- Gastronauti -

Gordon Remzi: "Tražili su mi da stavljam kokain umesto šećera"

Slavni kuvar Gordon Remzi tvrdi da je kokain postao tako omiljena droga da su od njega tražili da ga pospe po kolačima, piše Dejli mejl.

Izvor: FoNet
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

"Susreo sam se s kokainom prilično rano u karijeri. Poslužili su mi ga, dali su mi ga, rukovali su se sa mnom s malim zamotuljcima u dlanovima... Tražili su mi da ga pospem po kolačima umesto šećera", ispričao je Remzi.

Budući da smatra da je kokain toliko prodro u društvo da su stvari "izmakle kontroli", slavni kuvar je odlučio da snimi dokumentarac: "Gordon Remzi na kokainu" u kojem će istraživati globalni uticaj ove droge.

Remzi je, za potrebe filma koji će se premijerno prikazati 19. oktobra, posetio farmu koke u Kolumbiji na kojoj farmeri lišće biljke prekrivaju cementom, sumpornom kiselinom, petrolejom i sličnim stvarima kroz proces prerade.

Velika Britanija je glavni uvoznik kokaina u Evropi s trideset tona godišnje, navodi Dejli mejl.

Gastronauti

Sarmaluk: Jelo koje cene samo pravi gurmani

Koje jelo ima luk, a i sarmu, ali se sarma pravi od džigerice i od crevca, pa to onda nije ona naša, tipična sarma? Ne propustite novu epizodu Coca-Cola gastro-serijala ’’Nezaboravni ukusi Srbije’’ i jelo koje, kako kaže gospođa Buba iz Leskovca, cene samo pravi gurmani, a spremaju samo odvažni majstori kuhinje, baš poput Ivana Markovića i Filipa Ugrenovića.

Gastronauti ponedeljak 30.10. 10:30 Komentara: 4
strana 1 od 6 idi na stranu