Hronika 2

25.05.2024.

14:08

"Izgubila je razum i isekla dete": Poznato stanje devojčice koju je majka povredila nožem

Povrede koje je zadobila šestogodišnja devojčica, koju je juče nožem povredila majka Š.B.(20), sanirane su joj u ambulanti dečje klinike UKC Niš.

Izvor: Blic.rs

"Izgubila je razum i isekla dete": Poznato stanje devojčice koju je majka povredila nožem
Shutterstock/BalkansCat

Podeli:

Kako "Blic" saznaje, u pitanju su bile površinske posekotine i posle toga je dete pušteno na kućno lečenje.

 "Izgubila je razum, uz pretnje i psovke isekla dete"

Podsetimo, majka troje dece (20) iz okoline Niša juče je nožem tri puta posekla svoju ćerku (6) nakon što je navodno, nadležni Centar za socijalni rad pokušao da joj privremeno oduzme preostalo dvoje dece, jer se treće dete već nalazi u hraniteljskoj porodici.

"Nadležni Centar za socijalni rad došao je da preuzme dvoje dece koje su trebali da odvedu u hraniteljsku porodicu, s obzirom na to da njihova majka koja je inače dugogodišnji zavisnik i pored svih upozorenja i šansi koji je navodno, dobila od nadležnog Centra nije popravila svoje ponašanje, oni su se odlučili na takav korak. Naime, kada je videla zaposlene radnike Centra potpuno je izgubila razum, uz pretnje, psovke i agresivno ponašanje dograbila je nož i isekla svoje šestogodišnje dete po leđima", kažu komšije koje su se u tom trenutku našli na mestu nezapamćenog incidenta.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog krivičnog dela nasilja u porodici. Osumnjičena majka je nakon incidenta privedena i određeno joj je zadržavanje do 48 sati.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: