- Ljubav -

Šta bi trebalo da radite kada ste "gore"?

Neke žene se još uvek ustručavaju da preuzmu kontrolu u spavaćoj sobi, ali postoje jako dobri razlozi zbog kojih bi to trebalo da prestanu da rade. Muškarci vole da budu dominantni u krevetu, ali ih još više uzbuđuje kada žene uzmu stvari u svoje ruke.

Izvor: B92, vecernji.hr
Podeli
Thinkstock
Thinkstock

Ako se još uvek ustručavate da se "popnete gore", ovo su tri razloga zašto bi to pod hitno trebalo da promenite.

1. Sve prilagodite sebi

Poznato je da žene najbolje postižu orgazam kada one vode igru. Zbog toga je poza u kojoj su one na vrhu idealna za postizanje vrhunca. Namestite se, pronađite idealan položaj i uživajte.

Orgazam sigurno neće izostati, a vi ćete za to biti glavni "krivac".

2. Ne radite sve same

Iako ste vi gore, ne znači da ste samo vi glavne. Pustite i njega da odlučuje kojim ćete tempom voditi ljubav, pratite ga i uspeh je zagarantovan.

3. Upotrebite ruke

Ne samo vi, već i vaš partner. Kada je žena gore, partner može sa rukama da radi što god želi, od milovanja po grudima do stimulacije klitorisa.

Na vama je samo da mu iskreno kažete šta je to što vam najviše odgovara.

Ljubav

Naučnici tvrde: Preboleti raskid je isto kao skinuti se sa droge

Oni koji neutešno pate zbog propale ljubavi možda za to imaju biološki razlog. Novo istraživanje mozga sugeriše da je prevladavanje ljubavnog bola slično borbi sa zavisnošću, piše Livescience. Studija je jedna od prvih koja istražuje mozak osoba koje su nedavno doživele ljubavni brodolom i imaju problema kako s time da se pomire.

Ljubav ponedeljak 15.01. 08:56 Komentara: 13

Da, muškarci više vole plavuše, ali...

Ako se može suditi prema novim rezultatima studije Univerziteta Augsburg u Minesoti, muškarci zaista više vole plavuše smatrajući ih mlađim i zdravijim od ostalih žena. A tu su i stereotipi, pa tako veruju da lakše mogu da ostvare seksualnu vezu sa plavušom.

Ljubav četvrtak 4.01. 08:15 Komentara: 22
strana 1 od 86 idi na stranu