Servisne informacije 0

15.04.2024.

14:00

Subotička toplana ponovo počinje sa grejanjem

JKP "Subotička toplana" obaveštava kupce toplotne energije da će 16. aprila, tokom kasnih popodnevnih časova, ponovo početi isporuku toplotne energije, te da se stabilizacija režima grejanja očekuje u kasnim večernjim časovima.

Izvor: Subotica.com

Subotička toplana ponovo počinje sa grejanjem
Shutterstock/Andrew Angelov

Podeli:

Nakon nekoliko izuzetno toplih i sunčanih dana u nizu od utorka se očekuje postepeno zahlađenje, nakon današnjih maksimalnih 29 stepeni već sutra će temperatura pasti na 20 stepeni u najtoplijem delu dana, a u ranijim popodnevnim časovima očekuje se visoka oblačnost i kiša koja će se sa kraćim prekdima padati praktično do ponoći, prenosi Subotica.com.

Već sutradan, u sredu, 17. aprila, temperatura neće prelaziti trinaesti podeok, a tokom noći pašće na 8 stepeni, uz jaču kišu. Slično vreme zadržaće se i u narednih nedelju dana a najviše dnevne će se kretati od 11 do 15 stepeni.

Shodno povratku hladnijih dana i noći, daljinsko grejanje iz subotičkog komunalnog preduzeća radiće u skladu sa situacijom i grejati domove i druge korisnike dok god bude bilo potrebe.

0 Komentari

Možda vas zanima

Ekonomija

Oni najviše zarađuju u Nišu

Prema najnovijim podacima Republičkog zavoda za statistiku prosečna neto zarada stanovnika Niša iznosila je u februaru ove godine 90.438 dinara, što je za 3.687 dinara manje od republičkog proseka.

12:11

28.4.2024.

1 d

Podeli: