Igrači Barselone dobili nove Audije, koji je omiljeni?

Audi, jedan od sponzora najvećeg katalonskog fudbalskog kluba, dodelio je igračima nove automobile koje će koristiti u narednih godinu dana.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.10.2016.

09:25

Igrači Barselone dobili nove Audije, koji je omiljeni?

Fudbalerima su na svečanosti uručeni ključevi vozila, a većina je izabrala Q7. Čak 16 igrača odlučilo se za najveći SUV model u gami Audija, što i nije iznenađenje ako se zna da su fudbaleri Barselone i ranije preferirali ovaj automobil.
Među onima koji će sedeti za volanom Audija Q7 u sezoni 2016/2017. su Lionel Mesi, Đerar Pike, Andreas Inijesta, Luis Suares i Rafael Alkantara.

Brazilac Nejmar više voli brze, sportske modele, pa je odabrao Audi RS7, dok će se trener aktuelnog španskog šampiona, Luis Enrike, naći za upravljačem kompaktnog, ali agilnog Audija RS Q3.
.
Pre nego što su fudbalerima uručili ključeve automobila, predstavnici Audija upriličili su malu test vožnju novog krosovera Q2, kako bi promovisali ovaj model na španskom tržištu.

Igrači su dobili zadatak da provozaju novi Audijev automobil po specijalnom poligonu napravljenom u blizini stadiona Nou Kamp.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: