PR

Idete na skijanje? Ovo treba da ponesete sa sobom

Isplanirali ste zimski odmor za sebe i porodicu u nekom od atraktivnih skijališta u inostranstvu. Znate da vas čeka dobra staza, super zabava, pa i ski oprema ako ne ponesete svoju, ali ono što niko ne planira su nepredviđene situacije za koje će vam možda zatrebati pomoć.

PR četvrtak 8.02. 09:00 Komentara: 0

Sve što treba da znate o kupovini avionskih karata

Da li vam deluje da su putovanja avionom ponekada isuviše skupa? Mnogi će na ovo pitanje odgovoriti potvrdno, međutim prvi utisak može da zavara. Uz ponudu pojedinih evropskih avio-kompanija, i to ne onih niskotarifnih, moguće je otputovati do željenih destinacija i sleteti na glavne aerodrome po sasvim prihvatljivoj ceni. Pročitajte kako da organizujete putovanje po vašoj meri.

PR petak 2.02. 11:55 Komentara: 0

Dino park na Zlatiboru / FOTO

Vratite se za kratko u detinjstvo, a vašim mališanima priuštite ono najbolje što detinjstvo može da daruje. Vreme je za ponovni susret sa već pomalo zaboravljenim junacima iz doba krede i jure. Više nas ne dele milioni godina! Vodimo vas u posetu dinosaurusima!

PR utorak 23.01. 09:52 Komentara: 0

Dve Nove godine u Novom Sadu

Najbajkovitije mesto, na kom možete poljubiti voljenu osobu kad časovnici otkucaju u ponoć je Novi Sad – grad ZIMSKE FANTAZIJE – ne samo zato što neguje romantični zimski duh, na kakvom bi mu pozavidele mnoge evropske prestonice, nego i zato što će u ovom gradu biti obeležene DVE Nove godine.

PR četvrtak 28.12. 09:15 Komentara: 8

Zimska fantazija u Novom Sadu

Kad se temperature približi nultom podeoku Celzijusove skale, a prve pahulje zabele krovove i trgove, mnogi gradovi Starog kontinenta pretvaraju se u velike šarene vašare koje posećuju ljudi iz celog sveta. Na toj veličanstvenoj zimskoj sceni sija jedna nova-stara zvezda – Novi Sad!

PR utorak 19.12. 10:00 Komentara: 26

Putovanja i za one sa nešto plićim novčanikom

"Jednom godišnje, idite na neko mesto na kome nikad niste bili“, čuvena je izreka Dalaj Lame. Očigledno je da on nikada nije živeo u Srbiji, pa ne zna koliko je jednom prosečnom građaninu zapravo teško da tako nešto realizuje. Ipak, postoje načini za jeftinija putovanja od standardnih ponuda turističkih agencija.

PR sreda 21.06. 09:00 Komentara: 0
strana 1 od 6 idi na stranu