Društvo 0

14.06.2024.

17:31

Sportski teren u Leskovcu dobio osvetljenje vredno 1,8 miliona dinara

Sportski teren i igralište u naselju Obrada Lučića u Leskovcu, nakon otvaranja 2015. godine, gde je lokalna samouprava u njega uložila skoro 3 miliona, dobilo je osvetljenje u vrednosti od 1,8 miliona dinara iz gradskog budžeta.

Izvor: Jugmedia

Sportski teren u Leskovcu dobio osvetljenje vredno 1,8 miliona dinara
osovik.igorrr/Shutterstock

Podeli:

Naime, postavljeno je šest stubova sa po dva reflektora na njima, na visokonaponskoj mreži.

Jedno vreme o ovom sportskom terenu i igralištu brinuli su sami meštani naselja, pa su, izgleda, i oni dugli ruke, te sada redovno, po rečima člana Saveta mesne zajednice "Dubočica" Milana Mladenovića, JKP "Komunalac" održava, kosi i čisti.

U ime lokalne samouprave obratila se članica gradskog veća Jelena Miljković i istakla da je na ovom mestu najbitnija bezbedost dece.

"Cilj nam je da okupimo mlade koji će kroz sportske događaje i manifestacije, da bi u budućnosti stvarali zdrave navike, a sa druge strane radimo na povećanju bezbednosti, ali i mogućnosti da se ovo mesto javi kao centralni događaj radi organizovanja i turnira u budućnosti", kazala Miljkovićeva.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Servisne informacije

Upućen važan apel svim Beograđanima

Javno-komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" uputilo je apel svim građanima, s obzirom na to da se nalazimo u periodu sa izuzetno visokom dnevnom temperaturom vazduha, da racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda.

8:14

12.7.2024.

8 h

Podeli: