Servisne informacije 0

09.06.2024.

20:17

Ova ulica biće zatvorena za saobraćaj tri dana

Zbog obavljanja radova na zameni vodovodne mreže u Pupinovoj ulici, ona će od ponedeljka pet dana biti zatvorena za saobraćaj i parkiranje motornih vozila, dok će pešacima biti omogućen prolaz.

Izvor: Zr Klik

Ova ulica biće zatvorena za saobraćaj tri dana
O_Lypa/Shutterstock

Podeli:

"U okviru Prve faze rekonstrukcije vodovodne mreže koja obuhvata zamenu oko 20km cevi starijih od 50 godina i izgradnju isto toliko kilometara vodovodnih priključaka koji vode od novopostavljene mreže do objekata korisnika, JKP 'Vodovod i kanalizacija' Zrenjanin obavljaće radove u Pupinovoj ulici u centru.

Zbog obavljanja pomenutih radova Pupinova ulica biće u periodu od ponedeljka 10. juna od 7 časova do petka 14. juna do 17 časova zatvorena za saobraćaj i parkiranje motornih vozila, dok će pešacima biti omogućen prolaz u skladu sa trenutnom situacijom oko izvođenja radova na terenu.

U pomenutom periodu prolaz motornih vozila biće omogućen isključivo samo službenim vozilima Pošte, Telekoma i ostalih privrednih i poslovnih subjekata koji posluju u ovoj ulici.

Mesto izvođenja radova biće obeleženo odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, radovi se obavljaju po važećoj građevinskoj dozvoli, a regulacija saobraćaja po Projektu regulacije u toku radova i Rešenju Odseka za saobraćaj GU Zrenjanin", rekao je mr Siniša Gajin, dipl.inž.menadžm. rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Eksplozije kod Kragujevca

Tim za uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava u kamenolomu Straževica kod Kragujevca uništio je još jedno neeksplodirano ubojito sredstvo, minobacačku minu 45 mm.

14:36

18.7.2024.

1 d

Podeli: