Veze i odnosi

Ipak nisu u vezi, novi holivudski par samo u prijateljskom odnosu

Ne, Bred Pit i Šarliz Teron se ipak ne zabavljaju, niti su se skoro videli, iako su jako dobri prijatelji.

Sreda, 23.01.2019.

12:01

Izvor: B92

Ipak nisu u vezi, novi holivudski par samo u prijateljskom odnosu
Foto: Gettyimages

Podeli:

Vest koja je odjeknula pre neki dan povezala je dvoje holivudskih glumaca, a "očevidac" je tvrdio da su sedeli u uglu bara na holivudskoj zabavi posle premijera svojih filmova i bili vrlo intimni. Izvor Pipla, međutim, tvrdi da oni "nisu izašli zajedno nedavno, niti su se ikada zabavljali". Insajder tvrdi da su "izveštaji o tome da su oni u romantičnom odnosu lažni", prenose svetski mediji.

Proteklog vikenda San je objavio priču da se 55-godišnji Pit i 43-godišnja Teron "viđaju već oko mesec dana" i da ih je svojevremeno upoznao njen bivši Šon Pen. Poznanstvo je trajalo godinama, a "odnedavno su postali bolji prijatelji", tvrdili su drugi tabloidi. Dve zvezde imale su zajedničko snimanje pre šest meseci za Brajtling.

Podsetimo, Anđelina Džoli i Bred Pit razveli su se u septembru 2016. godine. Bred je nedugo posle razvoda, u intervjuu za GQ Stajl izjavio da će, sve dok ponovno ne bude siguran da je reč o ozbiljnoj vezi, držati svoj ljubavni život u tajnosti, što zbog njega, a što zbog njegove dece koju ne želi dodatno da opterećuje lažnim glasinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.