Hronika 0

15.04.2024.

13:25

Niška policija imala pune ruke posla: Tokom vikenda isključila 30 vozača iz saobraćaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u kontroli tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja 30 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i trojicu pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Izvor: Tanjug

Niška policija imala pune ruke posla: Tokom vikenda isključila 30 vozača iz saobraćaja
Shutterstock/ToskanaINC

Podeli:

Saobraćajna patrola zadržala je vozače "opela" (28) i "audija" (45) koji su vozili sa 2,47, odnosno 2,14 promila alkohola u organizmu i protiv njih će, zbog nasilničke vožnje, biti podnete prekršajne prijave, saopštila je niška policija.

Policija u Doljevcu zaustavila je dvadesetogodišnjaka koji je upravljao "folksvagenom" brzinom od 143,7 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje 60 i pod dejstvom marihuane, a u Nišu dvadesettrogodišnjeg vozača "sitroena" koji je vozio brzinom od 103,4 kilometra na čas na delu puta gde je ograničenje 60, sa 1,82 promila alkohola u organizmu i pod uticajem kokaina i amfetamina.

Takođe, patrola u Merošini zadržala je dvadesetjednogodišnjeg vozača "folksvagena" koji je vozio pod dejstvom marihuane.

Inače, na području Niša tokom proteklog vikenda otkrivena su ukupno 424 saobraćajna prekršaja.

Policijska uprava u Nišu apeluje na vozače da poštuju ograničenje brzine, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, kao i da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa, jer time čuvaju kako svoj, tako i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Ekonomija

Oni najviše zarađuju u Nišu

Prema najnovijim podacima Republičkog zavoda za statistiku prosečna neto zarada stanovnika Niša iznosila je u februaru ove godine 90.438 dinara, što je za 3.687 dinara manje od republičkog proseka.

12:11

28.4.2024.

1 d

Podeli: