Društvo 0

21.06.2024.

11:00

Nastavlja se rekonstrukcija i dogradnja Opšte bolnice u Novom Pazaru

Grad Novi Pazar objavio je prethodno obaveštenje o izradi projektno-tehničke dokumentacije za rušenje starih i dotrajalih objekata, dogradnju i rekonstrukciju postojećih objekata, izgradnju novih objekata Opšte bolnice u tom gradu.

Izvor: eKapija/I.Ž.

Nastavlja se rekonstrukcija i dogradnja Opšte bolnice u Novom Pazaru
GRAYSCVLE/Shutterstock.com

Podeli:

Kako se navodi, tender će biti raspisan 29. jula, prenosi eKapija.

Podsetimo, pre dve godine, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević potpisali su sporazum o zajedničkom sprovođenju javne nabavke u izgradnji, dogradnji, rekonstrukciji i adaptaciji opšte bolnice u Novom Pazaru, navedeno je na sajtu ove opštine.

Izgradnja objekata je preduslov za podizanje opšte bolnice na nivo kliničkog centra.

Ubrzo je raspisan i tender, a konzorcijumu, predvođenom kompanijom GAT iz Novog Sada, poveren je posao izgradnje, dogradnje, rekonstrukcije i adaptacije objekata. Ta grupa, koju čine i novosadski Tehnoinženjering i Enterijer Moša, beogradski Saturn Electric i Jugogradnja, te Remontni centar iz Užica, ponudili su da posao obave za nešto više od šest milijardi i 119 miliona dinara, odnosno, oko 51,8 miliona evra.

Kako je istaknuto, projekat obuhvata izgradnju novog hirurškog bloka sa rekonstrukcijom postojećeg, izgradnju zgrade psihijatrije, nadogradnju internog odeljenja i potpunu rekonstrukciju postojećeg objekta kao i detaljnu adaptaciju doma zdravlja.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Niče, gradi se: "Raste" Dorćol FOTO

U Gospodar Jovanovoj ulici, broj 54, na Dorćolu u planu je izgradnja stambene zgrade, spratosti Po+Pr+6+Ps, vidi se iz urbanističkog projekta za koji je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Beograda oglasio javnu prezentaciju.

15:17

23.7.2024.

23 h

Servisne informacije

Važan apel Kragujevčanima

Iako su zalihe na akumulacijama sa kojih se Kragujevac snabdeva vodom dovoljne u ovom trenutku, na drugoj redovnoj sednici Okružnog štaba za vanredne situacije Šumadijskog upravnog okruga, upućen je apel stanovništvu da racionalizuje potrošnju vode.

8:13

24.7.2024.

6 h

Podeli: