Kako teče rekonstrukcija puta Novi Pazar-Tutin? "U pitanju je izuzetan projekat" FOTO

Rekonstrukcija puta Novi Pazar – Tutin teče planiranom dinamikom, a završeno je 28 odsto predviđenih radova.

Izvor: B92

Petak, 05.02.2021.

10:00

Kako teče rekonstrukcija puta Novi Pazar-Tutin?
Foto: Grad Novi Pazar

"Iako stalno govorimo o rekonstrukciji, imajući u vidu obim radova, možemo reći da je reč o izgradnji potpuno novog puta, u pitanju je izuzetan projekt čija realizacija teče po plan", kazao je državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Enes Buhić koji je obišao radove.
Foto: Grad Novi Pazar
Izvođač radova na rekonsterukciji trase Novi Pazar – Tutin, duge nešto više od 23 kilometra je turska kompanija "Tašjapi".

U ime kompanije, Yenal Elias, menadžer projekta ističe da će put po okončanju radova biti funkcionalniji i bezbedniji za učesnike u saobraćaju, što je za ceo region izuzetno važno.

"Okončano je oko 28 procenata predviđenih radova. Kašnjenja neće biti jer smo u odnosu na plan dinamike koji je predat resornom ministarstvu, slobodno mogu reći jedan korak ispred. Nadamo se da će projekat biti od koristi svim građanima a ne isključujrm mogućnost da obaveze privedemo kraju pre predviđenog roka", rekao je mendžer projekta Yenal Elias.
Foto: Grad Novi Pazar

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: