Hronika 0

10.06.2024.

8:15

Užas kod Leskovca: Muškarac skočio sa krova kuće

Muškarac (49) iz sela Kutleš kod Leskovca, koji se juče u 15 sati popeo na krov svoje kuće skočio je posle sedam sati ubeđivanja da to ne učini.

Izvor: Jugmedia

Užas kod Leskovca: Muškarac skočio sa krova kuće
Shutterstock/duchic

Podeli:

“Upravo je skočio, nalazi se u kolima Hitne pomoći i za sada je živ”, rekla je za Jugmediu jedna od meštanki.

Za sada se ne zna motiv pokušaja samoubistva, ali meštani pričaju da je čovek bez posla i da živi sa majkom koja ima minimalnu penziju.

Četrdesetdevetogodišnji muškarac iz sela Kutleš kod Leskovca popeo se na krov svoje kuće juče oko 15 sati preteći da će da skoči, a nezvanično, kod sebe je imao i dva noža.

Sa njim je satima pregovarao policajac iz Niša, rodom iz Kutleša, zato što je muškarac koji je skočio, tražio da baš on dođe.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

"Zbogom komarci"

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća“ Beograd će i danas sprovoditi akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.

11:05

13.7.2024.

1 d

Servisne informacije

Potpuno izmenjen režim rada gradskog prevoza

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru Mihajla Pupina (gledano u smeru ka Terazijskom tunelu), od 12. jula, od 22 časa do 14. jula, do 22 časa, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

15:10

13.7.2024.

1 d

Podeli: