Nije prvi put da su u vrhu: Leskovac šampion među malim gradovima

Leskovac je na listi Fajnenšel tajmsa rangiran na prvo mesto po efikasnosti troškova, odnosno kao najprivlačeniji mali grad za investitore, a gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kaže da je ovaj grad i 2020. godine bio na ovoj listi, ali na drugom mestu.

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.02.2024.

09:17

Nije prvi put da su u vrhu: Leskovac šampion među malim gradovima
Ilustracija/Foto: Milos Momcilovic / Shutterstock.com

"Teško je vremenom ostati na istoj poziciji, a mi smo uspeli da popravimo plasman i postanemo šampioni kada je reč o pozitivnom poslovnom okruženju i budemo dobri kako za domaće, tako i za strane investitore" rekao je on za Tanjug.

Istakao je da je ovo veliko priznanje, pre svega za dobre, marljive i vredne ljude koji žive u Leskovcu.

"Oni su pokazali da imaju potencijale, kako po kvalitetu rada tako i po stručnoj spremi, tako da smo ovaj uspeh postigli zahvaljujući i tome i brzini kada je reč o izdavanju građevinskih dozvola i drugih dokumenata investitorima" rekao je on.

Dodao je da je uspeh postignut zahvaljujući i dobijanju BFC sertifikata i to četvrti put, sa procentom ispunjenosti 96,33 odsto, što je prema njegovim rečima još jedan dokaz da je Leskovac na pravom putu.

Cvetanović je naveo i da je za očekivati da ovaj plasman doprinese da privlačenju novih domaćih i stranih investicija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: