Društvo 0

10.06.2024.

10:48

Oni su ponos Sjenice FOTO

Matura i matursko veče sigurno su događaji koje većina srednjoškolaca koji su ovim činom činom zakoračili u svet odraslih, pamti do kraja života, a svako od njih poneće dalje uglavnom lepe uspomene.

Izvor: RINA

Oni su ponos Sjenice FOTO
RINA

Podeli:

Širom Srbije proteklih nedelja šetali su maturanti u svečanim toaletama, na ponos roditelja i svojih najbližih. Tako je sinoć bilo i u Sjenici, svršeni gimnazijalci prošetali su čaršijom, a na čelu te jedinstvene povorke bili su najbolji učenici, Almin Hadžović i Ena Mašović. Oboje neustrašivi borci u sticanju znanja, zasluženo su bili predvodnici  ovogodišnjeg maturskog defilea.

Ena je osim što je odličan đak, bila učesnica brojnih takmičenja na kojima je postigla izuzetne rezultate, takođe, bila je i društveno angažovana kroz projekte Kancelarije za mlade, a ono što je posebno zanimljivo, za svo to vreme aktivno je bila uključena u porodični posao.

RINA

"Kada se osvrnem sada na prethodni period i pogledam postignute rezultate, vidim da je moja posvećenost svemu tome i vreme koje sam utrošila zaista vredelo. Jako sam zahvalna svojoj porodici i profesorima koji su mi pored znanja dali i mnogo životnih lekcija i uvek su bili tu da me podrže", kaže Ena.

Ova vredna devojka nastavlja dalje i već ima viziju svoje budućnosti.

"Sada planiram da nastavim školovanje i upišem Pravni fakultet. Smatram da je i pored dobrog zanata koji sam ja kod kuće izučila, potreban i fakultet kako bi na najbolji način doprinela svom gradu u koji planiram da se vratim", poručuje Ena.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Važan apel Kragujevčanima

Iako su zalihe na akumulacijama sa kojih se Kragujevac snabdeva vodom dovoljne u ovom trenutku, na drugoj redovnoj sednici Okružnog štaba za vanredne situacije Šumadijskog upravnog okruga, upućen je apel stanovništvu da racionalizuje potrošnju vode.

8:13

24.7.2024.

1 d

Društvo

Niče, gradi se: "Raste" Dorćol FOTO

U Gospodar Jovanovoj ulici, broj 54, na Dorćolu u planu je izgradnja stambene zgrade, spratosti Po+Pr+6+Ps, vidi se iz urbanističkog projekta za koji je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Beograda oglasio javnu prezentaciju.

15:17

23.7.2024.

1 d

Podeli: