Društvo 0

15.06.2024.

7:58

Rekonstrukcija ide po planu: Evo kada će biti otvoren bazen na Sajmištu

Otvoreni bazen Sportskog centra "Sajmište" biće u funkciji do kraja juna ili početka jula.

Izvor: 021.rs

Rekonstrukcija ide po planu: Evo kada će biti otvoren bazen na Sajmištu
SunKids/Shutterstock

Podeli:

Kako za 021.rs kaže v.d. direktor Spensa Miroslav Novaković, nakon rekonstrukcije, očekuje se da će ovaj bazen raditi tokom najvećeg dela ovogodišnje kupališne sezone.

"Očekujemo da će izvedeni radovi značajno poboljšati komfor i uslove za boravak, kako sportista, tako i rekreativaca, a posebno naših najmlađih sugrađana", ističe Novaković.

On navodi da se radovi privode kraju u skladu sa ugovorenim rokom od osam meseci od dana uvođenja u posao, odnosno od 23. oktobra prošle godine. Novaković naglašava da nema kašnjenja u rokovima i da je izvođač do sada u potpunosti ispoštovao usvojeni dinamički dan.

Rekonstrukcija uključuje obnovu školjke velikog, malog i dečijeg bazena, zajedno sa njihovim prelivnim kanalima, ali i sređivanje više od 2.300 kvadratnih metara podova, odnosno dna bazena i zidova, kao i instalaciju cevi i druge prateće poslove.

U rekonstrukciju bazena na Sajmištu uloženo je više od 140 miliona dinara.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Upućen važan apel svim Beograđanima

Javno-komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" uputilo je apel svim građanima, s obzirom na to da se nalazimo u periodu sa izuzetno visokom dnevnom temperaturom vazduha, da racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda.

8:14

12.7.2024.

1 d

Podeli: