Društvo 0

25.03.2024.

10:25

Festival "Trofej Odbojkica" okupio više od 400 mališana u Leskovcu

U hali Partizan održao se juče četvrti po redu Festival zabave i druženja za decu "Trofej Odbojkica", u kom je učestvovalo više od 400 dece iz cele zemlje.

Izvor: Jugmedia

Festival "Trofej Odbojkica" okupio više od 400 mališana u Leskovcu
zieusin/Shutterstock

Podeli:

U ime lokalne samouprave i gradonačenika Leskovca Gorana Cvetanovića prisutne je pozdravila članica Gradskog veća Brankica Stamenković i rekla da grad Leskovac iz godine u godinu izdvaja sve više sredstava, da se u ovoj godini izdavaja 175 miliona dinara za sportske klubove, da se finansira i funkcionisanje SRC Dubočica i konstantno radi na poboljašnju sportske infrastrukture, navodi JuGmedia.

"Odbojka je jedan od najomiljenijih sportova kod nas, odbojka je jedan sport koji pruža mnogo više od obične fizičke aktivnosti, u svakom udarcu, odbrani i skoku vidimo i odraz hrabrosti i upornosti. Projekat koji se danas realizuje u našem gradu je izuzetno dobar jer promoviše zdrave stilove života i zato se zahvaljujemo organizatorima i želim vam dobrodošlicu, u grad odbojke, jer se naš klub plasirao u Super ligu i izuzetno smo ponosni na to", istakla je Stamenkovićeva.

U ime organizatora, Odbojkaškog saveza Srbije, Milan Vujačić, koordinator projekta Odbojkica kazao je da je odziv veoma lep, da deca 4 sata uživaju i da su sve vreme su aktivna.

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: