Kako upropastiti Dodge Viper

Do sada smo videli Lincolne, londonske taxije, Hummere i druge automobile u produženoj verziji, ali Vipera zaista ne bi trebalo skrnaviti na ovaj način.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 20.03.2012.

09:17

Default images

Danas je gotovo svaki model moguće pretvoriti u limuzinu. Dovoljno je postoji kupac spreman da izdvoji novac za jedno takvo vozilo i majstori u specijalizovanim radionicama produžiće automobil koliko je potrebno.

Ipak, kao rezultat ovakvih prepravki često nastane vozilo bizarnog izgleda.

U ovom slučaju, “žrtva” je bio sportski dvosed Dodge Viper, koga su u firmi Unique Movie Cars pretvorili u 7,5 metara dugačku otvorenu limuzinu:



Inače, kompanija Unique Movie Cars se već godinama bavi izradom limuzina za potrebe filmske industrije, a njihovi automobili pojavljivali su se u filmovima Povratak u budućnost, Dani groma i mnogim drugim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: