Utorak, 19.12.2023.

10:18

Nastavljeno infrastrukturno uređenje u naselju Jerka

Nakon vikenda, nastavljeno je infrastrukturno uređenje i asfaltiranje ulica u nekolio novopazarskih naselja.

Izvor: rtvnp.rs

Default images
Foto: Shutterstock/Andrewshots

Sa asfalterskim radovima nastavilo se i u naselju Jerka. Iako je decembar, intenzivno se izvode asfalterski radovi na nekoliko lokacija. Ravnomerno se infrastrukturni projekti realizuju u gradu, prigradskim naseljima i na seoskom području. Takav je slučaj i u naselju Jerka, a cilj je omgućiti građanima pristojne uslove za život bez obzira što su naselja u kojima žive udaljena kilometrima od centra grada.

Gradilišta su obišli i sa meštanima razgovarali član Privremenog organa, Nihad Hasanović i direktor Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta, Mujo Šaćirović.

Jerka ima brojna domaćinstva, a zbog svojih prirodnih lepota oduvek je bilo i naselje sa velikim brojem vikendica. Dok nisu počeli da se realizuju infrastrukturni projekti, ovde je bilo mnoštvo problema.

Osim u Jerki, ove nedelje asfaltiraće se i u naselju Postenje. Jedan od važnijih infrastrukturnih projekata koji se sada sprovode je i postavljanje trotoara u Ulici Save Kovačevića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: