"Sad je malo lakše": Oglasila se porodica ubijenog Nusreta

Osumnjičeni za ubistvo Nusreta Destanovića (28) iz Tutina, uhapšen je po međunarodnoj poternici u Austriji, saznaje se od izvora bliskog porodici.

Izvor: telegraf.rs

Sreda, 21.02.2024.

13:53

Foto: Shutterstock/FOTOKITA

Po pitanju hapšenja osumnjičenog za ubistvo mladića, policija se još nije oglašavala. Ipak, porodica ovog mladića tvrdi da su do njih stigle proverene informacije, kao i da se sada osećaju lakše.

"Pronašli smo bar neki mir. Malo je lakše. Hvala Alahu", rekao je izvor blizak porodici.

Podsetimo, glavni osumnjičeni u ovom slučaju bio je S.A.Z, za kojim je bila raspisana međunarodna poternica. Odmah nakon pronalaska Nusretovog tela uhapšene su još dve osobe: E.Dž. (19) iz Sjenice, osumnjičen za neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela, i E.H. (40) iz Novog Pazara, osumnjičen za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Pored njih, uhapšena je i R.H. (27), bivša supruga S.A.Z, za koju se sumnja da se pred ubistvo viđala sa Nusretom, te da ga je ujedno i namamila kobne večeri.

S. A. Z. se sumnjiči da je, uz pomoć E.Dž, 8. februara naneo smrtne povrede Destanoviću oštrim predmetom, a zatim njegovo telo sakrio u bunar. Kako se nezvanično saznao od rođake ubijenog mladića, Nusret je bio pretučen i naneto mu je čak 22 uboda po telu. Njegovo telo umotano je u ćebe i bačeno u bunar.

"Viđala se u isto vreme sa Nusretom i ubicom da bi ih pravila ljubomornim"

Porodica ubijenog Nusreta sumnja da je R.H. igrala dvostruko, te je Nusretu davala lažnu nadu, dok se sve vreme viđala sa svojim bivšim suprugom S.Z.A.

"Ona je Nusretu davala lažnu nadu, da ga voli i da će se venčati. Ipak, sve vreme se viđala sa osumnjičenim za ubistvo, mislila je da će se pomiriti. Igrala je dvostruko. S.Z.A. je bio ljubomoran i onda je došlo do ovoga", navodi Nusretova rođaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Beograd na vodi se znatno širi MAPA

Vlada Srbije donela je odluku o izradi izmena i dopuna Prostornog plana područja posebne namene uređenja dela priobalja grada Beograda za područje priobalja reke Save za projekat Beograd na vodi.

14:39

11.4.2024.

1 d

Podeli: