Hronika 0

04.03.2024.

9:09

Najnoviji detalji tragedije u Novom Sadu VIDEO

Stravična tragedija koja se desila u Novom Sadu potresla je čitav region. Naime bračni partneri izvršili su samoubistvo skokom sa solitera, a pre toga su u kući usmrtili svoja dva sina.

Izvor: B92.net/TV Prva

Najnoviji detalji tragedije u Novom Sadu VIDEO
PrintScreen/TV Prva

Podeli:

Celu Srbiju, a naročito Novi Sad, potresla je vest da su upravo u kući iza mene pronađena beživotna tela dva mala dečaka stara jednu i tri godine.

Naime, bračni supružnici koji su pre dve noći zajedno skočili sa vrha solitera, tačnije sa sedamnaestog sprata, pre samog ubistva ubili su svoja dva mala sina, čija su beživotna tela pronađena upravo ovde u kući u Petrovaradinu, na domak Novog Sada. Reč je o mladom bračnom paru, muškarcu starom 25 i devojci staroj 23 godine, koji su se popeli na soliter, nasilno polomili staklo kako bi izašli na krov i potom zajedno skočili sa zgrade.

Nakon što je hitna pomoć stigla, mogla je da konstatuje samo smrt, ali kod njih nisu pronađena nikakva dokumenta i policija nije mogla da identifikuje lica. Nakon što je policija juče uspela da ustanovi identitet, uputili su se prema kući gde su oni živeli sa dvoje dece kao podstanari, nasilno su otvorili vrata kuće i jedino što su zatekli bila su ubijena mala deca.

Komšije su za ovaj bračni par rekli da je bio gotovo neprimetan, živeli su mirno i nisu se družili ni sa kim iz komšiluka. Slabo su ih viđali, muškarca su samo ponekad videli kada krene na posao, ali nisu sigurni čime se bavio dok je devojka uglavnom bila domaćica i u kući.

Kuću u kojoj su živeli sa decom su iznajmljivali od gazde koji je živeo u Švedskoj, ali je on preminuo pre dva meseca u 96. godini života.

Razlozi ove stravične tragedije i dalje nisu poznati. Istraga je u toku i ona će pokazati zbog čega je bračni par prvo ubio svoju decu, a nakon toga i oduzeo sebi život.

Pročitajte još:

Mladi bračni par skočio sa solitera u Novom Sadu

Ubili decu, pa skočili sa solitera? Pronađena tela dečaka u stanu u Novom Sadu

"Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju": Oglasio se gradonačelnik

Opširnije pogledajte u video-prilogu TV Prve:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: