Tri vozača privedena zbog brze vožnje i droge u Subotici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja i zadržali u službenim prostorijama trojicu vozača zbog prekoračenja brzine i upotrebe opojnih supstanci, saopšteno je danas iz Policijske uprave Subotica.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.02.2024.

08:31

Tri vozača privedena zbog brze vožnje i droge u Subotici
Ilustracija/Foto: velenjac/Shutterstock

U blizini Subotice iz saobraćaja je isključen 51-ogodišnji vozač "opela'' koji je vozio brzinom 198 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80.

Saobraćajna policija u Bačkoj Topoli zaustavila je 27-godišnjaka koji je upravljao "pežoom" sa 1,47 promila alkohola u organizmu i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, dok je u Subotici iz saobraćaja isključen 23-godišnjak koji je zatečen kako upravlja vozilom pod dejstvom kanabisa.

Ovim vozačima određeno je zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Iz MUP-a apeluju na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: