- Seks -

Žene gube nevinost pre muškaraca

Najnovije istraživanje je pokazalo da žene najviše uživaju u seksu kada imaju 28 godina, a muškarci pet godina kasnije. Prema rezultatima, muškarci moraju čekati do 33. godine kako bi doživeli svoj seksualni vrhunac.

Izvor: klix.ba
Podeli

Rezultati ovog istraživanja su u potpunoj suprotnosti sa dosadašnjim istraživanjima, koja su tvrdila da muškarci svoj vrhunac dostignu sa 18, a žene sa 30 godina.

Međutim, čini se da su oba pola seksualno najaktivnija nešto ranije – žene sa 25 godina, a muškarci sa 29 godina. Rezultati su pokazali i da muškarci nevinost obično izgube sa 18 godina, a žene sa 17.

"Kao i mnogo drugih stvari i seks postaje bolji što ga više praktikujete, tako da ne čudi što muškarci u seksu više uživaju sa 33 godine, nego sa 18. Ljudi su obično seksualno najaktivniji na početku veze. Najbolji seks dolazi kasnije, kada nauče šta odgovara njima i njihovom partneru, kao i kako najbolje kontrolisati svoje telo. To potvrđuje ono što se oduvek znalo – kvalitet pre kvantiteta", kazala je Trejski Kox, ekspert za seks i veze.

Foto: Ambro / FreeDigitalPhotos.net

Seks

Mladi danas imaju manje seksa od svojih roditelja

Dok svi još pričaju o istraživanju koje je ukazalo na to da će mladi između 18 i 30 godine imati manje seksualnih partnera od svojih roditelja, novo istraživanje pokazuje da čak polovina 20-godišnjaka nije imala seks u poslednjih godinu dana.

Seks nedelja 2.08. 21:45 Komentara: 153
strana 1 od 83 idi na stranu