Hronika 0

13.04.2024.

12:47

Masovna tuča u Novom Pazaru: Tinejdžeri se pobili u centru grada VIDEO

U kasnim večernjim satima, sinoć je u ulici Stevana Nemanje u Novom Pazaru došlo do tuče dve grupe tinejdžera ispred poznatog ugostiteljskog objekta.

Izvor: Sandžak danas

Masovna tuča u Novom Pazaru: Tinejdžeri se pobili u centru grada VIDEO
Profimedia

Podeli:

U incidentu koji se odigrao oko 23 časa tokom treće bajramske noći, povređeno je više lica, od kojih su neki zadobili ozbiljne rane od hladnog oružja.

Sandžak Danas došla je u posed video snimka, na kom je zabeležen sam kraj sukoba, a prema izjavama očevidaca, tuča je trajala najmanje deset minuta. Na snimku se vidi kako sukob jenjava na desnoj strani ulice, nakon čega jedan od učesnika pretrčava na suprotnu stranu i priskače u pomoć drugom, koji se drži za oči, najverovatnije zbog upotrebe biber spreja. Potom nastavlja sukob s drugom grupom mladića.

Prema izjavama očevidaca situacija je eskalirala iz verbalne rasprave u fizički obračun. Uprkos pokušajima prisutnih da smire situaciju, tuča je trajala sve dok policija nije intervenisala.

Hitne službe su brzo reagovale i povređene su prevezli u lokalnu bolnicu. Policija je započela detaljnu istragu kako bi utvrdila sve okolnosti incidenta. Trenutno je broj povređenih nepreciziran, a stanovnici Novog Pazara izražavaju šok i zabrinutost zbog ovog nasilnog događaja koji je narušio mir večeri.

Na početku snimka se vidi mladić kog pridržava drugi i sklanja ga od mesta sukoba.

Trenutno nije poznat broj povređenih.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Ekonomija

Oni najviše zarađuju u Nišu

Prema najnovijim podacima Republičkog zavoda za statistiku prosečna neto zarada stanovnika Niša iznosila je u februaru ove godine 90.438 dinara, što je za 3.687 dinara manje od republičkog proseka.

12:11

28.4.2024.

1 d

Podeli: