Hronika 0

20.06.2024.

13:48

Policija u Nišu imala pune ruke posla

Policija u Nišu je iz saobraćaja isključila četvoricu vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, odnosno psihoaktivnih supstanci, saopštila je danas policijska uprava u tom gradu.

Izvor: Tanjug

Policija u Nišu imala pune ruke posla
Shutterstock/AstroStar

Podeli:

Saobraćajna patrola u okolini Niša zaustavila je četrdesetdevetogodišnjeg muškaraca koji je upravljao biciklom sa 2,96 promila alkohola u organizmu i protiv njega će, zbog nasilničke vožnje, biti podneta prekršajna prijava.

Policija u ovom gradu zatekla je četrdesetdevetogodišnjaka koji je vozio "folksvagen" sa 1,46 promila alkohola u organizmu i pod uticajem kokaina, a u okolini Niša i u Niškoj Banji vozače "renoa"(63) i mopeda "peda" (20) koji su upravljali vozilima pod dejstvom marihuane.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Važan apel Kragujevčanima

Iako su zalihe na akumulacijama sa kojih se Kragujevac snabdeva vodom dovoljne u ovom trenutku, na drugoj redovnoj sednici Okružnog štaba za vanredne situacije Šumadijskog upravnog okruga, upućen je apel stanovništvu da racionalizuje potrošnju vode.

8:13

24.7.2024.

19 h

Društvo

Niče, gradi se: "Raste" Dorćol FOTO

U Gospodar Jovanovoj ulici, broj 54, na Dorćolu u planu je izgradnja stambene zgrade, spratosti Po+Pr+6+Ps, vidi se iz urbanističkog projekta za koji je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Beograda oglasio javnu prezentaciju.

15:17

23.7.2024.

1 d

Podeli: