- Seks -

Budućnost seksa su roboti?

Da li će nam roboti u budućnost popraviti kvalitet života? Vrlo verovatno. Međutim, malo ko bi verovao da će to činiti orgazmima.

Izvor: index.hr, huffington post
Podeli

Članak koji je pre nekoliko dana objavljen na stranici Transhumanity bavi se pitanjem "ljubavnih robota" koji bi korisnicima u budućnosti mogli da daruju neverovatno intenzivne "orgazme dugovečnosti" koji su u svakom pogledu superiorniji od bilo čega što su ljudi u stanju da učine.

Takvi orgazmi bi znatno povećali kvalitet života i u konačno rezultirali dužim životom.

Ipak, veza između orgazama i zdravlja još nije dokazana. I dok jedna strana tvrdi da su orgazmi odlični za zdravlje, drugi tvrde da je reč o nečemu što zvuči odlično, ali nema potvrđenih naučnih dokaza.

Međutim, u knjizi "The Longevity Project" proučava se osamdeset godina dugo istraživanje koje je pokazalo da žene koje doživljavaju orgazme i doživljavaju ih često, žive duže od onih koje tu sreću nemaju. Međutim futuristi tvrde da naša dugovečnost leži u robotima za seks.

"Seksboti će biti poželjniji, strpljiviji, uvek željni i skloniji altruizmu od svoje konkurencije. Uz sve to, raspolagaće seksualnim znanjima sakupljanim hiljadama godina i biće opremljeni neverovatnim spravama. Pružaće neverovatan kunilingus, vrhunski felacio, nežno ljubljenje koje vas dovodi do delirijuma, masažu G-tačke i veštu masažu prostate. Plus, imaće preko 2000 varijacija koitalnog ritma", piše na ovoj na stranici.

Mnogi se u ovom trenutku pitaju kada će ti roboti biti dostupni na tržištu, a naučnici sa Univerziteta Viktoria tvrde da se "robotske prostitutke" na tržištu mogu pojaviti do 2050. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.