Servisne informacije 0

10.04.2024.

17:26

Širi se neprijatan miris novosadskim naseljem: Angažovane sve službe u gradu FOTO/VIDEO

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić naložio svim relevantnim gradskim službama i resornim upravama da angažuju sve resurse kako bi se adekvatno reagovalo na širenje neprijatnog mirisa u Veterniku.

Izvor: B92.net

Širi se neprijatan miris novosadskim naseljem: Angažovane sve službe u gradu FOTO/VIDEO
Irma eyewink/Shutterstock

Podeli:

Izdat je nalog svim relevantnim gradskim službama i resornim upravama da u punom kapacitetu angažuju sve resurse kako bi se što pre došlo do činjenica i adekvatno reagovalo na širenje neprijatnog mirisa u prigradskom naselju Veternik, u Ulici Dragoslava Srejovića.

Utvrđeno je da je voda iz gradskog vodovodnog sistema bezbedna za korišćenje, a prema dosadašnjim analizama i informacijama, ne postoji prisustvo prirodnog gasa iz sistema DP "Novi Sad gas" u kanalizacionom sistemu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

U toku su hemijske analize kanalizacionog sadržaja, čiji se rezultati očekuju u najkraćem mogućem roku, kako bi se nastali problem sanirao.

Javnost će blagovremeno biti obaveštena nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica o uzroku pojave neprijatnog mirisa na predmetnoj lokaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Danas oko 12 časova građani su prijavili neprijatan miris koji dopire iz kanalizacije na Futoškoj pijaci u Novom Sadu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Ekonomija

Oni najviše zarađuju u Nišu

Prema najnovijim podacima Republičkog zavoda za statistiku prosečna neto zarada stanovnika Niša iznosila je u februaru ove godine 90.438 dinara, što je za 3.687 dinara manje od republičkog proseka.

12:11

28.4.2024.

1 d

Podeli: