Sreda, 30.06.2021.

17:09

Prevoznik ostavio putnike "na cedilu": Razlog - Grci ih "reketiraju"

Izvor: B92

Prevoznik ostavio putnike "na cedilu": Razlog - Grci ih "reketiraju" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Odrastite

pre 2 godine

Kome smo mi prijatelji i braca sem kad treba da se zdere i pije?
Cuj ljudi gledaju svoj interes a ne nas. Auuu pa odrastite, koliko imate tri godine. Ko bebe se ponasamo svi treba da nas paze i maze i pomazu nam, daju nam, odvajaju od usta za nas, gledaju nam kroz prste kad ne postujemo ni njih, ni njihove zakone...
Odvratni smo!
Letujete u svom parku, tu su vam braca! I sta cine oni za vas konkretno? Nista naravno. Sto bi vam iko ista cinio u zivotu, to samo kod mame moze.

Vesna

pre 2 godine

Užasni su
Prošle godine ćerka mi je išla do Zagreba i nazad na jedan dan.Čekala ih je do jedan sat noću da dođu po nju pri tom kad je pozvala vozača kad će da dođe on nije ni znao da treba da je pokupi.Kad sam zvala vozača koji ju je odvezao do tamo rekao mi je da nema veze sa njima da su druga firma i da je on samo dobio zadatak da je odveze do Zagreba
Ne znam ko ih štiti godinama kada znam mnoge ljude koji imaju jako loše iskustvo i probleme sa njima
Zašto inspekcija ne reaguje i definitivno ih ne zatvori

Samo Srbija

pre 2 godine

Kad je krenuo rat i kad je cijeli svijet bio protiv nas, bio sam mali i govorili su mi da su nam
Grci braća. A onda je bilo ono finale protiv Litvanije u Atini. Ništa mi nije bilo jasno. Pa ovi nas mrze više i od onih koji su napustili salu kad su našima dodijeljivali medalje. Muka mi je kad se sjetim toga. Nikad im nisam oprostio. Danas idem na more onima koji su sišli sa postolja. Koristim svoj jezik i sve je super. Svi su uljudni i kulturni, more je divno, plaže takodje, ne naplaćuje se vazduh kao kod onih što usvajaju rezolucije.

Nišlija 2

pre 2 godine

Svake godine idem na Svetu Goru i do Uranopolisame vozi Tera.Do pre tri godine smo putovali kombijem da bi nas na Evzoniju izbacili iz vozila i maltretirali sat vremena.Rekli su vozaču-sada te puštamo i dok ne regulišete papire nema prolaska.Onda su se u Teri setili mini vena od sedam sedišta,vozilo se vodi na fizičko lice i kada na grčkoj granici pitaju gde idemo,vozač izmišlja priče,ali nikada ne kaže da idemo na Svetu Goru.Nije u pitanju reketiranje nego papiri koje prevoznik mora da ima i da za njih plati.A pošto ne žele da plate,izmišljaju stvari.

Gall

pre 2 godine

Pa nije grčka srbija da pojedine seljačine parkiraju gde stignu,da podmićuju policiju,zovu ljude na "visokim "položajima da im srede
kazne,sto se tiče prevoznika,i ta gea turs tj.vlasnici zamišljaju da voze po srbiji,gde oh niko ne dira rade šta hoće,Grčka je druga država,ima svoje zakone,čim se nadješ u drugoj državi moraš poštovati zakone iste,!!!!!!!

Timofej

pre 2 godine

Mi bi hteli da su nam rusi ili grci pravoslavna nasa braca. Od nase brace imamo velike koristi- Rusi veliki pravoslavni brat koji nas stiti a Grci brat kod kojeg idemo da se provodimo i uzivamo. Ali njih zapravo bas briga za nas. Oni gledaju sebe a za nas sta ih briga. E to nije lepo od njih. A imamo mi i druge brace - bugari, makedonci itd al dobro sad

Zemun

pre 2 godine

Zar Grci nisu naša braća?
(Pitam za druga, 01. jul 2021 09:03)

Jesu, ali tanak si ti sa mozgom da to shvatiš. Mada ne treba ništa osim malo interneta, koni narod kako i koliko nam je pomogao u ratno vreme. Ali džaba, grci opletu nekog prevoznika koji decenijama radi na crno i eto stupidnih komentara. Za tvoju Informaciju gea se dole ne pojavljuje kao prevoznik, nego sebe predstavljaju kao da su putnici zakupili kombi. Propis i Grckoj je da putnički kombi može da, vozi pola registrovanih sedišta, a oni su od 8 mesta imali 7 putnika . E zato što nisu registrovani za prevoz kazna ide putnicima a ne gei i sad grci krivi.

Ahaha

pre 2 godine

Grci nam nikada nisu bili prijtelji, niti ce nam ikada biti. Braco Srbi, probudite se, jedini prijatelji Grka su pareeeeeeee.
(Ivan, 1. jul 2021 00:27)
A mi idealisti nismo alavi na pare i nismo prevaranti..
Srbi probudite se i pogledajte u ogledalo

Sallas

pre 2 godine

Odgovor za jednog od kometarore;
Zašto mislite da bo Srbi napravili skanad da se to desilo u Hrvatskoj ?
Srbi ne napravise skanadal ni pre par dana kada vam je reprezentacija nosila ustaske dresove, Srbi ne prave skandal ni kada slavite njihovo proterivanje, Srbi ne prave skandal ni za genocid koji ste pocini nad njima u Drgom svetskom ratu,pa vas jos jednom ljubazno molim da mi objasnite zasto mislite da bi Srbi zbog ovakve stvari napravili skandal ?

gmt+385

pre 2 godine

Počeli turisti i u Istri, većina su prometu korektni tu i tamo nadje se poneko, parkirao na pješačkom, na mjestu za invalide,zauzeo 2 mjesta na parkingu, vozi kako vozi. I onda kada dobiju kazne kao što ih mi lokalni dobijamo, reći će to je zato što imam strane tablice. Prometna policija naplaćuje ne male kazne i oduzima dozvole svima koji su u prekršaju. Vjerujem da je tako i u Srbiji.

Firestarter

pre 2 godine

Zasto mi je Lepo OKO SRCANOG ORGANA zbog ove Vesti? Jer braca su nam, pravoslavne vrednosti......i ostale gluposti.
(Slobodan Petrovic, 30. jun 2021 21:23)

Mozdani organ nemas

ANTIMEEEEEE

pre 2 godine

Grci samo pokazuju pravo lice ko su i sta su… Vekovima nas mrze samo to nas slepi narod ne vidi… Znam odlicno Grke i od prvog trenutka sam shvatio kakav su otpad ljudi.!!!!!
(Thor, 30. jun 2021 23:56)

U pravu si, jedino su Crnogorci gori od njih.

deps

pre 2 godine

Ne znam šta ovi pisu! U Grčkoj sam, poluostrvo Kasandra. Pun hotel Srba, obližnje mesto takodje. Došli nekako ljudi, valjda kolima. Ko će znati!
(Psiholog, koji ne prati košarku, 30. jun 2021 23:58)
Psiholog koji je promašio temu

Sunce Slobode

pre 2 godine

Gea je predivna agencija jer prilikom svakog putovanja ponude nešto novo. Tako su jednom prilikom u putu za Budimpestu zamolili 2 putnika iz kombija da granicu predju peške jer su bili višak od dozvoljenih 7 u kombiju.

Miasss

pre 2 godine

Kao prvo Gea i Terra IZDAJU RACUN! Putujem sa njima godinama, iako nisu savrseni i cesto zbog granica i putnika kasne, nikada me nisu ostavili na cedilu.
Nama koji letimo iz Budimpeste jer su karte duplo jeftinije oni su jedina opcija.
Drugo, radio sam za jednu veliku grcku firmu, legalno ujavljen, samo lazi i prevare, zaostali plata, ne placenih doprinosa, ne javljanje na telefon itd.
Trece, Grcka policija posebno voli da kaznjava srpske i bugarske tablice. Naplacuju kazne za ablendovanje od 150e i slicno.
Izmedju Crnogorske, Hrvatske i Grcke najbolje sam uvek prolazio sa Hrvatskom policijom. Oni su za sitne prekrsaje davali upozorenja, ostali odmah pisu kazne.

Sarkazam

pre 2 godine

Na svaki clanak o fudbalu i moru gomila ocigledno provokativnih proustaskih antisrpskih i antigrckih komentara i komentatora. Znam da ste se prodali CNNu ali da ustase podrzavate to mi je novost. U svakom slucaju svaka cast na beskicmenjastvu za sitne pare.

Preusmeravanje

pre 2 godine

Boze dragi citam vec par godina na b92 kako u Srbiji svako malo ovako prevare ljude, ne shvacam kako drzava nista ne poduzima, pa ja bi nekoga ubio da me ostavi u stranoj zemlji.
(edi, 30. jun 2021 21:29)

е мили мој...
ја не знам зашто ја лично "ништа не подузмем" него седим овде и чекам да ми и деца остану осуђена на ову квази државу.
искрено када сам 2009. дипломирао ни на крај памети ми није било да ће се ствари овако одвијати и да ћемо незаустављиво ићи ка балканоидној дистропији уместо ка европској утопији. ок тад нисам знао. сад знам. а и даље се нешто фемкам...
(веверица, 30. jun 2021 22:37)
Isto tako i ja....ni tu ni tamo, jednom nedeljno pakujem... Takodje diplomirao 2009te.

Ant

pre 2 godine

Kad putujes sa Geom/Terom veci problem su putnici nego prevoznik. Pojave se pijani, sa 10 steka cigara koje uvaljuju drugim putnicima da predju granicu, nose alkohol, setaju se kao serifi po gr prelazu kad im se kaze da sede u kombiju.....

Nikad vise

pre 2 godine

Jednom sam se sa areodroma iz Madjarske vracala Gea tursom 12 sati do Beograda. Valjda moja greska sto sam podrazumevala da je put 4 sata, a nisam pitala.

Brača Grci

pre 2 godine

Da li neko naivan stvarno veruje u ta ograničenja broja putnika u vozilima i da ona zaista doprinose nekom realnom suzbijanju širenja kovida u jeku turističke sezone?

moj mali doprinos bezbednosti saobraćaja

pre 2 godine

znam da nije tema ali izbegavajte Gea Tours, dva puta su nam zagorčali život, a naši prijatelji su jedva preživeli nesreću sa teškim posledicama po zdravlje (nije izolovan slučaj). vozač je zaspao na autoputu jer ih izrabljuju .. ali ih očigledno neko podržava sa vrha kad i dalje posluju i nisu tuženi!

ајде

pre 2 godine

A dete koje je pisalo izjavu agencije je koji razred?
(metalstorm, 30. jun 2021 22:32)
------------------------------------------------

Не знам који је разред, ал' похађа ОШ "Сви су против нас".

Torrente

pre 2 godine

Zasto mi je Lepo OKO SRCANOG ORGANA zbog ove Vesti? Jer braca su nam, pravoslavne vrednosti......i ostale gluposti.
(Slobodan Petrovic, 30. jun 2021 21:23)

A ti onda letuj u Prčnju i Buljaricama...i nemoj slučajno da preskočiš čari albanske obale.

Domitr

pre 2 godine

Nedaj Boze da se tako nesto desilo u Hrvatskoj. Zamislite samo sta bi pisali portali i novine u srb i vulkan mrznje koji bi prokuljao. A ovako braca nasa to su vole oni srbe . Grci i srbi pravoslavna braca . Ma divota ljepse ne moze biti

Thor

pre 2 godine

Grci samo pokazuju pravo lice ko su i sta su… Vekovima nas mrze samo to nas slepi narod ne vidi… Znam odlicno Grke i od prvog trenutka sam shvatio kakav su otpad ljudi.!!!!!

Гиле

pre 2 godine

Boze dragi citam vec par godina na b92 kako u Srbiji svako malo ovako prevare ljude, ne shvacam kako drzava nista ne poduzima, pa ja bi nekoga ubio da me ostavi u stranoj zemlji.
(edi, 30. jun 2021 21:29)
Не браним нашу државу, ал пре неку годину си имао велику Британску компанију која је авио путнике зезнула. У овим случајевима држава врати путнике, али ако ови не издају рачун то је онда проблем, сви су у прекршају(и путници који јефтиније плате а не траже рачун) а држава ће их затвори и због не издавања рачуна.

Psiholog, koji ne prati košarku

pre 2 godine

Ne znam šta ovi pisu! U Grčkoj sam, poluostrvo Kasandra. Pun hotel Srba, obližnje mesto takodje. Došli nekako ljudi, valjda kolima. Ko će znati!

Gogi

pre 2 godine

Vozio sam u toj agenciji, izrabljivaci vozaca. Vozi se ponekad i po 24 sata sa ture na turu, a da putnici i ne znaju koliko su vozaci umorni...

веверица

pre 2 godine

Boze dragi citam vec par godina na b92 kako u Srbiji svako malo ovako prevare ljude, ne shvacam kako drzava nista ne poduzima, pa ja bi nekoga ubio da me ostavi u stranoj zemlji.
(edi, 30. jun 2021 21:29)

е мили мој...
ја не знам зашто ја лично "ништа не подузмем" него седим овде и чекам да ми и деца остану осуђена на ову квази државу.
искрено када сам 2009. дипломирао ни на крај памети ми није било да ће се ствари овако одвијати и да ћемо незаустављиво ићи ка балканоидној дистропији уместо ка европској утопији. ок тад нисам знао. сад знам. а и даље се нешто фемкам...

Mirko

pre 2 godine

Sa Gea Tursom sam vise puta isao za Madjarsku, na aerodrom.
Sve uredno i korektno. Ako okasnim, saceka me naredni vozac (tura).
Ljudi su se organizovali u skladu sa divljim drustvom u kome smo.

A Grci...
E pa pismeniji ljudi, sa znanjem engleskog, citaju Gardijan i znaju ko su novi
dobrodosli turisti ovog leta u Grckoj.
Hint - USA.

Darko

pre 2 godine

urbana legenda tvrdi da negde postoji osoba koja je dva puta koristila usluge ove agencije...
(amanzaman, čest usklik u narodnim pesmama, 30. jun 2021 22:22)

# Link komentara

Legenda je tacna, nisam tada imao druge opcije. Uglavnomm izbegavajte.

Darko

pre 2 godine

Sa ovima iz Gee stalno problemi. Dva puta sam isao sa njima do aerodroma u Sofiji i BUdimpesti i ostavili su me ispred granicnog prelaza sa koferioma oba puta.

Zaobidjite ih preporucujem vam da ne biste ostali negde pored puta, za ovo sto im se dogadja ocigledno postoji neki razlog.

brdski

pre 2 godine

Zasto mi je Lepo OKO SRCANOG ORGANA zbog ove Vesti? Jer braca su nam, pravoslavne vrednosti......i ostale gluposti.
(Slobodan Petrovic, 30. jun 2021 21:23)

Majstore, uključi malo "moždani organ". Kada kršiš pravila - plaćaš kazne. To nema veze sa pravoslavljem, nego sa zakonom.

Mannheimer

pre 2 godine

Pazi ovi nasli nesto da se zale , 20 godina prevoze na crno , nikad u zivotu nisu izdali ni jedan racun nikome.
(zkne, 30. jun 2021 20:40)

Grci su 10x gori, krivinare na svakom centu, a posle traže pomoć od Nemačke. Račun nit znaju šta je, nit kako izgleda.

Stefan

pre 2 godine

Ovo me podseća na pre neku godinu što je bela afera sa nekim našim poznatim prevoznikom,da im je do putovanje do Nemačke,da je Nemačka policija isključila njihov autobus iz saobraćaja jer je bio tehnički neispravan i naravno prevoznik nije kriv nego nemci su krivi.

Grk

pre 2 godine

Grci se osecaju ugreenim od srane Srba vec godinama, oni su pruzili ruku prema papi i katolickom spoznanju hriscanstva. Problem je sto 2 miliona grka to odbija i oni sada vide opasnost za sebe i svoj put od tih 2 miliona grka i od Srba kojih ima 10 miliona. Nisu odnosi Grcke i Srbije tako dobri ko sto se pise. Tu se igra na ziletu. Ima pojedinaca naravno medju tih 2 miliona koji ... Ali politika Grcke je daj da damo da bi imali da jedemo.

realnost

pre 2 godine

Grci imaju restrikcije o broju putnika u kombiju. Ovi to ne postuju, vec natrpaju kombi sa putnicima, pa ih Grci kaznjavaju za nepostovanje propisa. Na kraju Grci krivi, a ne prevoznici...

Djokica

pre 2 godine

Gea nema nikakve dozvole za prevoz putnika. To je jedna sumnjiva kompanija koja ima ko zna kakav dogovor sa ko zna kim i tako posluje. Izbegavajte kompaniju za bilo koju destinaciju, iz samog saopstenja mozete da naslutite da su prevaranti.
Nisu nista bolji ni FP Travel koji nabije 80 ljudi u bus iako je epidemija, Siamos koji stalno nesto svercuje i citava ta ekipa derikoza koji naplacuje kartu skuplje no avion. U Grcku samo svojim kolima.

Dejan

pre 2 godine

Stvarno ne podržavam nasilje. Ali, uzeli ste novac, odvezli putnike, a ne planirate da ih vratite!? I dajete ovako "tanka" objašnjenja i izlažete svoje probleme, a bez da pomenete te iste putnike. Pa ne bi me iznenadilo da rodbina tih putnika treba malo da vas poseti, eventualno da udesi te vaše autobuse, buseve ili šta već.

edi

pre 2 godine

Boze dragi citam vec par godina na b92 kako u Srbiji svako malo ovako prevare ljude, ne shvacam kako drzava nista ne poduzima, pa ja bi nekoga ubio da me ostavi u stranoj zemlji.

Imalinko

pre 2 godine

Ova objava agencije nije istinita. Istina je da oni vec danima krse Grcke zakone koji se odnose na Covid 19 restrikcije po broju putnika u vozilu i destinacija na koje vozi isto vozilo. Budite oprezni, trazite ugovor sa agencijom koja vas prevozi i dobro se raspitajte oko vazecih covid zakona u EU.

Nepismeni

pre 2 godine

Kombinacija "brace" Grka koji su nas bombardovali krajem devedesetih a davno nekada nisu ni nasu vojsku hteli da puste u zemlju kada su se povlacili preko Albanije, dok Englezi nisu naredili da nas puste, i sa druge strane klasicno prevarantsko poslovanje firmi u Srbiji koje je potpuno dozvoljeno.

Imalinko

pre 2 godine

Ova objava agencije nije istinita. Istina je da oni vec danima krse Grcke zakone koji se odnose na Covid 19 restrikcije po broju putnika u vozilu i destinacija na koje vozi isto vozilo. Budite oprezni, trazite ugovor sa agencijom koja vas prevozi i dobro se raspitajte oko vazecih covid zakona u EU.

realnost

pre 2 godine

Grci imaju restrikcije o broju putnika u kombiju. Ovi to ne postuju, vec natrpaju kombi sa putnicima, pa ih Grci kaznjavaju za nepostovanje propisa. Na kraju Grci krivi, a ne prevoznici...

Djokica

pre 2 godine

Gea nema nikakve dozvole za prevoz putnika. To je jedna sumnjiva kompanija koja ima ko zna kakav dogovor sa ko zna kim i tako posluje. Izbegavajte kompaniju za bilo koju destinaciju, iz samog saopstenja mozete da naslutite da su prevaranti.
Nisu nista bolji ni FP Travel koji nabije 80 ljudi u bus iako je epidemija, Siamos koji stalno nesto svercuje i citava ta ekipa derikoza koji naplacuje kartu skuplje no avion. U Grcku samo svojim kolima.

Dejan

pre 2 godine

Stvarno ne podržavam nasilje. Ali, uzeli ste novac, odvezli putnike, a ne planirate da ih vratite!? I dajete ovako "tanka" objašnjenja i izlažete svoje probleme, a bez da pomenete te iste putnike. Pa ne bi me iznenadilo da rodbina tih putnika treba malo da vas poseti, eventualno da udesi te vaše autobuse, buseve ili šta već.

Darko

pre 2 godine

Sa ovima iz Gee stalno problemi. Dva puta sam isao sa njima do aerodroma u Sofiji i BUdimpesti i ostavili su me ispred granicnog prelaza sa koferioma oba puta.

Zaobidjite ih preporucujem vam da ne biste ostali negde pored puta, za ovo sto im se dogadja ocigledno postoji neki razlog.

Gogi

pre 2 godine

Vozio sam u toj agenciji, izrabljivaci vozaca. Vozi se ponekad i po 24 sata sa ture na turu, a da putnici i ne znaju koliko su vozaci umorni...

Stefan

pre 2 godine

Ovo me podseća na pre neku godinu što je bela afera sa nekim našim poznatim prevoznikom,da im je do putovanje do Nemačke,da je Nemačka policija isključila njihov autobus iz saobraćaja jer je bio tehnički neispravan i naravno prevoznik nije kriv nego nemci su krivi.

brdski

pre 2 godine

Zasto mi je Lepo OKO SRCANOG ORGANA zbog ove Vesti? Jer braca su nam, pravoslavne vrednosti......i ostale gluposti.
(Slobodan Petrovic, 30. jun 2021 21:23)

Majstore, uključi malo "moždani organ". Kada kršiš pravila - plaćaš kazne. To nema veze sa pravoslavljem, nego sa zakonom.

Darko

pre 2 godine

urbana legenda tvrdi da negde postoji osoba koja je dva puta koristila usluge ove agencije...
(amanzaman, čest usklik u narodnim pesmama, 30. jun 2021 22:22)

# Link komentara

Legenda je tacna, nisam tada imao druge opcije. Uglavnomm izbegavajte.

edi

pre 2 godine

Boze dragi citam vec par godina na b92 kako u Srbiji svako malo ovako prevare ljude, ne shvacam kako drzava nista ne poduzima, pa ja bi nekoga ubio da me ostavi u stranoj zemlji.

Nepismeni

pre 2 godine

Kombinacija "brace" Grka koji su nas bombardovali krajem devedesetih a davno nekada nisu ni nasu vojsku hteli da puste u zemlju kada su se povlacili preko Albanije, dok Englezi nisu naredili da nas puste, i sa druge strane klasicno prevarantsko poslovanje firmi u Srbiji koje je potpuno dozvoljeno.

веверица

pre 2 godine

Boze dragi citam vec par godina na b92 kako u Srbiji svako malo ovako prevare ljude, ne shvacam kako drzava nista ne poduzima, pa ja bi nekoga ubio da me ostavi u stranoj zemlji.
(edi, 30. jun 2021 21:29)

е мили мој...
ја не знам зашто ја лично "ништа не подузмем" него седим овде и чекам да ми и деца остану осуђена на ову квази државу.
искрено када сам 2009. дипломирао ни на крај памети ми није било да ће се ствари овако одвијати и да ћемо незаустављиво ићи ка балканоидној дистропији уместо ка европској утопији. ок тад нисам знао. сад знам. а и даље се нешто фемкам...

Mannheimer

pre 2 godine

Pazi ovi nasli nesto da se zale , 20 godina prevoze na crno , nikad u zivotu nisu izdali ni jedan racun nikome.
(zkne, 30. jun 2021 20:40)

Grci su 10x gori, krivinare na svakom centu, a posle traže pomoć od Nemačke. Račun nit znaju šta je, nit kako izgleda.

Domitr

pre 2 godine

Nedaj Boze da se tako nesto desilo u Hrvatskoj. Zamislite samo sta bi pisali portali i novine u srb i vulkan mrznje koji bi prokuljao. A ovako braca nasa to su vole oni srbe . Grci i srbi pravoslavna braca . Ma divota ljepse ne moze biti

Гиле

pre 2 godine

Boze dragi citam vec par godina na b92 kako u Srbiji svako malo ovako prevare ljude, ne shvacam kako drzava nista ne poduzima, pa ja bi nekoga ubio da me ostavi u stranoj zemlji.
(edi, 30. jun 2021 21:29)
Не браним нашу државу, ал пре неку годину си имао велику Британску компанију која је авио путнике зезнула. У овим случајевима држава врати путнике, али ако ови не издају рачун то је онда проблем, сви су у прекршају(и путници који јефтиније плате а не траже рачун) а држава ће их затвори и због не издавања рачуна.

Thor

pre 2 godine

Grci samo pokazuju pravo lice ko su i sta su… Vekovima nas mrze samo to nas slepi narod ne vidi… Znam odlicno Grke i od prvog trenutka sam shvatio kakav su otpad ljudi.!!!!!

Mirko

pre 2 godine

Sa Gea Tursom sam vise puta isao za Madjarsku, na aerodrom.
Sve uredno i korektno. Ako okasnim, saceka me naredni vozac (tura).
Ljudi su se organizovali u skladu sa divljim drustvom u kome smo.

A Grci...
E pa pismeniji ljudi, sa znanjem engleskog, citaju Gardijan i znaju ko su novi
dobrodosli turisti ovog leta u Grckoj.
Hint - USA.

Sunce Slobode

pre 2 godine

Gea je predivna agencija jer prilikom svakog putovanja ponude nešto novo. Tako su jednom prilikom u putu za Budimpestu zamolili 2 putnika iz kombija da granicu predju peške jer su bili višak od dozvoljenih 7 u kombiju.

Psiholog, koji ne prati košarku

pre 2 godine

Ne znam šta ovi pisu! U Grčkoj sam, poluostrvo Kasandra. Pun hotel Srba, obližnje mesto takodje. Došli nekako ljudi, valjda kolima. Ko će znati!

Grk

pre 2 godine

Grci se osecaju ugreenim od srane Srba vec godinama, oni su pruzili ruku prema papi i katolickom spoznanju hriscanstva. Problem je sto 2 miliona grka to odbija i oni sada vide opasnost za sebe i svoj put od tih 2 miliona grka i od Srba kojih ima 10 miliona. Nisu odnosi Grcke i Srbije tako dobri ko sto se pise. Tu se igra na ziletu. Ima pojedinaca naravno medju tih 2 miliona koji ... Ali politika Grcke je daj da damo da bi imali da jedemo.

Zemun

pre 2 godine

Zar Grci nisu naša braća?
(Pitam za druga, 01. jul 2021 09:03)

Jesu, ali tanak si ti sa mozgom da to shvatiš. Mada ne treba ništa osim malo interneta, koni narod kako i koliko nam je pomogao u ratno vreme. Ali džaba, grci opletu nekog prevoznika koji decenijama radi na crno i eto stupidnih komentara. Za tvoju Informaciju gea se dole ne pojavljuje kao prevoznik, nego sebe predstavljaju kao da su putnici zakupili kombi. Propis i Grckoj je da putnički kombi može da, vozi pola registrovanih sedišta, a oni su od 8 mesta imali 7 putnika . E zato što nisu registrovani za prevoz kazna ide putnicima a ne gei i sad grci krivi.

gmt+385

pre 2 godine

Počeli turisti i u Istri, većina su prometu korektni tu i tamo nadje se poneko, parkirao na pješačkom, na mjestu za invalide,zauzeo 2 mjesta na parkingu, vozi kako vozi. I onda kada dobiju kazne kao što ih mi lokalni dobijamo, reći će to je zato što imam strane tablice. Prometna policija naplaćuje ne male kazne i oduzima dozvole svima koji su u prekršaju. Vjerujem da je tako i u Srbiji.

Sallas

pre 2 godine

Odgovor za jednog od kometarore;
Zašto mislite da bo Srbi napravili skanad da se to desilo u Hrvatskoj ?
Srbi ne napravise skanadal ni pre par dana kada vam je reprezentacija nosila ustaske dresove, Srbi ne prave skandal ni kada slavite njihovo proterivanje, Srbi ne prave skandal ni za genocid koji ste pocini nad njima u Drgom svetskom ratu,pa vas jos jednom ljubazno molim da mi objasnite zasto mislite da bi Srbi zbog ovakve stvari napravili skandal ?

moj mali doprinos bezbednosti saobraćaja

pre 2 godine

znam da nije tema ali izbegavajte Gea Tours, dva puta su nam zagorčali život, a naši prijatelji su jedva preživeli nesreću sa teškim posledicama po zdravlje (nije izolovan slučaj). vozač je zaspao na autoputu jer ih izrabljuju .. ali ih očigledno neko podržava sa vrha kad i dalje posluju i nisu tuženi!

Ant

pre 2 godine

Kad putujes sa Geom/Terom veci problem su putnici nego prevoznik. Pojave se pijani, sa 10 steka cigara koje uvaljuju drugim putnicima da predju granicu, nose alkohol, setaju se kao serifi po gr prelazu kad im se kaze da sede u kombiju.....

Sarkazam

pre 2 godine

Na svaki clanak o fudbalu i moru gomila ocigledno provokativnih proustaskih antisrpskih i antigrckih komentara i komentatora. Znam da ste se prodali CNNu ali da ustase podrzavate to mi je novost. U svakom slucaju svaka cast na beskicmenjastvu za sitne pare.

Nikad vise

pre 2 godine

Jednom sam se sa areodroma iz Madjarske vracala Gea tursom 12 sati do Beograda. Valjda moja greska sto sam podrazumevala da je put 4 sata, a nisam pitala.

Ahaha

pre 2 godine

Grci nam nikada nisu bili prijtelji, niti ce nam ikada biti. Braco Srbi, probudite se, jedini prijatelji Grka su pareeeeeeee.
(Ivan, 1. jul 2021 00:27)
A mi idealisti nismo alavi na pare i nismo prevaranti..
Srbi probudite se i pogledajte u ogledalo

deps

pre 2 godine

Ne znam šta ovi pisu! U Grčkoj sam, poluostrvo Kasandra. Pun hotel Srba, obližnje mesto takodje. Došli nekako ljudi, valjda kolima. Ko će znati!
(Psiholog, koji ne prati košarku, 30. jun 2021 23:58)
Psiholog koji je promašio temu

ајде

pre 2 godine

A dete koje je pisalo izjavu agencije je koji razred?
(metalstorm, 30. jun 2021 22:32)
------------------------------------------------

Не знам који је разред, ал' похађа ОШ "Сви су против нас".

Firestarter

pre 2 godine

Zasto mi je Lepo OKO SRCANOG ORGANA zbog ove Vesti? Jer braca su nam, pravoslavne vrednosti......i ostale gluposti.
(Slobodan Petrovic, 30. jun 2021 21:23)

Mozdani organ nemas

Torrente

pre 2 godine

Zasto mi je Lepo OKO SRCANOG ORGANA zbog ove Vesti? Jer braca su nam, pravoslavne vrednosti......i ostale gluposti.
(Slobodan Petrovic, 30. jun 2021 21:23)

A ti onda letuj u Prčnju i Buljaricama...i nemoj slučajno da preskočiš čari albanske obale.

Miasss

pre 2 godine

Kao prvo Gea i Terra IZDAJU RACUN! Putujem sa njima godinama, iako nisu savrseni i cesto zbog granica i putnika kasne, nikada me nisu ostavili na cedilu.
Nama koji letimo iz Budimpeste jer su karte duplo jeftinije oni su jedina opcija.
Drugo, radio sam za jednu veliku grcku firmu, legalno ujavljen, samo lazi i prevare, zaostali plata, ne placenih doprinosa, ne javljanje na telefon itd.
Trece, Grcka policija posebno voli da kaznjava srpske i bugarske tablice. Naplacuju kazne za ablendovanje od 150e i slicno.
Izmedju Crnogorske, Hrvatske i Grcke najbolje sam uvek prolazio sa Hrvatskom policijom. Oni su za sitne prekrsaje davali upozorenja, ostali odmah pisu kazne.

ANTIMEEEEEE

pre 2 godine

Grci samo pokazuju pravo lice ko su i sta su… Vekovima nas mrze samo to nas slepi narod ne vidi… Znam odlicno Grke i od prvog trenutka sam shvatio kakav su otpad ljudi.!!!!!
(Thor, 30. jun 2021 23:56)

U pravu si, jedino su Crnogorci gori od njih.

Preusmeravanje

pre 2 godine

Boze dragi citam vec par godina na b92 kako u Srbiji svako malo ovako prevare ljude, ne shvacam kako drzava nista ne poduzima, pa ja bi nekoga ubio da me ostavi u stranoj zemlji.
(edi, 30. jun 2021 21:29)

е мили мој...
ја не знам зашто ја лично "ништа не подузмем" него седим овде и чекам да ми и деца остану осуђена на ову квази државу.
искрено када сам 2009. дипломирао ни на крај памети ми није било да ће се ствари овако одвијати и да ћемо незаустављиво ићи ка балканоидној дистропији уместо ка европској утопији. ок тад нисам знао. сад знам. а и даље се нешто фемкам...
(веверица, 30. jun 2021 22:37)
Isto tako i ja....ni tu ni tamo, jednom nedeljno pakujem... Takodje diplomirao 2009te.

Timofej

pre 2 godine

Mi bi hteli da su nam rusi ili grci pravoslavna nasa braca. Od nase brace imamo velike koristi- Rusi veliki pravoslavni brat koji nas stiti a Grci brat kod kojeg idemo da se provodimo i uzivamo. Ali njih zapravo bas briga za nas. Oni gledaju sebe a za nas sta ih briga. E to nije lepo od njih. A imamo mi i druge brace - bugari, makedonci itd al dobro sad

Nišlija 2

pre 2 godine

Svake godine idem na Svetu Goru i do Uranopolisame vozi Tera.Do pre tri godine smo putovali kombijem da bi nas na Evzoniju izbacili iz vozila i maltretirali sat vremena.Rekli su vozaču-sada te puštamo i dok ne regulišete papire nema prolaska.Onda su se u Teri setili mini vena od sedam sedišta,vozilo se vodi na fizičko lice i kada na grčkoj granici pitaju gde idemo,vozač izmišlja priče,ali nikada ne kaže da idemo na Svetu Goru.Nije u pitanju reketiranje nego papiri koje prevoznik mora da ima i da za njih plati.A pošto ne žele da plate,izmišljaju stvari.

Brača Grci

pre 2 godine

Da li neko naivan stvarno veruje u ta ograničenja broja putnika u vozilima i da ona zaista doprinose nekom realnom suzbijanju širenja kovida u jeku turističke sezone?

Vesna

pre 2 godine

Užasni su
Prošle godine ćerka mi je išla do Zagreba i nazad na jedan dan.Čekala ih je do jedan sat noću da dođu po nju pri tom kad je pozvala vozača kad će da dođe on nije ni znao da treba da je pokupi.Kad sam zvala vozača koji ju je odvezao do tamo rekao mi je da nema veze sa njima da su druga firma i da je on samo dobio zadatak da je odveze do Zagreba
Ne znam ko ih štiti godinama kada znam mnoge ljude koji imaju jako loše iskustvo i probleme sa njima
Zašto inspekcija ne reaguje i definitivno ih ne zatvori

Gall

pre 2 godine

Pa nije grčka srbija da pojedine seljačine parkiraju gde stignu,da podmićuju policiju,zovu ljude na "visokim "položajima da im srede
kazne,sto se tiče prevoznika,i ta gea turs tj.vlasnici zamišljaju da voze po srbiji,gde oh niko ne dira rade šta hoće,Grčka je druga država,ima svoje zakone,čim se nadješ u drugoj državi moraš poštovati zakone iste,!!!!!!!

Odrastite

pre 2 godine

Kome smo mi prijatelji i braca sem kad treba da se zdere i pije?
Cuj ljudi gledaju svoj interes a ne nas. Auuu pa odrastite, koliko imate tri godine. Ko bebe se ponasamo svi treba da nas paze i maze i pomazu nam, daju nam, odvajaju od usta za nas, gledaju nam kroz prste kad ne postujemo ni njih, ni njihove zakone...
Odvratni smo!
Letujete u svom parku, tu su vam braca! I sta cine oni za vas konkretno? Nista naravno. Sto bi vam iko ista cinio u zivotu, to samo kod mame moze.

Samo Srbija

pre 2 godine

Kad je krenuo rat i kad je cijeli svijet bio protiv nas, bio sam mali i govorili su mi da su nam
Grci braća. A onda je bilo ono finale protiv Litvanije u Atini. Ništa mi nije bilo jasno. Pa ovi nas mrze više i od onih koji su napustili salu kad su našima dodijeljivali medalje. Muka mi je kad se sjetim toga. Nikad im nisam oprostio. Danas idem na more onima koji su sišli sa postolja. Koristim svoj jezik i sve je super. Svi su uljudni i kulturni, more je divno, plaže takodje, ne naplaćuje se vazduh kao kod onih što usvajaju rezolucije.

Nepismeni

pre 2 godine

Kombinacija "brace" Grka koji su nas bombardovali krajem devedesetih a davno nekada nisu ni nasu vojsku hteli da puste u zemlju kada su se povlacili preko Albanije, dok Englezi nisu naredili da nas puste, i sa druge strane klasicno prevarantsko poslovanje firmi u Srbiji koje je potpuno dozvoljeno.

Grk

pre 2 godine

Grci se osecaju ugreenim od srane Srba vec godinama, oni su pruzili ruku prema papi i katolickom spoznanju hriscanstva. Problem je sto 2 miliona grka to odbija i oni sada vide opasnost za sebe i svoj put od tih 2 miliona grka i od Srba kojih ima 10 miliona. Nisu odnosi Grcke i Srbije tako dobri ko sto se pise. Tu se igra na ziletu. Ima pojedinaca naravno medju tih 2 miliona koji ... Ali politika Grcke je daj da damo da bi imali da jedemo.

Thor

pre 2 godine

Grci samo pokazuju pravo lice ko su i sta su… Vekovima nas mrze samo to nas slepi narod ne vidi… Znam odlicno Grke i od prvog trenutka sam shvatio kakav su otpad ljudi.!!!!!

Domitr

pre 2 godine

Nedaj Boze da se tako nesto desilo u Hrvatskoj. Zamislite samo sta bi pisali portali i novine u srb i vulkan mrznje koji bi prokuljao. A ovako braca nasa to su vole oni srbe . Grci i srbi pravoslavna braca . Ma divota ljepse ne moze biti

Psiholog, koji ne prati košarku

pre 2 godine

Ne znam šta ovi pisu! U Grčkoj sam, poluostrvo Kasandra. Pun hotel Srba, obližnje mesto takodje. Došli nekako ljudi, valjda kolima. Ko će znati!

Mirko

pre 2 godine

Sa Gea Tursom sam vise puta isao za Madjarsku, na aerodrom.
Sve uredno i korektno. Ako okasnim, saceka me naredni vozac (tura).
Ljudi su se organizovali u skladu sa divljim drustvom u kome smo.

A Grci...
E pa pismeniji ljudi, sa znanjem engleskog, citaju Gardijan i znaju ko su novi
dobrodosli turisti ovog leta u Grckoj.
Hint - USA.

Mannheimer

pre 2 godine

Pazi ovi nasli nesto da se zale , 20 godina prevoze na crno , nikad u zivotu nisu izdali ni jedan racun nikome.
(zkne, 30. jun 2021 20:40)

Grci su 10x gori, krivinare na svakom centu, a posle traže pomoć od Nemačke. Račun nit znaju šta je, nit kako izgleda.

веверица

pre 2 godine

Boze dragi citam vec par godina na b92 kako u Srbiji svako malo ovako prevare ljude, ne shvacam kako drzava nista ne poduzima, pa ja bi nekoga ubio da me ostavi u stranoj zemlji.
(edi, 30. jun 2021 21:29)

е мили мој...
ја не знам зашто ја лично "ништа не подузмем" него седим овде и чекам да ми и деца остану осуђена на ову квази државу.
искрено када сам 2009. дипломирао ни на крај памети ми није било да ће се ствари овако одвијати и да ћемо незаустављиво ићи ка балканоидној дистропији уместо ка европској утопији. ок тад нисам знао. сад знам. а и даље се нешто фемкам...

edi

pre 2 godine

Boze dragi citam vec par godina na b92 kako u Srbiji svako malo ovako prevare ljude, ne shvacam kako drzava nista ne poduzima, pa ja bi nekoga ubio da me ostavi u stranoj zemlji.

Imalinko

pre 2 godine

Ova objava agencije nije istinita. Istina je da oni vec danima krse Grcke zakone koji se odnose na Covid 19 restrikcije po broju putnika u vozilu i destinacija na koje vozi isto vozilo. Budite oprezni, trazite ugovor sa agencijom koja vas prevozi i dobro se raspitajte oko vazecih covid zakona u EU.

Гиле

pre 2 godine

Boze dragi citam vec par godina na b92 kako u Srbiji svako malo ovako prevare ljude, ne shvacam kako drzava nista ne poduzima, pa ja bi nekoga ubio da me ostavi u stranoj zemlji.
(edi, 30. jun 2021 21:29)
Не браним нашу државу, ал пре неку годину си имао велику Британску компанију која је авио путнике зезнула. У овим случајевима држава врати путнике, али ако ови не издају рачун то је онда проблем, сви су у прекршају(и путници који јефтиније плате а не траже рачун) а држава ће их затвори и због не издавања рачуна.

ANTIMEEEEEE

pre 2 godine

Grci samo pokazuju pravo lice ko su i sta su… Vekovima nas mrze samo to nas slepi narod ne vidi… Znam odlicno Grke i od prvog trenutka sam shvatio kakav su otpad ljudi.!!!!!
(Thor, 30. jun 2021 23:56)

U pravu si, jedino su Crnogorci gori od njih.

Dejan

pre 2 godine

Stvarno ne podržavam nasilje. Ali, uzeli ste novac, odvezli putnike, a ne planirate da ih vratite!? I dajete ovako "tanka" objašnjenja i izlažete svoje probleme, a bez da pomenete te iste putnike. Pa ne bi me iznenadilo da rodbina tih putnika treba malo da vas poseti, eventualno da udesi te vaše autobuse, buseve ili šta već.

Stefan

pre 2 godine

Ovo me podseća na pre neku godinu što je bela afera sa nekim našim poznatim prevoznikom,da im je do putovanje do Nemačke,da je Nemačka policija isključila njihov autobus iz saobraćaja jer je bio tehnički neispravan i naravno prevoznik nije kriv nego nemci su krivi.

Miasss

pre 2 godine

Kao prvo Gea i Terra IZDAJU RACUN! Putujem sa njima godinama, iako nisu savrseni i cesto zbog granica i putnika kasne, nikada me nisu ostavili na cedilu.
Nama koji letimo iz Budimpeste jer su karte duplo jeftinije oni su jedina opcija.
Drugo, radio sam za jednu veliku grcku firmu, legalno ujavljen, samo lazi i prevare, zaostali plata, ne placenih doprinosa, ne javljanje na telefon itd.
Trece, Grcka policija posebno voli da kaznjava srpske i bugarske tablice. Naplacuju kazne za ablendovanje od 150e i slicno.
Izmedju Crnogorske, Hrvatske i Grcke najbolje sam uvek prolazio sa Hrvatskom policijom. Oni su za sitne prekrsaje davali upozorenja, ostali odmah pisu kazne.

Djokica

pre 2 godine

Gea nema nikakve dozvole za prevoz putnika. To je jedna sumnjiva kompanija koja ima ko zna kakav dogovor sa ko zna kim i tako posluje. Izbegavajte kompaniju za bilo koju destinaciju, iz samog saopstenja mozete da naslutite da su prevaranti.
Nisu nista bolji ni FP Travel koji nabije 80 ljudi u bus iako je epidemija, Siamos koji stalno nesto svercuje i citava ta ekipa derikoza koji naplacuje kartu skuplje no avion. U Grcku samo svojim kolima.

Timofej

pre 2 godine

Mi bi hteli da su nam rusi ili grci pravoslavna nasa braca. Od nase brace imamo velike koristi- Rusi veliki pravoslavni brat koji nas stiti a Grci brat kod kojeg idemo da se provodimo i uzivamo. Ali njih zapravo bas briga za nas. Oni gledaju sebe a za nas sta ih briga. E to nije lepo od njih. A imamo mi i druge brace - bugari, makedonci itd al dobro sad

realnost

pre 2 godine

Grci imaju restrikcije o broju putnika u kombiju. Ovi to ne postuju, vec natrpaju kombi sa putnicima, pa ih Grci kaznjavaju za nepostovanje propisa. Na kraju Grci krivi, a ne prevoznici...

Darko

pre 2 godine

Sa ovima iz Gee stalno problemi. Dva puta sam isao sa njima do aerodroma u Sofiji i BUdimpesti i ostavili su me ispred granicnog prelaza sa koferioma oba puta.

Zaobidjite ih preporucujem vam da ne biste ostali negde pored puta, za ovo sto im se dogadja ocigledno postoji neki razlog.

brdski

pre 2 godine

Zasto mi je Lepo OKO SRCANOG ORGANA zbog ove Vesti? Jer braca su nam, pravoslavne vrednosti......i ostale gluposti.
(Slobodan Petrovic, 30. jun 2021 21:23)

Majstore, uključi malo "moždani organ". Kada kršiš pravila - plaćaš kazne. To nema veze sa pravoslavljem, nego sa zakonom.

Brača Grci

pre 2 godine

Da li neko naivan stvarno veruje u ta ograničenja broja putnika u vozilima i da ona zaista doprinose nekom realnom suzbijanju širenja kovida u jeku turističke sezone?

Sallas

pre 2 godine

Odgovor za jednog od kometarore;
Zašto mislite da bo Srbi napravili skanad da se to desilo u Hrvatskoj ?
Srbi ne napravise skanadal ni pre par dana kada vam je reprezentacija nosila ustaske dresove, Srbi ne prave skandal ni kada slavite njihovo proterivanje, Srbi ne prave skandal ni za genocid koji ste pocini nad njima u Drgom svetskom ratu,pa vas jos jednom ljubazno molim da mi objasnite zasto mislite da bi Srbi zbog ovakve stvari napravili skandal ?

Gogi

pre 2 godine

Vozio sam u toj agenciji, izrabljivaci vozaca. Vozi se ponekad i po 24 sata sa ture na turu, a da putnici i ne znaju koliko su vozaci umorni...

Sarkazam

pre 2 godine

Na svaki clanak o fudbalu i moru gomila ocigledno provokativnih proustaskih antisrpskih i antigrckih komentara i komentatora. Znam da ste se prodali CNNu ali da ustase podrzavate to mi je novost. U svakom slucaju svaka cast na beskicmenjastvu za sitne pare.

deps

pre 2 godine

Ne znam šta ovi pisu! U Grčkoj sam, poluostrvo Kasandra. Pun hotel Srba, obližnje mesto takodje. Došli nekako ljudi, valjda kolima. Ko će znati!
(Psiholog, koji ne prati košarku, 30. jun 2021 23:58)
Psiholog koji je promašio temu

Ant

pre 2 godine

Kad putujes sa Geom/Terom veci problem su putnici nego prevoznik. Pojave se pijani, sa 10 steka cigara koje uvaljuju drugim putnicima da predju granicu, nose alkohol, setaju se kao serifi po gr prelazu kad im se kaze da sede u kombiju.....

Ahaha

pre 2 godine

Grci nam nikada nisu bili prijtelji, niti ce nam ikada biti. Braco Srbi, probudite se, jedini prijatelji Grka su pareeeeeeee.
(Ivan, 1. jul 2021 00:27)
A mi idealisti nismo alavi na pare i nismo prevaranti..
Srbi probudite se i pogledajte u ogledalo

Darko

pre 2 godine

urbana legenda tvrdi da negde postoji osoba koja je dva puta koristila usluge ove agencije...
(amanzaman, čest usklik u narodnim pesmama, 30. jun 2021 22:22)

# Link komentara

Legenda je tacna, nisam tada imao druge opcije. Uglavnomm izbegavajte.

Preusmeravanje

pre 2 godine

Boze dragi citam vec par godina na b92 kako u Srbiji svako malo ovako prevare ljude, ne shvacam kako drzava nista ne poduzima, pa ja bi nekoga ubio da me ostavi u stranoj zemlji.
(edi, 30. jun 2021 21:29)

е мили мој...
ја не знам зашто ја лично "ништа не подузмем" него седим овде и чекам да ми и деца остану осуђена на ову квази државу.
искрено када сам 2009. дипломирао ни на крај памети ми није било да ће се ствари овако одвијати и да ћемо незаустављиво ићи ка балканоидној дистропији уместо ка европској утопији. ок тад нисам знао. сад знам. а и даље се нешто фемкам...
(веверица, 30. jun 2021 22:37)
Isto tako i ja....ni tu ni tamo, jednom nedeljno pakujem... Takodje diplomirao 2009te.

Zemun

pre 2 godine

Zar Grci nisu naša braća?
(Pitam za druga, 01. jul 2021 09:03)

Jesu, ali tanak si ti sa mozgom da to shvatiš. Mada ne treba ništa osim malo interneta, koni narod kako i koliko nam je pomogao u ratno vreme. Ali džaba, grci opletu nekog prevoznika koji decenijama radi na crno i eto stupidnih komentara. Za tvoju Informaciju gea se dole ne pojavljuje kao prevoznik, nego sebe predstavljaju kao da su putnici zakupili kombi. Propis i Grckoj je da putnički kombi može da, vozi pola registrovanih sedišta, a oni su od 8 mesta imali 7 putnika . E zato što nisu registrovani za prevoz kazna ide putnicima a ne gei i sad grci krivi.

Samo Srbija

pre 2 godine

Kad je krenuo rat i kad je cijeli svijet bio protiv nas, bio sam mali i govorili su mi da su nam
Grci braća. A onda je bilo ono finale protiv Litvanije u Atini. Ništa mi nije bilo jasno. Pa ovi nas mrze više i od onih koji su napustili salu kad su našima dodijeljivali medalje. Muka mi je kad se sjetim toga. Nikad im nisam oprostio. Danas idem na more onima koji su sišli sa postolja. Koristim svoj jezik i sve je super. Svi su uljudni i kulturni, more je divno, plaže takodje, ne naplaćuje se vazduh kao kod onih što usvajaju rezolucije.

ајде

pre 2 godine

A dete koje je pisalo izjavu agencije je koji razred?
(metalstorm, 30. jun 2021 22:32)
------------------------------------------------

Не знам који је разред, ал' похађа ОШ "Сви су против нас".

Torrente

pre 2 godine

Zasto mi je Lepo OKO SRCANOG ORGANA zbog ove Vesti? Jer braca su nam, pravoslavne vrednosti......i ostale gluposti.
(Slobodan Petrovic, 30. jun 2021 21:23)

A ti onda letuj u Prčnju i Buljaricama...i nemoj slučajno da preskočiš čari albanske obale.

Firestarter

pre 2 godine

Zasto mi je Lepo OKO SRCANOG ORGANA zbog ove Vesti? Jer braca su nam, pravoslavne vrednosti......i ostale gluposti.
(Slobodan Petrovic, 30. jun 2021 21:23)

Mozdani organ nemas

gmt+385

pre 2 godine

Počeli turisti i u Istri, većina su prometu korektni tu i tamo nadje se poneko, parkirao na pješačkom, na mjestu za invalide,zauzeo 2 mjesta na parkingu, vozi kako vozi. I onda kada dobiju kazne kao što ih mi lokalni dobijamo, reći će to je zato što imam strane tablice. Prometna policija naplaćuje ne male kazne i oduzima dozvole svima koji su u prekršaju. Vjerujem da je tako i u Srbiji.

Gall

pre 2 godine

Pa nije grčka srbija da pojedine seljačine parkiraju gde stignu,da podmićuju policiju,zovu ljude na "visokim "položajima da im srede
kazne,sto se tiče prevoznika,i ta gea turs tj.vlasnici zamišljaju da voze po srbiji,gde oh niko ne dira rade šta hoće,Grčka je druga država,ima svoje zakone,čim se nadješ u drugoj državi moraš poštovati zakone iste,!!!!!!!

Sunce Slobode

pre 2 godine

Gea je predivna agencija jer prilikom svakog putovanja ponude nešto novo. Tako su jednom prilikom u putu za Budimpestu zamolili 2 putnika iz kombija da granicu predju peške jer su bili višak od dozvoljenih 7 u kombiju.

Odrastite

pre 2 godine

Kome smo mi prijatelji i braca sem kad treba da se zdere i pije?
Cuj ljudi gledaju svoj interes a ne nas. Auuu pa odrastite, koliko imate tri godine. Ko bebe se ponasamo svi treba da nas paze i maze i pomazu nam, daju nam, odvajaju od usta za nas, gledaju nam kroz prste kad ne postujemo ni njih, ni njihove zakone...
Odvratni smo!
Letujete u svom parku, tu su vam braca! I sta cine oni za vas konkretno? Nista naravno. Sto bi vam iko ista cinio u zivotu, to samo kod mame moze.

moj mali doprinos bezbednosti saobraćaja

pre 2 godine

znam da nije tema ali izbegavajte Gea Tours, dva puta su nam zagorčali život, a naši prijatelji su jedva preživeli nesreću sa teškim posledicama po zdravlje (nije izolovan slučaj). vozač je zaspao na autoputu jer ih izrabljuju .. ali ih očigledno neko podržava sa vrha kad i dalje posluju i nisu tuženi!

Nikad vise

pre 2 godine

Jednom sam se sa areodroma iz Madjarske vracala Gea tursom 12 sati do Beograda. Valjda moja greska sto sam podrazumevala da je put 4 sata, a nisam pitala.

Nišlija 2

pre 2 godine

Svake godine idem na Svetu Goru i do Uranopolisame vozi Tera.Do pre tri godine smo putovali kombijem da bi nas na Evzoniju izbacili iz vozila i maltretirali sat vremena.Rekli su vozaču-sada te puštamo i dok ne regulišete papire nema prolaska.Onda su se u Teri setili mini vena od sedam sedišta,vozilo se vodi na fizičko lice i kada na grčkoj granici pitaju gde idemo,vozač izmišlja priče,ali nikada ne kaže da idemo na Svetu Goru.Nije u pitanju reketiranje nego papiri koje prevoznik mora da ima i da za njih plati.A pošto ne žele da plate,izmišljaju stvari.

Vesna

pre 2 godine

Užasni su
Prošle godine ćerka mi je išla do Zagreba i nazad na jedan dan.Čekala ih je do jedan sat noću da dođu po nju pri tom kad je pozvala vozača kad će da dođe on nije ni znao da treba da je pokupi.Kad sam zvala vozača koji ju je odvezao do tamo rekao mi je da nema veze sa njima da su druga firma i da je on samo dobio zadatak da je odveze do Zagreba
Ne znam ko ih štiti godinama kada znam mnoge ljude koji imaju jako loše iskustvo i probleme sa njima
Zašto inspekcija ne reaguje i definitivno ih ne zatvori