Servisne informacije 1

31.05.2024.

9:13

Završni radovi: Potpuno drugačiji izgled dve ulice

Radovi na izgradnji i održavanje putne infrastrukture na teritoriji Zrenjanina nastavljeni su i ove nedelje, a najintenzivniji su na "Bagljašu", gde su asfaltirani delovi ulica Žabaljske i Bogdana Teodosina.

Izvor: Zr Klik

Završni radovi: Potpuno drugačiji izgled dve ulice
Shutterstock/Andrewshots

Podeli:

Ovde su u pitanju kompleksni radovi, kojima te ulice dobijaju ne samo novu asfaltnu podlogu, već i proširenje sa tri na šest metara, čime se stiču tehnički uslovi i za promenu režima saobraćaja u njima u predstojećem periodu.

Podsećamo, Žabaljska ulica je među najdužim na teritoriji MZ "Veljko Vlahović" i bila je dvosmerna u najvećem delu dužine od 1,6 kilometara, osim između ulica Zdravka Čelara i Bogdana Teodosina. Taj deo ulice, dužine 365 metara, sada je proširen, a tokom radova bilo je neophodno i dislociranje nekoliko stubova mreže kablovskog operatera.

Sa Žabaljskom se ukršta i Ulica Bogdana Teodosina, koja je takođe proširena i asfaltirana u delu između Žabaljske i Dr Đorđa Joanovića, a postavljeni su i novi šahtovi na mreži atmosferske kanalizacije. Po završetku svih radova i tehničkog prijema, sledi i promena režima saobraćaja u obe ulice – Žabaljska postaje dvosmerna celom dužinom, a Bogdana Teodosina u delu od Dr Đorđa Joanovića do Žabaljske.

1 Komentari

Možda vas zanima

Ekonomija

Nove linije na aerodromu u Nišu

Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu otvoriće svoju novu terminalnu zgradu u narednih deset dana, dok su pregovori o obezbeđivanju novih letova za letnju sezonu 2025. godine u toku.

8:06

15.7.2024.

1 d

Podeli: