Društvo 0

06.06.2024.

15:46

Spremna banatska Kopakabana: Počinje nova sezona na poznatom kupalištu

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Izvor: Novosti/B.G.

Spremna banatska Kopakabana: Počinje nova sezona na poznatom kupalištu
Aleksandar Blanusa/Shutterstock

Podeli:

"Peskovite plaže umivene su i doterane, dopunjene novim peskom, a prema najavama meteorologa temperatura za vikend biće preko 30 stepeni Celzijusa i Peskara je spremna za prve kupače", poručuje Aleksandar Lazić, vlasnik Tropskog plažnog bara, uz najavu puno zanimljivih sportskih i kulturno zabavnih događaja na vrelom banatskom pesku tokom leta.

Sezona kupanja na gradskom bazenu pod otvorenim nebom u Zrenjaninu, najavljena je 14.jun po tradiciji, poslednji dan školske godine u Zrenjaninu, prenose Novosti.

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Eksplozije kod Kragujevca

Tim za uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava u kamenolomu Straževica kod Kragujevca uništio je još jedno neeksplodirano ubojito sredstvo, minobacačku minu 45 mm.

14:36

18.7.2024.

22 h

Društvo

Nove linije preko Pupinovog mosta

Uz autobusku liniju 85, preko Pupinovog mosta u planu je uvođenje još tri autobuske linije, čime bi se kompletna banatska strana Beograda povezala sa Bačkom ulicom u Zemunu.

21:16

17.7.2024.

1 d

Podeli: