Žestoka kazna za parkiranje

Nedostatak parking mesta i frustrirani ljudi za volanom svakodnevica su u Beogradu, a jednog vozača loše parkiranje možda je koštalo automobila.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 25.01.2011.

11:07

Default images

Kada vas neki automobil zagradi na parkingu, vi trubite sirenom. Ako se niko ne pojavi u roku od 10 minuta (u zavisnosti od vašeg strpljenja i žurbe), zovete pauka. Međutim, pauk funkcioniše po Marfijevom zakonu jer se pojavi kada vam ne treba, a nema ga kada vam treba.

Dok komunalna policija pošalje nekoga na teren, prestupnik je već otišao.

Prema fotografijama koje smo dobili od posetilaca našeg sajta, možemo da zaključimo da je vozač zagrađenog vozila izgubio strpljenje i uzeo stvar, odnosno alat, u svoje ruke.

S obzirom na to da je barkod na pijuku zabijenom u krov Škode Fabije vidljiv i na fotografiji, možemo zaključiti da je nervozni vozač u momentu besa odjurio u prodavnicu alata i pazario isti.
Ono što je sasvim izvesno je da ovoj Škodi nema više spasa.

Prema rečima autora fotografija, snimljene su kod Fontane na Novom Beogradu, ali ne zna detalje razloga za demoliranje vozila, a ukoliko neko zna, neka nam javi, i rado ćemo objaviti priču vezanu za fotografije.

Ukoliko se ispostavi da je demoliranje vozila posledica nekog trećeg razloga, treba da znate da bez obzira na to koliko ste uznemireni u nekoj situaciji u saobraćaju, morate ostati pribrani i razumni.

Ne smete dozvoliti da, u situaciji u kojoj ste vi oštećeni i bespomoćni, napravite krivično delo koje će vam zakomplikovati život. Uništavanje tuđe imovine je znatno veći prekršaj od nepropisnog parkiranja a nedostatak vremena i bezgranični bezobrazluk nekih učesnika u saobraćaju nisu vredni vaših nerava.

Kad "Spajdermen" odnosi automobil

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: