- Gastronauti -

Gordon Remzi: "Tražili su mi da stavljam kokain umesto šećera"

Slavni kuvar Gordon Remzi tvrdi da je kokain postao tako omiljena droga da su od njega tražili da ga pospe po kolačima, piše Dejli mejl.

Izvor: FoNet
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

"Susreo sam se s kokainom prilično rano u karijeri. Poslužili su mi ga, dali su mi ga, rukovali su se sa mnom s malim zamotuljcima u dlanovima... Tražili su mi da ga pospem po kolačima umesto šećera", ispričao je Remzi.

Budući da smatra da je kokain toliko prodro u društvo da su stvari "izmakle kontroli", slavni kuvar je odlučio da snimi dokumentarac: "Gordon Remzi na kokainu" u kojem će istraživati globalni uticaj ove droge.

Remzi je, za potrebe filma koji će se premijerno prikazati 19. oktobra, posetio farmu koke u Kolumbiji na kojoj farmeri lišće biljke prekrivaju cementom, sumpornom kiselinom, petrolejom i sličnim stvarima kroz proces prerade.

Velika Britanija je glavni uvoznik kokaina u Evropi s trideset tona godišnje, navodi Dejli mejl.

Gastronauti

Vaših pet minuta uz fuziju ukusa

Koliko često na dnevnom nivou zastanete i udaljite se od konstantne jurnjave za svim i svačim i ostavite malo, ali makar malo vremena samo za vas? Da li uopšte imate vremena za tako nešto, od svih obaveze koje vas okružuju? Ipak, razmislite, svakome od nas je potreban predah, svakome od nas je potrebno da se na tren odmori i ostane sam sa svojim mislima, kako biste mogli da uspešno nastavite sa obaveznim dnevnim aktivnostima.

Gastronauti sreda 28.02. 16:10 Komentara: 1
strana 1 od 53 idi na stranu