- Gastronauti -

Gordon Remzi: "Tražili su mi da stavljam kokain umesto šećera"

Slavni kuvar Gordon Remzi tvrdi da je kokain postao tako omiljena droga da su od njega tražili da ga pospe po kolačima, piše Dejli mejl.

Izvor: FoNet
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

"Susreo sam se s kokainom prilično rano u karijeri. Poslužili su mi ga, dali su mi ga, rukovali su se sa mnom s malim zamotuljcima u dlanovima... Tražili su mi da ga pospem po kolačima umesto šećera", ispričao je Remzi.

Budući da smatra da je kokain toliko prodro u društvo da su stvari "izmakle kontroli", slavni kuvar je odlučio da snimi dokumentarac: "Gordon Remzi na kokainu" u kojem će istraživati globalni uticaj ove droge.

Remzi je, za potrebe filma koji će se premijerno prikazati 19. oktobra, posetio farmu koke u Kolumbiji na kojoj farmeri lišće biljke prekrivaju cementom, sumpornom kiselinom, petrolejom i sličnim stvarima kroz proces prerade.

Velika Britanija je glavni uvoznik kokaina u Evropi s trideset tona godišnje, navodi Dejli mejl.

Gastronauti

Roštilj za Ginisa, a nije iz Leskovca

Urugvaj je u nedelju oborio Ginisov rekord u organizovanju najvećeg roštilja na svetu sa ispečenih deset tona mesa i time sa prvog mesta "uklonio" susednu Argentinu koja je skoro deset godina ljubomorno držala tu titulu.

Gastronauti ponedeljak 11.12. 08:38 Komentara: 11
strana 1 od 51 idi na stranu