Najavljene veće podsticajne mere za preduzetnike u Novom Sadu

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić objavio je novi video na svom Instagram profilu, u kom ističe da će u 2024. godini podsticajne mere za preduzetnike biti povećane sa 50 miliona na 70 miliona dinara.

Izvor: telegraf.rs

Petak, 29.12.2023.

14:38

Default images
Foto: Shutterstock/Miljan Zivkovic

"Grad Novi Sad od 2020. godine pomaže malim, mikro preduzećima, a takođe i preduzetnicima za unapređenje njihovog posla kroz konkurs javnog poziva za nabavku mašina i opreme za rad. U ovoj, 2023. godini ukupno je 94 privredna subjekta dobilo bespovratna sredstva od strane Grada. Iznos koji smo namenili je bio 50.000.000 dinara. Mislim da im je stvarno preko potrebno da unaprede svoje poslovanje, da zaposle ljude, da budu konkurentniji", napisao je gradonačelnik Novog Sada i dodao:

"Mi smo kao Grad u narednoj budžetskoj godini, 2024. opredelili 70.000.000 dinara za ovu, za mene važnu podsticajnu meru i pozvao bih sve firme sa teritorije Novog Sada da se jave jer je ovo izuzetno važno i značajno da se firme razvijaju i da u budućnosti zapošljavaju još veći broj ljudi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: