključujući zadnja vrata, C stub i zadnji blatobran.

Da li smatrate da je ovaj automobilski biser vredan 50.000 evra u ovom stanju i da li bi se u tom slučaju isplatila njegova kupovina i popravka?

Izvor: Mobile.de
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: