Petak, 06.07.2018.

16:30

Najjeftinija destinacija za letovanje do 200 evra u regionu

Izvor: B92

Najjeftinija destinacija za letovanje do 200 evra u regionu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Da da

pre 5 godina

Letovao pre neku godinu. Nikad vise... Autobus pun stvari ukraden ispred hotela. Komsiji ukrali auto za jedan minut sa svim stvarima dok je gledao smestaj.
(fan a ne fen, 7. jul 2018 07:15)
Ukrali autobus???Ti Bugarsku nisi ni video cim pises ovakve gluposti.Cini mi se da ti je krajnji domet plaza na J.Moravi.I ostani tamo.Za bolje I nisi...

Makedonac

pre 5 godina

letovao davne 2003 god u Nesebaru. Secam se da je sve bilo uzasno jeftino ali I to da kad okrenes ledja moru vidis topole,pa deluje kao da si na Tisi. Inace izmisljeno za omladinu I lude provode do ranih jutarnjih sati...
(GanDra Šajkaš, 6. jul 2018 22:30)
Bio si pre 15-16 god. I pises o cenama,provodu,omladini...Neverovatno glupo I bez poente.PS I u Nesebaru ne mozes videte nikakve topole.Ko zna u kom selu u okolini si ti bio.

ipak Grčka

pre 5 godina

Bio pre 15 godina.... More nije more, više liči na Adu, plaža u S. Bregu je odlična, čista, održavana (bar je tada bilo tako). Bilo je jeftinije od nekih zapadnih letovališta, ali ne mnogo jeftinije. U hotelu i na plaži su mi ukrali stvari (šorts, peškire, majice...). Dobar provod noću za mlade, mnogo pijanih Nemaca i skandinavaca. Bugari ne baš previše ljubazni, videlo se da nas ne vole. Video, doživeo, neću ponoviti.

iFox

pre 5 godina

Bili u Kitenu. Nema vetra, algi, meduza. Osim šućmurasto zelenkaste boje mora, sve ostalo duplo bolje i jeftinije nego u Grčkoj. Plaže, hoteli, hrana, zabava, ...

Kiza

pre 5 godina

Bekamovi stigli na Sveti Stefan u CG. Vala ni ja necu da budem vise seljacina i da nosim paradajz u Grcku, idem gde i sva elita pa nek kosta sta kosta !

1127

pre 5 godina

Bio prosle godine(S. Breg). Plaza prelepa, more mutno. Cene niske(pizza 2-3 leva, giros 6-8,pivo u nocnim klubovima 5,lezaljka 10,suncobran 10,cene na trafikama i marketima iste kao nase), smestaj privatni 80 leva(4 osobe, 2 velike sobe sa odvojenim klima ur. Bez doplate). Mesto previse urbano,grad kao i svaki drugi, nikakav osecaj da ste na moru. Puno klubova za mlade. 70% Rusi, 20%Bugari,Srbi manje od 1%. Put do mora 80 % dobar. Ici kolima i obici Nesebar i Sveti vlas(3-4 km). 7 dana-300E.bez ikakve stednje svi troskovi(i prevoz). Za provod nocu super...

Aca

pre 5 godina

Bugarska je super! More je jako čisto ali idete u julu, u avggustu ima puno algi, i puno više talasa, pa je crvena zastava svaki treći dan, i tada kupanja nema. More je manje slano, ali jako toplo, toplije od Jadranskog mora. Auto putevi su super, ograničenje je 140, ali nema presretača pa možete juriti koliko vam volja. Policija im je super, ne diraju strance. Kupite vinjetu na ulazu u zemlju. Preporučujem Sozopol grad sa istorijom, dušom i dve prelepe peščane plaže. za ove pare prosto nema bolje.

Dare

pre 5 godina

Jeste jeftino, ali je more uzas. Provod dobar, more ne valja, puno algi i meduza, mutna voda. Išao sam tri puta sa društvom, bas zbog cene i provoda, jednom nesebar, jednom varna i jednom sunčev breg.

fan a ne fen

pre 5 godina

Letovao pre neku godinu. Nikad vise... Autobus pun stvari ukraden ispred hotela. Komsiji ukrali auto za jedan minut sa svim stvarima dok je gledao smestaj.

markoooooOOoOOOooOOooooOoo

pre 5 godina

Ima i u grckoj krš mesta za 200€. Posto ste ovde rekli samo za jedno mesto koje nije nista posebno pa eto, ima za male pare.

Bura

pre 5 godina

Dva puta, 2000-ih u svojim dvadesetim. Tada i nikad više :) Doduše, sad kad bi mi neko platio letovanje u Bugarskoj - možda bih i otišao, ali samo u Zlatne Pjasce...

grejna tehnika

pre 5 godina

Najlepše more i letovanje na kojem sam ikad bijo. Nesebar je feno menalan. Bugari su divni domaćini a njihova kuhinja među najčuvenijim u Evropi. Plaže su čarobne.

belizemun

pre 5 godina

bio sam u bugarskoj u suncevom bregu pre 10 godina, sto se tice hotela usluge hrane sve je ok i puno jeftinije od grcke i cg, ali more je nikakvo, stalno su talasi, puno je trave, nisam palmu video, tako da ko hoce provod slobodno bugarska, ali za kupanje nikako, ne moze da primirise jadranskom i egejskom.

irelandcalling

pre 5 godina

Da. Ali u Varni i Zlatnim Pjascima... nista spektakularn...more kao malo slanija barustina, onako bljutavo slano, ni nalik Jadranskom ili Egejskom npr...po vegetaciji NIKAD ne bih rekao da sam na moru. Smestaj jeftin ali ne i dobar, a kad je stvarno dobar onda nije ni jeftin... Hrana SUPER, samo u sve i svasta stavljaju neki specifican zacin koji mi se nije svideo. Usluga zadovoljavajuca, cak i sasvim OK. Bugarska je stvarno bila za niskobudzetni turizam. Ali CG je bolja...o Grckoj i ostatku Jadrana da ne pricam. Znaci Bugarska DA, ali samo jos jednom, i to Nesebar&Suncev Breg... Pozdrav...

darth vader sa B.Brda!!!

pre 5 godina

Ja bio jednom,od hotela do plaže kao neki šljivik,ja se najedem pa me stomak protera,palme nigde,more ruzno do zla boga,teška vašarčina!!!

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

letovao davne 2003 god u Nesebaru. Secam se da je sve bilo uzasno jeftino ali I to da kad okrenes ledja moru vidis topole,pa deluje kao da si na Tisi. Inace izmisljeno za omladinu I lude provode do ranih jutarnjih sati...

nnidza

pre 5 godina

Jesam. Problem je što je more jako često puno trave, često ima i meduza (malih ali i većih), a talasi znaju da prave problem..To su problemi. A sad lepša strana... Letovališta su prelepa, čista, uredna, sa cenama približno našim. Nikada se nisam "uplašio" računa u restoranu jer odgovaraju džepu nas.iz unutrašnjosti... Zabava je jeftina za.porodice sa decom. Zabavnih programa, mesta za izlaske nikad dosta. Nesebar je prelep, Sunčev Breg zanimljiv, krajnje zanimljiv. Hoteli fantastični... Možda i blaga reč...

realno

pre 5 godina

Bugarska odlična. More nije na nivou Grčke i Crne Gore na primer, ali se zato Bugari izuzetno trude. Na primer, skoro svako hotel ima bazen.... Cene povoljne, po meni vredi ići.

OMG

pre 5 godina

Bio sam , video i nikad vise . To nije more , to je bara . Secam se da su meduze bukvalno opsedale obalu Suncevog brega .Talasi veliki , to je za mene ok , ali i mnogo puta crvena zastava zbog toga i zabrana kupanja . Da ne spominjem pijane Britance u dresovima , jer smo jednostavno osudjeni na njih gde god da odemo . Pogodnosti : Jako jeftino , klopa u restoranima pristupacna i ''Happy hours '' u kaficima , primer,kupis jedan koktel , dobijes dva itd .

DeDa

pre 5 godina

Što se tiče smeštaja i sadržaja koji se nude nesebar,sunčev breg i zl.pjasci su monte karlo za vecinu grčkih letovališta gde naši uglavnom idu.Što se cena tiče one su bar duplo niže nego u Grčkoj.npr pivo u kafani u starom gradu je 2leva,Dobra večera za 4osobe izadje oko 70leva.Prosto se čovek oseća komforno kada ruča u restoranu.Inače Bugari vole Srbe pa su vrlo prijatni,a razumeju naš jezik jer slušaju našu muziku.Plaze su sa sitnim peskom,i svakodnevno se mašinski čiste od kamenja,pikavaca...More zna da donese alge na neke delove obale ali uvek ima i cistih gde je kupanje super. Ko voli nek izvoli,ali mene Grci drati neće dok isto to i mnogo više mogu dobiti u Bugarskoj za mnoogoo manje para

bb

pre 5 godina

Mozda od 200 do 400 evra za letovanje u Bugarskoj bez prevoza tj usluga nocenja ili nocenja sa eventulano doruckom. Kada pogledate cene ovi hoteli u ovim gradovima nude obicno usluge punog pasniona ili all inclusive usluge i onda cene idu od 400 i vise evra a za te iste pare onda mozete otici avionom u Tursku u hoteli istih kategorija sa istom uslugom, kolko bi vas kostali letovanje u hotelu sa 3 ili 4 zvezdie u Pljacima bez prevoaz.
Grcka je isto tako prividno jeftina, jedion ako svu hranu ponesete iz Srbije a tamo samo kupujete hleba i spavate u nekom mizarnom apartmanu .
Kada se pogleda najjeftinije je da idete u Tursku ali nas narod ne shvata da je jeftine u Turskoj npr u Alanji 7 dana u hotelu sa 3 zvezdice i punim pansionom i avio prevozom, nego 10 dana na nekom prstenu ili nekom ostrvu sa busom u apartamanu bez hrane.

Sch4One

pre 5 godina

Летовао давно. Несебар,Созопол и још једно или два места. Море је благи ужас оно није море оно је бара а места па по мом мишљењу ништа посебно. Можда се то и променило али море није сигурно ,баретина тешка.

Prosečno nadprosečan

pre 5 godina

Bio. Pre 15 godina. Bilo jeftino a provod bio odličan. Tada bio momak. More nula. A volim lepo, čisto i slano more. Sad sa porodicom nisam razmišljao u tom pravcu, ali... Bili prijatelji u Kitenu, pa ja bacio pogled na hotel gde su bili. Četvoročlana porodica, hotel odlične tri zvezdice, polupansion, nije na plaži, ali laganim hodom 10 minuta možda i manje... Ladno 500€!!! U sezoni, kad hoćeš da ideš. Džabe!!! Za taj novac Grčka u sezoni hotel, polupansion, 800m pa dalje od plaže bez 1100€ pa na više nema šanse. Crna Gora možda malo manje. O HR neću da pričam. Znači solidan hotel polupansion, da ne mešamo lončiće. Jeste more lošije ali je ogromna razlika! Treba uzeti u obzir.

nemcha

pre 5 godina

a Sutomore? ja tamo kao kralj svake godine, zivot jeftiniji nego u Srbiji... za 250e ostanem 20 dana i jos se dobro provedem iskupam a i provod je odlican

Trајко

pre 5 godina

Ma to je bre pod velikim znakom pitanja sta cete dobii za te pare. Hotel sa tri zvezdice nudi za dorucak jedne te iste namirnice, a za veceru donose sami, i to ono jelo sto odluce da spreme kao najjeftinije...supica iz kese, grasak, pirinac...sve jaka hrana! Desert...kolačic poput kuglice!
A agencijea vam „garantuje" polupansion i mnogo siri izbor jela...Sramota!

Bojan

pre 5 godina

Letovao sam prosle godine u Varni i poprilično sam zadovoljan. Ali iskljucivo Varna, nikako Zlatni Pjasci, nije to za mene. Red plaže i suncobrana pa red kafića pa red suvrnirnica i tri reda hotela - i to je sve. Dok u Varni imate pristojnu plažu, ali i ogroman park za setnju, nekoliko muzeja, nekoliko šoping molova, raznih dešavanja u gradu a da ne pričam što je u Varni jeftinije sve, od smeštaja preko namirnica do kafića i brze hrane. Čak će i menjačnice bolji kurs da vam daju. Ali u svakom slučaju je odnos cene i kvaliteta bolji nego u Crnoj Gori ili Grčkoj.

miki

pre 5 godina

zadnji put kad smo bili dobili smo stomacni virus najverovatnike pd hrane.treba voditi racuna gde i sta jedete.odbarite jedan trstoran gde je prometno i ne menjajte inace moze svasta da vam se desi

Mister No

pre 5 godina

Bio davne 2005-06 ,Suncev Breg.Bilo je stvarno lepo.Nesebar, stari deo,obavezno posetiti.Ostalo mi je u secanju da je bilo neverovatno mnogo Engleza i Skandinavaca.Bugari ljubazni.Sve u svemu pozitivna secanja.

šporet smederevac

pre 5 godina

U Bugarskoj ima previše talasa pa je kupanje u moru prava umetnost, ali zato većina hotela ima bazene.
Ako se već morate kupati u bazenu, Srbija ih ima dovoljno.
Sve ovo je iz ličnog iskustva.

Benny Hill

pre 5 godina

Bio u Neserbar i Suncev Breg...skupi su...nemojte pisati 200 eur..za 200 eur neka soba bez veze...i to je to...najjeftinije sobe bez Rucka i nista pocele su of 35 eur za noc..a OK Sobe su of 50 eur za noc

Ljubisa livac

pre 5 godina

Bio kao mladji u Suncevom Bregu i vrhunski se proveo, za male pare. More kao more nije nesto ali ima provoda dobrog i solidne klope. Pamtim i da su nas presli u nekom klubu, vraca nam konobar kusur od 50e u levima i da nam stare novcanice koje nisu u opticaju. Naravno, to su nam rekli tek sutradan u marketu.

jojo

pre 5 godina

Jesam. Crno more je "more". Voda je zapravo skoro slatka. Sećam se i nekih buba u vodi koje vole da gricnu. Za tinejdžere je možda i ok.

Pečenje prase, jare i jagnje

pre 5 godina

Za mlade sunčana plaža, a za starije stari vlas. Predivno. Obavezno posetiti Nesebar, nešto slično Svetom Stefanu samo je ovo i za sirotinju.
Sad će sigurno drvlje i kamenje na Bugarsku, ali bez brige, obišao sam od Kariba do Filipina, ali u Bugarskoj je divno.

Kiza

pre 5 godina

Bekamovi stigli na Sveti Stefan u CG. Vala ni ja necu da budem vise seljacina i da nosim paradajz u Grcku, idem gde i sva elita pa nek kosta sta kosta !

belizemun

pre 5 godina

bio sam u bugarskoj u suncevom bregu pre 10 godina, sto se tice hotela usluge hrane sve je ok i puno jeftinije od grcke i cg, ali more je nikakvo, stalno su talasi, puno je trave, nisam palmu video, tako da ko hoce provod slobodno bugarska, ali za kupanje nikako, ne moze da primirise jadranskom i egejskom.

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

letovao davne 2003 god u Nesebaru. Secam se da je sve bilo uzasno jeftino ali I to da kad okrenes ledja moru vidis topole,pa deluje kao da si na Tisi. Inace izmisljeno za omladinu I lude provode do ranih jutarnjih sati...

DeDa

pre 5 godina

Što se tiče smeštaja i sadržaja koji se nude nesebar,sunčev breg i zl.pjasci su monte karlo za vecinu grčkih letovališta gde naši uglavnom idu.Što se cena tiče one su bar duplo niže nego u Grčkoj.npr pivo u kafani u starom gradu je 2leva,Dobra večera za 4osobe izadje oko 70leva.Prosto se čovek oseća komforno kada ruča u restoranu.Inače Bugari vole Srbe pa su vrlo prijatni,a razumeju naš jezik jer slušaju našu muziku.Plaze su sa sitnim peskom,i svakodnevno se mašinski čiste od kamenja,pikavaca...More zna da donese alge na neke delove obale ali uvek ima i cistih gde je kupanje super. Ko voli nek izvoli,ali mene Grci drati neće dok isto to i mnogo više mogu dobiti u Bugarskoj za mnoogoo manje para

1127

pre 5 godina

Bio prosle godine(S. Breg). Plaza prelepa, more mutno. Cene niske(pizza 2-3 leva, giros 6-8,pivo u nocnim klubovima 5,lezaljka 10,suncobran 10,cene na trafikama i marketima iste kao nase), smestaj privatni 80 leva(4 osobe, 2 velike sobe sa odvojenim klima ur. Bez doplate). Mesto previse urbano,grad kao i svaki drugi, nikakav osecaj da ste na moru. Puno klubova za mlade. 70% Rusi, 20%Bugari,Srbi manje od 1%. Put do mora 80 % dobar. Ici kolima i obici Nesebar i Sveti vlas(3-4 km). 7 dana-300E.bez ikakve stednje svi troskovi(i prevoz). Za provod nocu super...

OMG

pre 5 godina

Bio sam , video i nikad vise . To nije more , to je bara . Secam se da su meduze bukvalno opsedale obalu Suncevog brega .Talasi veliki , to je za mene ok , ali i mnogo puta crvena zastava zbog toga i zabrana kupanja . Da ne spominjem pijane Britance u dresovima , jer smo jednostavno osudjeni na njih gde god da odemo . Pogodnosti : Jako jeftino , klopa u restoranima pristupacna i ''Happy hours '' u kaficima , primer,kupis jedan koktel , dobijes dva itd .

Prosečno nadprosečan

pre 5 godina

Bio. Pre 15 godina. Bilo jeftino a provod bio odličan. Tada bio momak. More nula. A volim lepo, čisto i slano more. Sad sa porodicom nisam razmišljao u tom pravcu, ali... Bili prijatelji u Kitenu, pa ja bacio pogled na hotel gde su bili. Četvoročlana porodica, hotel odlične tri zvezdice, polupansion, nije na plaži, ali laganim hodom 10 minuta možda i manje... Ladno 500€!!! U sezoni, kad hoćeš da ideš. Džabe!!! Za taj novac Grčka u sezoni hotel, polupansion, 800m pa dalje od plaže bez 1100€ pa na više nema šanse. Crna Gora možda malo manje. O HR neću da pričam. Znači solidan hotel polupansion, da ne mešamo lončiće. Jeste more lošije ali je ogromna razlika! Treba uzeti u obzir.

Pečenje prase, jare i jagnje

pre 5 godina

Za mlade sunčana plaža, a za starije stari vlas. Predivno. Obavezno posetiti Nesebar, nešto slično Svetom Stefanu samo je ovo i za sirotinju.
Sad će sigurno drvlje i kamenje na Bugarsku, ali bez brige, obišao sam od Kariba do Filipina, ali u Bugarskoj je divno.

Bojan

pre 5 godina

Letovao sam prosle godine u Varni i poprilično sam zadovoljan. Ali iskljucivo Varna, nikako Zlatni Pjasci, nije to za mene. Red plaže i suncobrana pa red kafića pa red suvrnirnica i tri reda hotela - i to je sve. Dok u Varni imate pristojnu plažu, ali i ogroman park za setnju, nekoliko muzeja, nekoliko šoping molova, raznih dešavanja u gradu a da ne pričam što je u Varni jeftinije sve, od smeštaja preko namirnica do kafića i brze hrane. Čak će i menjačnice bolji kurs da vam daju. Ali u svakom slučaju je odnos cene i kvaliteta bolji nego u Crnoj Gori ili Grčkoj.

darth vader sa B.Brda!!!

pre 5 godina

Ja bio jednom,od hotela do plaže kao neki šljivik,ja se najedem pa me stomak protera,palme nigde,more ruzno do zla boga,teška vašarčina!!!

irelandcalling

pre 5 godina

Da. Ali u Varni i Zlatnim Pjascima... nista spektakularn...more kao malo slanija barustina, onako bljutavo slano, ni nalik Jadranskom ili Egejskom npr...po vegetaciji NIKAD ne bih rekao da sam na moru. Smestaj jeftin ali ne i dobar, a kad je stvarno dobar onda nije ni jeftin... Hrana SUPER, samo u sve i svasta stavljaju neki specifican zacin koji mi se nije svideo. Usluga zadovoljavajuca, cak i sasvim OK. Bugarska je stvarno bila za niskobudzetni turizam. Ali CG je bolja...o Grckoj i ostatku Jadrana da ne pricam. Znaci Bugarska DA, ali samo jos jednom, i to Nesebar&Suncev Breg... Pozdrav...

Aca

pre 5 godina

Bugarska je super! More je jako čisto ali idete u julu, u avggustu ima puno algi, i puno više talasa, pa je crvena zastava svaki treći dan, i tada kupanja nema. More je manje slano, ali jako toplo, toplije od Jadranskog mora. Auto putevi su super, ograničenje je 140, ali nema presretača pa možete juriti koliko vam volja. Policija im je super, ne diraju strance. Kupite vinjetu na ulazu u zemlju. Preporučujem Sozopol grad sa istorijom, dušom i dve prelepe peščane plaže. za ove pare prosto nema bolje.

iFox

pre 5 godina

Bili u Kitenu. Nema vetra, algi, meduza. Osim šućmurasto zelenkaste boje mora, sve ostalo duplo bolje i jeftinije nego u Grčkoj. Plaže, hoteli, hrana, zabava, ...

Dare

pre 5 godina

Jeste jeftino, ali je more uzas. Provod dobar, more ne valja, puno algi i meduza, mutna voda. Išao sam tri puta sa društvom, bas zbog cene i provoda, jednom nesebar, jednom varna i jednom sunčev breg.

nnidza

pre 5 godina

Jesam. Problem je što je more jako često puno trave, često ima i meduza (malih ali i većih), a talasi znaju da prave problem..To su problemi. A sad lepša strana... Letovališta su prelepa, čista, uredna, sa cenama približno našim. Nikada se nisam "uplašio" računa u restoranu jer odgovaraju džepu nas.iz unutrašnjosti... Zabava je jeftina za.porodice sa decom. Zabavnih programa, mesta za izlaske nikad dosta. Nesebar je prelep, Sunčev Breg zanimljiv, krajnje zanimljiv. Hoteli fantastični... Možda i blaga reč...

šporet smederevac

pre 5 godina

U Bugarskoj ima previše talasa pa je kupanje u moru prava umetnost, ali zato većina hotela ima bazene.
Ako se već morate kupati u bazenu, Srbija ih ima dovoljno.
Sve ovo je iz ličnog iskustva.

Ljubisa livac

pre 5 godina

Bio kao mladji u Suncevom Bregu i vrhunski se proveo, za male pare. More kao more nije nesto ali ima provoda dobrog i solidne klope. Pamtim i da su nas presli u nekom klubu, vraca nam konobar kusur od 50e u levima i da nam stare novcanice koje nisu u opticaju. Naravno, to su nam rekli tek sutradan u marketu.

Mister No

pre 5 godina

Bio davne 2005-06 ,Suncev Breg.Bilo je stvarno lepo.Nesebar, stari deo,obavezno posetiti.Ostalo mi je u secanju da je bilo neverovatno mnogo Engleza i Skandinavaca.Bugari ljubazni.Sve u svemu pozitivna secanja.

Sch4One

pre 5 godina

Летовао давно. Несебар,Созопол и још једно или два места. Море је благи ужас оно није море оно је бара а места па по мом мишљењу ништа посебно. Можда се то и променило али море није сигурно ,баретина тешка.

fan a ne fen

pre 5 godina

Letovao pre neku godinu. Nikad vise... Autobus pun stvari ukraden ispred hotela. Komsiji ukrali auto za jedan minut sa svim stvarima dok je gledao smestaj.

realno

pre 5 godina

Bugarska odlična. More nije na nivou Grčke i Crne Gore na primer, ali se zato Bugari izuzetno trude. Na primer, skoro svako hotel ima bazen.... Cene povoljne, po meni vredi ići.

Bura

pre 5 godina

Dva puta, 2000-ih u svojim dvadesetim. Tada i nikad više :) Doduše, sad kad bi mi neko platio letovanje u Bugarskoj - možda bih i otišao, ali samo u Zlatne Pjasce...

jojo

pre 5 godina

Jesam. Crno more je "more". Voda je zapravo skoro slatka. Sećam se i nekih buba u vodi koje vole da gricnu. Za tinejdžere je možda i ok.

Trајко

pre 5 godina

Ma to je bre pod velikim znakom pitanja sta cete dobii za te pare. Hotel sa tri zvezdice nudi za dorucak jedne te iste namirnice, a za veceru donose sami, i to ono jelo sto odluce da spreme kao najjeftinije...supica iz kese, grasak, pirinac...sve jaka hrana! Desert...kolačic poput kuglice!
A agencijea vam „garantuje" polupansion i mnogo siri izbor jela...Sramota!

nemcha

pre 5 godina

a Sutomore? ja tamo kao kralj svake godine, zivot jeftiniji nego u Srbiji... za 250e ostanem 20 dana i jos se dobro provedem iskupam a i provod je odlican

bb

pre 5 godina

Mozda od 200 do 400 evra za letovanje u Bugarskoj bez prevoza tj usluga nocenja ili nocenja sa eventulano doruckom. Kada pogledate cene ovi hoteli u ovim gradovima nude obicno usluge punog pasniona ili all inclusive usluge i onda cene idu od 400 i vise evra a za te iste pare onda mozete otici avionom u Tursku u hoteli istih kategorija sa istom uslugom, kolko bi vas kostali letovanje u hotelu sa 3 ili 4 zvezdie u Pljacima bez prevoaz.
Grcka je isto tako prividno jeftina, jedion ako svu hranu ponesete iz Srbije a tamo samo kupujete hleba i spavate u nekom mizarnom apartmanu .
Kada se pogleda najjeftinije je da idete u Tursku ali nas narod ne shvata da je jeftine u Turskoj npr u Alanji 7 dana u hotelu sa 3 zvezdice i punim pansionom i avio prevozom, nego 10 dana na nekom prstenu ili nekom ostrvu sa busom u apartamanu bez hrane.

Benny Hill

pre 5 godina

Bio u Neserbar i Suncev Breg...skupi su...nemojte pisati 200 eur..za 200 eur neka soba bez veze...i to je to...najjeftinije sobe bez Rucka i nista pocele su of 35 eur za noc..a OK Sobe su of 50 eur za noc

markoooooOOoOOOooOOooooOoo

pre 5 godina

Ima i u grckoj krš mesta za 200€. Posto ste ovde rekli samo za jedno mesto koje nije nista posebno pa eto, ima za male pare.

grejna tehnika

pre 5 godina

Najlepše more i letovanje na kojem sam ikad bijo. Nesebar je feno menalan. Bugari su divni domaćini a njihova kuhinja među najčuvenijim u Evropi. Plaže su čarobne.

miki

pre 5 godina

zadnji put kad smo bili dobili smo stomacni virus najverovatnike pd hrane.treba voditi racuna gde i sta jedete.odbarite jedan trstoran gde je prometno i ne menjajte inace moze svasta da vam se desi

ipak Grčka

pre 5 godina

Bio pre 15 godina.... More nije more, više liči na Adu, plaža u S. Bregu je odlična, čista, održavana (bar je tada bilo tako). Bilo je jeftinije od nekih zapadnih letovališta, ali ne mnogo jeftinije. U hotelu i na plaži su mi ukrali stvari (šorts, peškire, majice...). Dobar provod noću za mlade, mnogo pijanih Nemaca i skandinavaca. Bugari ne baš previše ljubazni, videlo se da nas ne vole. Video, doživeo, neću ponoviti.

Makedonac

pre 5 godina

letovao davne 2003 god u Nesebaru. Secam se da je sve bilo uzasno jeftino ali I to da kad okrenes ledja moru vidis topole,pa deluje kao da si na Tisi. Inace izmisljeno za omladinu I lude provode do ranih jutarnjih sati...
(GanDra Šajkaš, 6. jul 2018 22:30)
Bio si pre 15-16 god. I pises o cenama,provodu,omladini...Neverovatno glupo I bez poente.PS I u Nesebaru ne mozes videte nikakve topole.Ko zna u kom selu u okolini si ti bio.

Da da

pre 5 godina

Letovao pre neku godinu. Nikad vise... Autobus pun stvari ukraden ispred hotela. Komsiji ukrali auto za jedan minut sa svim stvarima dok je gledao smestaj.
(fan a ne fen, 7. jul 2018 07:15)
Ukrali autobus???Ti Bugarsku nisi ni video cim pises ovakve gluposti.Cini mi se da ti je krajnji domet plaza na J.Moravi.I ostani tamo.Za bolje I nisi...

grejna tehnika

pre 5 godina

Najlepše more i letovanje na kojem sam ikad bijo. Nesebar je feno menalan. Bugari su divni domaćini a njihova kuhinja među najčuvenijim u Evropi. Plaže su čarobne.

nemcha

pre 5 godina

a Sutomore? ja tamo kao kralj svake godine, zivot jeftiniji nego u Srbiji... za 250e ostanem 20 dana i jos se dobro provedem iskupam a i provod je odlican

Kiza

pre 5 godina

Bekamovi stigli na Sveti Stefan u CG. Vala ni ja necu da budem vise seljacina i da nosim paradajz u Grcku, idem gde i sva elita pa nek kosta sta kosta !

bb

pre 5 godina

Mozda od 200 do 400 evra za letovanje u Bugarskoj bez prevoza tj usluga nocenja ili nocenja sa eventulano doruckom. Kada pogledate cene ovi hoteli u ovim gradovima nude obicno usluge punog pasniona ili all inclusive usluge i onda cene idu od 400 i vise evra a za te iste pare onda mozete otici avionom u Tursku u hoteli istih kategorija sa istom uslugom, kolko bi vas kostali letovanje u hotelu sa 3 ili 4 zvezdie u Pljacima bez prevoaz.
Grcka je isto tako prividno jeftina, jedion ako svu hranu ponesete iz Srbije a tamo samo kupujete hleba i spavate u nekom mizarnom apartmanu .
Kada se pogleda najjeftinije je da idete u Tursku ali nas narod ne shvata da je jeftine u Turskoj npr u Alanji 7 dana u hotelu sa 3 zvezdice i punim pansionom i avio prevozom, nego 10 dana na nekom prstenu ili nekom ostrvu sa busom u apartamanu bez hrane.

miki

pre 5 godina

zadnji put kad smo bili dobili smo stomacni virus najverovatnike pd hrane.treba voditi racuna gde i sta jedete.odbarite jedan trstoran gde je prometno i ne menjajte inace moze svasta da vam se desi

fan a ne fen

pre 5 godina

Letovao pre neku godinu. Nikad vise... Autobus pun stvari ukraden ispred hotela. Komsiji ukrali auto za jedan minut sa svim stvarima dok je gledao smestaj.

DeDa

pre 5 godina

Što se tiče smeštaja i sadržaja koji se nude nesebar,sunčev breg i zl.pjasci su monte karlo za vecinu grčkih letovališta gde naši uglavnom idu.Što se cena tiče one su bar duplo niže nego u Grčkoj.npr pivo u kafani u starom gradu je 2leva,Dobra večera za 4osobe izadje oko 70leva.Prosto se čovek oseća komforno kada ruča u restoranu.Inače Bugari vole Srbe pa su vrlo prijatni,a razumeju naš jezik jer slušaju našu muziku.Plaze su sa sitnim peskom,i svakodnevno se mašinski čiste od kamenja,pikavaca...More zna da donese alge na neke delove obale ali uvek ima i cistih gde je kupanje super. Ko voli nek izvoli,ali mene Grci drati neće dok isto to i mnogo više mogu dobiti u Bugarskoj za mnoogoo manje para

iFox

pre 5 godina

Bili u Kitenu. Nema vetra, algi, meduza. Osim šućmurasto zelenkaste boje mora, sve ostalo duplo bolje i jeftinije nego u Grčkoj. Plaže, hoteli, hrana, zabava, ...

Sch4One

pre 5 godina

Летовао давно. Несебар,Созопол и још једно или два места. Море је благи ужас оно није море оно је бара а места па по мом мишљењу ништа посебно. Можда се то и променило али море није сигурно ,баретина тешка.

darth vader sa B.Brda!!!

pre 5 godina

Ja bio jednom,od hotela do plaže kao neki šljivik,ja se najedem pa me stomak protera,palme nigde,more ruzno do zla boga,teška vašarčina!!!

Aca

pre 5 godina

Bugarska je super! More je jako čisto ali idete u julu, u avggustu ima puno algi, i puno više talasa, pa je crvena zastava svaki treći dan, i tada kupanja nema. More je manje slano, ali jako toplo, toplije od Jadranskog mora. Auto putevi su super, ograničenje je 140, ali nema presretača pa možete juriti koliko vam volja. Policija im je super, ne diraju strance. Kupite vinjetu na ulazu u zemlju. Preporučujem Sozopol grad sa istorijom, dušom i dve prelepe peščane plaže. za ove pare prosto nema bolje.

ipak Grčka

pre 5 godina

Bio pre 15 godina.... More nije more, više liči na Adu, plaža u S. Bregu je odlična, čista, održavana (bar je tada bilo tako). Bilo je jeftinije od nekih zapadnih letovališta, ali ne mnogo jeftinije. U hotelu i na plaži su mi ukrali stvari (šorts, peškire, majice...). Dobar provod noću za mlade, mnogo pijanih Nemaca i skandinavaca. Bugari ne baš previše ljubazni, videlo se da nas ne vole. Video, doživeo, neću ponoviti.

jojo

pre 5 godina

Jesam. Crno more je "more". Voda je zapravo skoro slatka. Sećam se i nekih buba u vodi koje vole da gricnu. Za tinejdžere je možda i ok.

Trајко

pre 5 godina

Ma to je bre pod velikim znakom pitanja sta cete dobii za te pare. Hotel sa tri zvezdice nudi za dorucak jedne te iste namirnice, a za veceru donose sami, i to ono jelo sto odluce da spreme kao najjeftinije...supica iz kese, grasak, pirinac...sve jaka hrana! Desert...kolačic poput kuglice!
A agencijea vam „garantuje" polupansion i mnogo siri izbor jela...Sramota!

OMG

pre 5 godina

Bio sam , video i nikad vise . To nije more , to je bara . Secam se da su meduze bukvalno opsedale obalu Suncevog brega .Talasi veliki , to je za mene ok , ali i mnogo puta crvena zastava zbog toga i zabrana kupanja . Da ne spominjem pijane Britance u dresovima , jer smo jednostavno osudjeni na njih gde god da odemo . Pogodnosti : Jako jeftino , klopa u restoranima pristupacna i ''Happy hours '' u kaficima , primer,kupis jedan koktel , dobijes dva itd .

Bura

pre 5 godina

Dva puta, 2000-ih u svojim dvadesetim. Tada i nikad više :) Doduše, sad kad bi mi neko platio letovanje u Bugarskoj - možda bih i otišao, ali samo u Zlatne Pjasce...

markoooooOOoOOOooOOooooOoo

pre 5 godina

Ima i u grckoj krš mesta za 200€. Posto ste ovde rekli samo za jedno mesto koje nije nista posebno pa eto, ima za male pare.

Dare

pre 5 godina

Jeste jeftino, ali je more uzas. Provod dobar, more ne valja, puno algi i meduza, mutna voda. Išao sam tri puta sa društvom, bas zbog cene i provoda, jednom nesebar, jednom varna i jednom sunčev breg.

Pečenje prase, jare i jagnje

pre 5 godina

Za mlade sunčana plaža, a za starije stari vlas. Predivno. Obavezno posetiti Nesebar, nešto slično Svetom Stefanu samo je ovo i za sirotinju.
Sad će sigurno drvlje i kamenje na Bugarsku, ali bez brige, obišao sam od Kariba do Filipina, ali u Bugarskoj je divno.

Benny Hill

pre 5 godina

Bio u Neserbar i Suncev Breg...skupi su...nemojte pisati 200 eur..za 200 eur neka soba bez veze...i to je to...najjeftinije sobe bez Rucka i nista pocele su of 35 eur za noc..a OK Sobe su of 50 eur za noc

Prosečno nadprosečan

pre 5 godina

Bio. Pre 15 godina. Bilo jeftino a provod bio odličan. Tada bio momak. More nula. A volim lepo, čisto i slano more. Sad sa porodicom nisam razmišljao u tom pravcu, ali... Bili prijatelji u Kitenu, pa ja bacio pogled na hotel gde su bili. Četvoročlana porodica, hotel odlične tri zvezdice, polupansion, nije na plaži, ali laganim hodom 10 minuta možda i manje... Ladno 500€!!! U sezoni, kad hoćeš da ideš. Džabe!!! Za taj novac Grčka u sezoni hotel, polupansion, 800m pa dalje od plaže bez 1100€ pa na više nema šanse. Crna Gora možda malo manje. O HR neću da pričam. Znači solidan hotel polupansion, da ne mešamo lončiće. Jeste more lošije ali je ogromna razlika! Treba uzeti u obzir.

realno

pre 5 godina

Bugarska odlična. More nije na nivou Grčke i Crne Gore na primer, ali se zato Bugari izuzetno trude. Na primer, skoro svako hotel ima bazen.... Cene povoljne, po meni vredi ići.

šporet smederevac

pre 5 godina

U Bugarskoj ima previše talasa pa je kupanje u moru prava umetnost, ali zato većina hotela ima bazene.
Ako se već morate kupati u bazenu, Srbija ih ima dovoljno.
Sve ovo je iz ličnog iskustva.

Ljubisa livac

pre 5 godina

Bio kao mladji u Suncevom Bregu i vrhunski se proveo, za male pare. More kao more nije nesto ali ima provoda dobrog i solidne klope. Pamtim i da su nas presli u nekom klubu, vraca nam konobar kusur od 50e u levima i da nam stare novcanice koje nisu u opticaju. Naravno, to su nam rekli tek sutradan u marketu.

irelandcalling

pre 5 godina

Da. Ali u Varni i Zlatnim Pjascima... nista spektakularn...more kao malo slanija barustina, onako bljutavo slano, ni nalik Jadranskom ili Egejskom npr...po vegetaciji NIKAD ne bih rekao da sam na moru. Smestaj jeftin ali ne i dobar, a kad je stvarno dobar onda nije ni jeftin... Hrana SUPER, samo u sve i svasta stavljaju neki specifican zacin koji mi se nije svideo. Usluga zadovoljavajuca, cak i sasvim OK. Bugarska je stvarno bila za niskobudzetni turizam. Ali CG je bolja...o Grckoj i ostatku Jadrana da ne pricam. Znaci Bugarska DA, ali samo jos jednom, i to Nesebar&Suncev Breg... Pozdrav...

1127

pre 5 godina

Bio prosle godine(S. Breg). Plaza prelepa, more mutno. Cene niske(pizza 2-3 leva, giros 6-8,pivo u nocnim klubovima 5,lezaljka 10,suncobran 10,cene na trafikama i marketima iste kao nase), smestaj privatni 80 leva(4 osobe, 2 velike sobe sa odvojenim klima ur. Bez doplate). Mesto previse urbano,grad kao i svaki drugi, nikakav osecaj da ste na moru. Puno klubova za mlade. 70% Rusi, 20%Bugari,Srbi manje od 1%. Put do mora 80 % dobar. Ici kolima i obici Nesebar i Sveti vlas(3-4 km). 7 dana-300E.bez ikakve stednje svi troskovi(i prevoz). Za provod nocu super...

Mister No

pre 5 godina

Bio davne 2005-06 ,Suncev Breg.Bilo je stvarno lepo.Nesebar, stari deo,obavezno posetiti.Ostalo mi je u secanju da je bilo neverovatno mnogo Engleza i Skandinavaca.Bugari ljubazni.Sve u svemu pozitivna secanja.

Bojan

pre 5 godina

Letovao sam prosle godine u Varni i poprilično sam zadovoljan. Ali iskljucivo Varna, nikako Zlatni Pjasci, nije to za mene. Red plaže i suncobrana pa red kafića pa red suvrnirnica i tri reda hotela - i to je sve. Dok u Varni imate pristojnu plažu, ali i ogroman park za setnju, nekoliko muzeja, nekoliko šoping molova, raznih dešavanja u gradu a da ne pričam što je u Varni jeftinije sve, od smeštaja preko namirnica do kafića i brze hrane. Čak će i menjačnice bolji kurs da vam daju. Ali u svakom slučaju je odnos cene i kvaliteta bolji nego u Crnoj Gori ili Grčkoj.

GanDra Šajkaš

pre 5 godina

letovao davne 2003 god u Nesebaru. Secam se da je sve bilo uzasno jeftino ali I to da kad okrenes ledja moru vidis topole,pa deluje kao da si na Tisi. Inace izmisljeno za omladinu I lude provode do ranih jutarnjih sati...

belizemun

pre 5 godina

bio sam u bugarskoj u suncevom bregu pre 10 godina, sto se tice hotela usluge hrane sve je ok i puno jeftinije od grcke i cg, ali more je nikakvo, stalno su talasi, puno je trave, nisam palmu video, tako da ko hoce provod slobodno bugarska, ali za kupanje nikako, ne moze da primirise jadranskom i egejskom.

nnidza

pre 5 godina

Jesam. Problem je što je more jako često puno trave, često ima i meduza (malih ali i većih), a talasi znaju da prave problem..To su problemi. A sad lepša strana... Letovališta su prelepa, čista, uredna, sa cenama približno našim. Nikada se nisam "uplašio" računa u restoranu jer odgovaraju džepu nas.iz unutrašnjosti... Zabava je jeftina za.porodice sa decom. Zabavnih programa, mesta za izlaske nikad dosta. Nesebar je prelep, Sunčev Breg zanimljiv, krajnje zanimljiv. Hoteli fantastični... Možda i blaga reč...

Makedonac

pre 5 godina

letovao davne 2003 god u Nesebaru. Secam se da je sve bilo uzasno jeftino ali I to da kad okrenes ledja moru vidis topole,pa deluje kao da si na Tisi. Inace izmisljeno za omladinu I lude provode do ranih jutarnjih sati...
(GanDra Šajkaš, 6. jul 2018 22:30)
Bio si pre 15-16 god. I pises o cenama,provodu,omladini...Neverovatno glupo I bez poente.PS I u Nesebaru ne mozes videte nikakve topole.Ko zna u kom selu u okolini si ti bio.

Da da

pre 5 godina

Letovao pre neku godinu. Nikad vise... Autobus pun stvari ukraden ispred hotela. Komsiji ukrali auto za jedan minut sa svim stvarima dok je gledao smestaj.
(fan a ne fen, 7. jul 2018 07:15)
Ukrali autobus???Ti Bugarsku nisi ni video cim pises ovakve gluposti.Cini mi se da ti je krajnji domet plaza na J.Moravi.I ostani tamo.Za bolje I nisi...