- Ljubav -

Srećom ne mora da ulovi lava da bi osvojio devojku VIDEO

Mladići u Keniji imaju težak zadatak kako bi osvojli devojku. Da bi u tome uspeli, mladići moraju golim rukama, i samo sa jednim kopljem, da ubiju odraslog lava. Ni to nije sve - bez dokaza ništa, a to je zub, očnjak koji se donosi izabranici. Srećom po Marija Dramazića, u Srbiji nema lavova.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen TV Prva
Foto: Printscreen TV Prva

Naime, Mario se pre dve godine zaljubio u Kenijku Mirjam, koja je u Kraljevo došla turistički. Mimi, kako je zovu, rođena je u Keniji, odrasla je u Švajcarskoj, a ljubav svog života pronašla je u Srbiji i to u Kraljevu.

"Ovo je moj grad, ne mogu da živim u Keniji, samo ovde", rekla je u emisiji "Eksploziv" Mimi i dodala da su se upoznali pre nešto više od dve godine.

Venčali su se samo dva meseca otkada su se prvi put sreli, a Mimi ide na časove srpskog. Našla je i posao u loklanoj fabrici tekstila, a ovo je njihova priča:

Ljubav

Impulsivni češće varaju?

Naučnici ne prestaju da se bave pitanjem koje nas sve intrigira - zašto varamo? Do sada su u opticaju bile različite teorije - od one da će pre prevariti ljudi koji su rano ušli u brak jer se nisu "iživeli", preko teorije da verovatnoća preljube raste sa brojem godina provedenim u zajednici, pa do one da je varanje sport u kom se dokazuju proračunati tipovi zavisni od adrenalina.

Ljubav četvrtak 6.09. 22:00 Komentara: 3

I oni sada "kriziraju" posle ljubavnog odnosa

Prethodna istraživanja navode da 46 odsto žena posle vođenja ljubavi iskusi pad hormonskog statusa i pada u neku vrstu “bedaka”. Samo nekoliko sati posle ljubavnog zanosa ženama se potpuno promeni raspoloženje, a sada su se naučnici posvetili i muškarcima.

Ljubav nedelja 5.08. 12:55 Komentara: 23
strana 1 od 2 idi na stranu